Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

DELL G2524H ALINIR MI

Ben ilk çıktığında direkt aldım ve hâlâ kullanıyorum. Çok iyi monitör, işimi görüyor
  2. Yavuz Sultan Selim

🟢 RTX 5090 Oyun Testleri Paylaşıldı ! 🟢

@Ckribrahim
  3. Yavuz Sultan Selim

Çözüldü✓ İşlemci sahte değilmiş

Yok artık dedim bi an
  4. Yavuz Sultan Selim

🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

Server kaydı, belirli Samsung sunucuları üzerinden cihazınız sanki fabrikadaymış gibi gösterilerek orijinal bir biçimde repair yapılmasıdır. Bu işlemde seri no müşteriden alınır. Böylelikle yapılan işlemin garantisi müşterinin kendisi olur. Cihaz modeline ve yazılımına göre fiyatlar değişkenlik...
  5. Yavuz Sultan Selim

Öneri Ümit Özdağ Tutuklandı❗

Türk'ü at, terörist başını çıkarmaya odaklan. Ne güzel Türkiye be
  6. Yavuz Sultan Selim

Rx 7700 xt 12 gb a hangi işlemci

7600 işini güzel görür veya 7500F
  7. Yavuz Sultan Selim

🚨🚨 ÜMİT ÖZDAĞ GÖZALTINA ALINDI!

"Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan hakkında soruşturma başlatılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gözaltına alındı. Ankara'da İran caddesi üzerinde bulunan bir restoranda yemek yerken gözaltına alındı. Özdağ'ın, ifadesi için İstanbul'a getirileceği öğrenildi.
  8. Yavuz Sultan Selim

RX 7800XT Alınır mı?

Hemde çok iyi oturur
  9. Yavuz Sultan Selim

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Lokum (Şah İsmail'e)
  10. Yavuz Sultan Selim

🔥İndirim İtopya.com KAISER Sistem İndirimleri!

Niye bu ülkede herkes kötü düşünceyle uyanıyor(!)
  11. Yavuz Sultan Selim

Çözüldü✓ Deepcool AK400 asrock A620m'e sığar mı?

Evet, rahatlıkla kullanabilirsin. AK400 den sonra AK620 eğer uygunsa onu da tercih et derim. Fiyat farkı fazlaysa 400 de işini güzel görür
  12. Yavuz Sultan Selim

🔴 AKARYAKITA REKOR ZAM GELİYOR! 🔥🔥

Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam geliyor. 16 Ocak gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatına 2,34 TL, benzinin litre fiyatına ise 1,56 TL artış yapılacak. Dağıtım şirketlerinin zamlı fiyatlar için gerekli düzenlemeleri tamamladığı bildirildi.
  13. Yavuz Sultan Selim

AMD Radeon RX 7700 XT Ekran kartı ayar önerisi

Sağ ol Furkan, kafama takılmıştı bu konu. Bir RX7800XT + Ryzen 5 7700X toplama planım var. AMD'yi NVIDIA'dan daha çok severim özellikle tercih edeceğim bi sorayım dedim.
  14. Yavuz Sultan Selim

Anti Lag 2.0 özelliği açılması iyidir fakat mesela AFMF yi açtığımızda bir ban sebebi olurmu acaba?
  15. Yavuz Sultan Selim

Benim de bu konu hususunda merak ettiğim bir şey var. Online oyunda, CS2 oynarken AFMF özelliği veya FPS arttıran yazılımı açabilir miyiz? Yoksa sıkıntı yaratır mı? Veya eksileri neler olur. Bilen bir arkadaşımızdan buna cevap arıyorum. Teşekkürler
  16. Yavuz Sultan Selim

🟠 ASGARİ ÜCRET İÇİN ARA ZAM SİNYALİ! 🔥

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette ara zam sinyali verdi. Işıkhan, "Asgari ücrette ihtiyaç hasıl olursa biz hükümet olarak çalışırız, Temmuz'da gereken iyileştirmeyi yaparız" dedi. Işıkhan devamında şöyle konuştu: Vatandaşlarımızın satın alma gücünü hükümet olarak...
  17. Yavuz Sultan Selim

🔴 KÖPRÜ VE OTOYOL ÜCRETLERİNE ZAM! 🔥

Onunla ilgili bir detay göremedim
Top Bottom