Arama sonuçları: *

1. T

2000 ₺ monitör önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-6-vg24vq-tuf-gaming-1ms-144hz-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor.html Bunu kullanıyorum memnunum
  2. T

Öneri 3500-4000 ₺ bandına telefon önerisi?

Teşekkür ederim arkadaşlar huawei önermiyor musunuz
  3. T

M51 diye bi kaç yerden daha duymuştum. Bu fiyata en iyisi bu mudur
  4. T

Arkadaşlar bu aralıkta güxel kullanışlı güncel bir telefon öneriniz var mıdır
  5. T

Öneri Zotac RTX 2060 alınır mı?

Güzel
  6. T

Öneri Zotac RTX 2060 alınır mı?

Kaça aldın
  7. T

Call of duty serisi gibi ucuz silah oyunu tavsiyesi lazım

Korsana karşı olmasam sana bedava buldururum da. El mahkum
  8. T

9.5k render ve oyun için sistem önerisi

Bu fiyata parça parça bi sistem topladım dolar 8.50 iken . Uygun mu değil mi halen anlamış değilim açıkçası
  9. T

kasa bakımı temizligi

Temizlenme zamanı gelmiş. Kasayı açıp güç kaynağını ekran kartını cpu soğutucu ve cpuyu çıkarıp kompansatör veya toz çeken bir makine ile temizme. Sonra macunu yenile. Geri kapat. Kasanın fanlarındaki tozları da temizle . Performans artışı yaşarsın muhtemelen
  10. T

Alacağım Gaming Gen Bilgisayar Güzel Mi? Gaming Gen Güvenilir Mi?

Sistem gayet makul gibi. Ssd hakkında bi fikrim yok. Diğer parçaları esaslı.
  11. T

Arkadaşlar anakart önerir misiniz (işlemci amd ryzen 3600x )

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-b450m-pro-s-amd-b450-am4-ddr4-4400-mhz-matx-anakart-p-HBV00000XGZ2S?magaza=Hepsiburada Güzel bi anakart. İndirimde aldım ben. Daha ucuza da bulabilirsin bunu
  12. T

İtopya indirim / Öneri Yardım

Kullanıyor olduğum için vg24vq
  13. T

Kardeşim TN panel renk kalitesi ve görüş açısı olarak VA ve IPS'e göre biraz düşük kalıyor. Ama rekabetçi oyunlarda TN panel daha iyi oluyor diye biliyorum. Sen yine iyice bi araştır. TN panel senin için dert olmazsa bu diğeri daha makul
  14. T

Ya bu ürün yeni ya da gözden kaçırmışım. 165 hz 0,5 ms tepkime süresi ile benim aldığımdan daha iyi çünkü 1608809731 Ha ama bu TN panel benim aldığım VA.
  15. T

Fiyat performans ssd tavsiyeleri

Madem bütçe sıkıntısı yok al kardeşim sana sata ssd. Üstüne yoktur. M2 olanları da o alandaki tavsiyelerden alırsın 1608809476...
  16. T

Sorun var mı yok mu bilemem. Ona karanlık demiş ama neye göre kime göre? Monitörü direkt güneş ışığını aldığı camın dibine koyarsan parlaklığı istediğin kadar aç karanlık kalabilir. Monitörün parlaklığını bulunduğu odadaki ışık miktarına göre ayarlarsın. Her Monitörde değişik ışıklara uyum...
  17. T

Bizim attığımız vg24vq 1608808740 Aoc için demiş işte kardeşim
  18. T

Yeni Bilgisayara elektrik geliyor ama açılmıyor.

Biosu güncelledin mi ?
  19. T

Buna demiyordun muhtemelen :) bu monitörün parlaklığı emsallerine göre baya önde. Youtubeda inceleme videosunu izle
Top Bottom