Arama sonuçları: *

1. BSTXN

B450M S2H UV'yi Doğru Mu Yapıyorum?

İşlemcimi 4.1mhz 1.2V'a sabitliycem burdan yapmıştım diye hatırlıyorum ama bi emin olayım. Burdaki CPU Clock Ratio'yu Auto'dan 41'e çekicem, Burdaki Dynamic Vcore (DVID)'i de 1.2V yapcağım için +100'e çekicem. Yanlış bişey var mı? yoksa yapıcam. 1628159372 @kandes22 hocam bana siz...
  2. BSTXN

Yardım Ryzen 5 3600 UV Yapmaya Yardımcı Olur Musunuz?

Oyunlarda 90 derece görüyorum önceden UV'liydi ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum 4.1 1.1V gibi bişeydi ama hatırlamıyorum bios sıfırladıktan sonra tekrar yapmaya üşenmiştim şuan tekrar yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
  3. BSTXN

Yardım Biosu sıfırlayıp UV'yi kaldırdım cpu 0.54 ghz çalışıyor?

Bios sıfırladım uv kaldırmak için, pc baya bi yavaşladı dedim bi baktım: nasıl düzelticem bunu arkadaşlar?
  4. BSTXN

Yardım İşlemcimi 4.1ghz 1.2v yapıcam yardım lütfen.

biosu sıfırladım oyunlar takılıyo diye düzelmedi UV gitti. 4.1ghz 1.2v kullanıyorum nerden ayarlamam gerekiyo? advenced frequency den 41 yapıyoduk galiba core'u ama voltaj'da +0.102 gibi bişey vardı onu nası ayarlıycam?
  5. BSTXN

Yardım R5 3600 İyi bi UV yardım edebilcek var mı?

DA SISTEM 3'üm var alalı 2 ay olcak, bi süre önce UV yapmıştım ama şuan kaç voltajla çalıştığını tam hatırlamıyorum, ama 4.1ghz de çalıştığına eminim, sanırım biosdan voltajı +0.102 ayarlamıştım, Oyunlardaki takılma sorunum UV iyi olmadığı için olabilir mi diye düşündüm, işlemci 2020 model mi...
  6. BSTXN

Bu çekirdeklerin kullanımı normal mi?

CPU kullanımım zaten anormal onu çözemedim de niye bi cpu 20 kullanılırken biri 3 kullanılıyo? ri
  7. BSTXN

Csgo ya manuel cpu vermenin yöntemi var mı?

r5 3600 ü %10 kullaniyo dusuk fps aliyorum niye düşük kullaniyo bilmiyorum çözümünü bulamadim, manuel olarak veya direk arttirmanin yöntemi var mı? -high ve threads komutlarini denedim
  8. BSTXN

b450m s2h 3600 e UV yapicam burdan mı?

cpu clock ratio kismindaki 41 yazan yerde Auto yaziyodu testlerle ulaştığım sonuç 1.1v 4.1 mhz oldugu icin 41 yaptim voltaj ayarini buradan mi yapicagim yardim eder misiniz?
  9. BSTXN

R5 3600 UV nasıl yapılır?

DA SISTEM 3 ü 3600 le aldım T6 Ultra yı takmayı beceremem diye korktuğum için işlemci çok ısınırsa uv yapmayı düşünüyorum türkçe bi tutorial videosu var mı önerdiğinz basit anlayan?
  10. BSTXN

3600 e ayrı fan almam lazım mı?

Pc alıcam yakın zamanda ağır oyunlar oynamıyom csgo en düşük ayarlarda oynıycam render da falan fazla işim yok t6 almam mecbur mu? Takabilir miyim bozar mıyım ondan da korkuyom
  11. BSTXN

3600 mpk ne oluyo normal 3600 den farkı var mı?

3600 mpk ne oluyo normal 3600 den farkı var mı?
Top Bottom