Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Lenovo LP1S Alınır mı ?

Dostlar merhaba. Kulaklık şuan hepsiburada'da 350 TL. Kuponla beraber 250 TL'ye geliyor. Alınır mı ? Ses kalitesi nasıldır, mikrofonu çok önemli değil. Sesi iyi olsun yeter. Bu kulaklık mı yoksa kablolu JBL c100si mı daha iyidir ? O da 200 TL'ye geliyor.
  2. SemihÖzdoğdu

Oppo w11 330 TL'ye alınır mı ?

Dostlar internete baktığımda en ucuz fiyat 600 Tl. Teknosanın mağazasında bu fiyat mevcut. Alınır mı bu fiyata ? Ayrıca oppo w31'de mağazada 600 tl ve internete baktığımda ise 1300 tl en ucuz fiyatı. Bu iki kulaklık bütçeye göre alınır mı ? Fiyatları çok uygun geldi internete göre.
  3. SemihÖzdoğdu

TaoTronics SoundLiberty 53 Pro Alınır mı ?

Dostlar en ucuz akakçede 410 lira gösteriyor. Şu an hepsiburada da indirimle beraber 360 lira gözüküyor. Hepsiburadanın kendisi satıyor ayrıca. Bu kulaklık bu fiyata alınır mı ? Daha iyi ve En fazla 400 tl'ye kadar alınabilicek kulaklık öneriniz varsa atar mısınız ?
  4. SemihÖzdoğdu

500 TL Wireless Kulak Üstü Önerisi

Başlık yanlış arkadaşlar Bluetooth kulaklık önerisi istiyorum. Dostlar günlük kullanım ve spor için almayı istiyorum. Kaliteli, uzun ömürlü, bass biraz daha baskın olursa iyi olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. En fazla 50 Tl daha koyabilirim. Bir de sesi çok dışarıya vermesin istiyorum.
  5. SemihÖzdoğdu

Haylou Gt1 Pro Alıyorum

Dostlar kulaklığı almaya karar verdim ancak tüm kulaklıklar Hepsiburada, Trendyol, n11 gibi mağazaların satıcılarında var. Trendyolda ki kulaklığı alacağım. 303 Tl fiyatı var. https://ty.gl/o7v0v1ai24 Ancak satıcının sitesinde 7 8 tane Gt1 pro var. Biri sormuş oyun modu var mı diye hayır...
  6. SemihÖzdoğdu

300 Tl Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Dostlar 200 - 300 TL arasında kulak içi kulaklık arıyorum. Bu fiyata hangi kulaklık (lar) mantıklı olur ? Önerilerinizi bekliyorum.
  7. SemihÖzdoğdu

400 Tl Akıllı Bileklik Önerisi

Dostlar bu bütçede alınabilecek saat / bileklik arıyorum. Özellik olarak çok bilgim yok alınabilicek en iyi özellikli bileklik / saat nedir ? Önerilerinizi bekliyorum.
  8. SemihÖzdoğdu

Amazfit Gts 2 Alınır mı ?

Dostlar oppo watch almayı düşünüyordum ancak Türkiye'de 1 tane bile mağazada stok yok herhalde. Ne internette, ne de mağazanın kendisinde. Eş değer olarak Amazfit Gts 2 buldum. Bu saat alınır mı ? Çok eksik özelliği var mıdır ? Kare tasarım istediğim için bunu buldum.
  9. SemihÖzdoğdu

2000 Tl Akıllı Saat Önerisi

Dostlar android telefonla uygun bir akıllı saat arıyorum. Piyasada gördüğüm kadarıyla fazla seçenek var. ( markalı, markasız ) 2000 Tl'ye alınabilicek en iyi saat nedir ? https://www.gittigidiyor.com/giyilebilir-teknoloji/akilli-saat-aksesuar/akilli-saat/oppo-watch-46mm_spp_780040 Ayrıca...
  10. SemihÖzdoğdu

2000 Tl Akıllı Saat Önerisi

Merhaba dostlar telefonum A52, 2000 Tl Bütçe ile akıllı saat almak istiyorum.Biraz zarif bir şey olursa daha iyi olur. :)
  11. SemihÖzdoğdu

300 Tl mikrofonlu akıllı saat önerisi

Arkadaşlar 300 330 bandında alabileceğim kaliteli akıllı saat önerisi yaparmısınız.mikrofon olması şart :/. Bu fiyata çok iyi bir şey olmadığını biliyorum ancak acil lazım şu anda.
Top Bottom