Arama sonuçları: *

1. zapkinus

Öneri Hoi4 Dlcsiz Oynanır mı?!

merhaba. hayatim boyunca hic bu tarzda oyun oynamadim. sizce oynamaya hoi ile baslanir mi yoksa daha farkli bir oyun mu onerirsiniz age of gibi? (ingilizce biliyorum)
  2. zapkinus

200-250bin tl ye genç için araba önerisi

geliyorsa eger efsane kasa corolla bakabilirsin
  3. zapkinus

Yardım 1.1 Milyon TL'ye Hangisi Alınır?

troc oneririm (2021 model, aldigimizdan beri kullaniyoruz)
  4. zapkinus

İnceleme Türkiye'nin en büyük kasasını topladım!

teşekkür ederim. 360/540 hz monitor hedefiniz var mı?
  5. zapkinus

İnceleme Türkiye'nin en büyük kasasını topladım!

hocam işlemci daha iyi olamaz mıydı?
  6. zapkinus

Kolunuza Faça Attınız MI

birgün okul bahçesinde geziyordum hoca çağırdı dedi memet gel dedim buyrun hocam dedi kalem çıkar belimden 7.65liği çıkardim.. dedi çıkar defter... mahkeme kağıtlarını çıkardım dedi çıkar harita..! işte güzelim orda senin bana bıraktığın 3-5 jilet yarası var ya..! işte onları çıkardım. hoca dedi...
  7. zapkinus

Öneri MacBook Air için harici depolama önerisi

hocam macbook almasaydin boyle dertlerin olmazdi keske windows alaydin. hayirli forumlar.
  8. zapkinus

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5499TL

cubuk kesinlikle 2 serisi kadar rahat degil hocam.
  9. zapkinus

Amigo Pops vs Eti Gong

bence konu amigo popsu bir kere bile yemedigi halde eti gong'un sok'un markasindan kesinkes daha kaliteli oldugunu dusundugunden oturu eti gong secenlerle dolacak. gereksiz ve verimsiz bir konu olacak.
  10. zapkinus

Honor 200 8/256 17.299 TL

fe 2.nesilde isinma sorunu ilk nesile gore pek yok. bataryasi iyi sayilmaz, evet.
  11. zapkinus

Honor 200 8/256 17.299 TL

galaxy s21 fe 2 varken pek mantikli degil bana gore
  12. zapkinus

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

sen bu kafayla cok yasamazsin zaten cok takilma
  13. zapkinus

Evde bira yapma kiti incelemesi. Su fiyatına bira yapımı

elinize saglik. ama biraz reklam niyetli bir yazi olmus. keske site adini/linkini/urunleri yalnizca birer ornek olarak sunsaydiniz.
  14. zapkinus

Usb müzik müzik indirme

edit: video indirici ile karistirdim.
  15. zapkinus

Öcalan serbest bırakılıyor??

https://eksisozluk.com/entry/169824502
  16. zapkinus

Osmanlı tarihi hakkında

Osmanlı'nın Kuruluş Dönemi Askeri Yapısı Osmanlı Devleti'nin kuruluş dönemi askeri yapısı, devletin ilerleyen dönemlerdeki güçlü ordusunun temellerini atmıştır. Bu dönemde, fetihlerin sürekliliği ve devletin genişlemesi için esnek ve etkili bir askeri yapı oluşturulmuştur. Başlangıçtaki Durum...
  17. zapkinus

Yardım Hell case mantığı nedir

belki 1 milyonda bir denk geliyor...
  18. zapkinus

Alkol: Marifet Mi, Zarar Mı?

alkol ruhsal bir rahatlamadan ziyade biyolojik ve fiziksel bir rahatlama sağlıyor. 80 yaşına gelseniz dahi bahsettiğim şekilde olan tüketim sizi rahatlatacaktır. psikolojik veya manevi bir rahatlamadan bahsetmiyorum asla. psikolojik ve manevi rahatlamalar hayattaki gayeyi ve amacı bilip onun...
  19. zapkinus

Alkol: Marifet Mi, Zarar Mı?

marifet değil aslında. kötü bir şey mi değil mi kişisel olarak değerlendirilebilir. akşam işten geldikten sonra akşam oturup bir iki kadeh viski içerek hem vucudun hem de zihnin gevşemesini ve rahatlamasını sağlayarak uyumak kültürel bir şey.
  20. zapkinus

En Sevdiğiniz Bira Nedir ?

bomonti filtresiz
Top Bottom