Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

Yeni Tip İçi Sıvı Dolu Soğutma Nasıl Sizce?

MSI Tayvan'dan gelen görüntü
  2. Yavuz Sultan Selim

Yardım MSI RTX3060 Ventus 12G X OC - Overclock Yapacağım!

Ekran Kartım bu: MSI RTX3060 LİNK (İşlemci: İ5 12400F) Ben şuan MSI Afterburner üzerinden bu ekran kartına nasıl OC yapabilirim? (CS2 de ortalama 190 - 220 FPS alıyorum ve bunu en az 240 - 250 FPS ye çıkartmak istiyorum ve ekran kartına overclock yapacağım. Sadece Afterburner üzerinden ne...
  3. Yavuz Sultan Selim

Çözüldü✓ RAM mhz ve XMP sorunu!

Dostlar İ5 12400F + MSI RTX3060 Ventus OC 12GB var ama CS2 de FPS çok rezil (130 - 220 arası sürekli üstelik ayarlar low olmasına rağmen böyle. NVIDIA, Windows, Güç ayarları her şey yüksek performansta. FPS boost videolarını da çok izledim fakat bu kadar şey yapmama rağmen bu kadar kötü FPS...
  4. Yavuz Sultan Selim

Sıvı Soğutma kablolaması ile ilgili sorum var

Dostlar Sıvı Soğutmanın 2 fanı ve pompanın güç kablosunu fan çoklayıcı kablo ile birleştirip üçünüde CPUFAN yerine taksam sorun olurmu. Yani sıvı soğutma komple tüm gücünü CPUFAN'dan alacak. Bunu yapmam daha mı iyi olur yoksa sorun çıkartırmı? Şuan ki hâli; -Pompa CPUFAN'a bağlı -Radyatör...
  5. Yavuz Sultan Selim

Yardım DeepCool LS520 SE fan kablolaması sorunu

İ5 12400F için DeepCool LS520 SE'nin (240mm) montajını yaptım fakat tek sorunum sıvı soğutucunun kablolarını nereye nasıl takacağımdır. Kılavuza bakıyorum fakat kabloları anakartın hangi yerine takacağımı bilmiyorum Anakartım: MSI PRO H610M-B 1. Foto: Radyatörün 2 fanında da fotoğraftaki gibi 3...
  6. Yavuz Sultan Selim

MSI kasa için 12 cm kasa fanı önerisi. [2 adet]

Merhaba dostlar Vampiric 100R Modelinin önünde sadece 12 cm lik 1 adet kendi stok fanı çıkmaktadır. Önüne ekstra takabileceğimiz ve 1 tane fan'ın maks 120 TL olduğu 2 tane aynı model takabileceğimiz kaliteli fan öneriniz varmıdır ? (Ayriyeten bu kasanın önindeki kendi stok fanının modelini ne...
  7. Yavuz Sultan Selim

İndirim ! SilverStone PF240 Sıvı Soğutucu [1.248 TL]

Arkadaşlar biraz önce denk geldim bilginize ! Çok kaliteli ve f/p ürünüdür. Bilen bilir. İyi bir fiyatta şuan SIVI SOĞUTUCU LİNKİ
  8. Yavuz Sultan Selim

MSI CoreLiquid kötü mü ?

Arkadaşlar bu Sıvı Soğutma hakkında bazı olumsuz yorumlara rastladım. Performansı belli bir zaman sonra düşüyor veya kronik sorunlu vs. Bu doğrumu çünkü almayı planladığım SS sadece bu idi ? SIVI SOĞUTUCU LİNKİ
  9. Yavuz Sultan Selim

CORSAİR HYDRO H100İ PLATİNUM VS SİLVERSTONE PF240

Linkleri bırakayım Corsair : https://www.itopya.com/corsair-hydro-serisi-h100i-platinum-RGB-240mm-sivi-sogutma-sistemi/ SilverStone : https://www.teknobiyotik.com/silverstone-pf240-argb-2x12cm-fan-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-sst-pf240-argb.html Corsair'in yorumlarında 35-40 derece olduğu...
  10. Yavuz Sultan Selim

GameBooster GB-L06B kasadaki RGB fanın aynısını nereden bulabilirim ?

Arkadaşlar bu kasanın modeli; GameBooster GB-L06B Ve bu kasadaki RGB fanın aynısından 2 tane yuları takabilmek için nereden bulabilirim veya markadı varmı o fanın ? Sadece 120mm oldupunu biliyorum Abdullah Hacıgül'ün DA-SİSTEM3 de kullandığı kasa.
  11. Yavuz Sultan Selim

Öneri Ryzen 5 3600 için Soğutucu önerisi ?

AMD Ryzen 5 3600 için en ideal ve iyi soğutucu (fan / sıvı) farketmeksizin ne önerirsiniz ? En fazla = 1000 TL verebilirim daha veremem. En yakın arkadaşım Wraith Prism kullan diyor.
Top Bottom