Arama sonuçları: *

1. cobretti

Witcher 3:Goty Edition 15TL

Standart versiyon 12, GOTY versiyonu ise artık 21TL değil 6TL daha ucuz 14.99TL! Link:https://store.steampowered.com/app/292030/The_Witcher_3_Wild_Hunt/
  2. cobretti

Witcher 3 Bedava alınır mı??

CDProjekt oyunları DRM free olduğu için cyberpunk gibi oyun dosyalarını farklı yere kopyalayıp iade etsem olurmu?
  3. cobretti

Valorant Böyle saçmalık olmaz

Karşı adamın grubuna katılmak yasak olmalı bu nedir ya adam 9-2 yeniyoruz adam spike'ı alıyor basede üstüne duvar çekip karşı takımın grupta bizim infomuzu veriyor
  4. cobretti

Witcher 3 Mod Nasıl Yüklenir?

Nasıl yükleyebilirim? Oyun steamde bu arada
  5. cobretti

CSGO Bekleme Süresi Çok Fazla

15DK oldu bulmadı hala rekabetçi sizde de böyle mi?
  6. cobretti

Öneri Steam Middle Earth Shadow of War alınır mı??

1.Sizce alınır mı?? 2.önceki oyunlar olmadan sarar mı? 3.başka 13TL ve altı öneriniz varmı? cevap verecek arkadaşlar cevapları sırayla yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
  7. cobretti

Epic Games İade Politikası nasıl?

Steam ile aynımı yoksa oyunu hiç ellememem mi gerekiyor okudum ama anlamadım
  8. cobretti

İdle Master için Oyun Önerisi

Fazla ve ortalama fiyatta kart düşüren ZUP serisi dışında ucuz öneriniz varmı?
  9. cobretti

Yardım Rust FPS Düşüşü Sorunu

Sadece rustta oluyor dün 100+ fps alırken şimdi 30-40 alıyorum napabilirim
  10. cobretti

ZUP Oyunu ve IDLE MASTER

Bazı sorularım var 1-Kart düşürmek için ZUP oyunları en ii seçenekmi? Hepsi 1.50TL alayımmı? 2-Idle Master Güvenilir mi? 3-Idle Master ı nasıl kullanabilirim(Güvenliyse) 4-Rust'tan veya online oyunlardan ban yer miyiz?
  11. cobretti

Rust Twitch Drop Yaklaşık 20 TL kazanç

Yarına kadar Rust oyununa sahipseniz https://twitch.facepunch.com/ adresinden hesabınız bağlayıp toplam 8 saat rust kategorisinde bir kanal izlerseniz size 3 kutu veriyor ve bu kutuları açarak değerli-değersiz skin çıkabiliyor şuan ben hepsini açtım ve yaklaşık 20TL ye yakın skin aldım bunları...
  12. cobretti

Yardım Rust Sunucu Bizi Lanetledi

Rustta bir topluluk rus sunucusuna girdik ondan sonra o sunucudan sıkıldık ama hangi topluluk sunucusuna girersek girelim bizi hep o rus sunucusuna atıyor.Sadece resmi sunucuları oynayabiliyoruz. Bahsettiğim rus sunucusu:Mumble Rust
  13. cobretti

Cyberpunk 2077 Nvidia Optimize Driverlar!

Cyberpunkdaki performans ve fps sorunları Nvidia'nın yeni sürücüleri ile giderildi. Driver Link: https://www.nvidia.com.tr/drivers Buradan 1: Manuel aramadan Ürün Tipini GeForce seçin 2.Ekran kartınızın serinizi seçin 3.Ekran Kartınızın Modelini seçin 4.İşletim sistemini seçin 5. Dili Türkçe...
  14. cobretti

Dikkat! Cyberpunk 2077 Spoilerlar Hakkında

Arkadaşlar oyunun hikayesi sızmış durumda oyunu alanlar instagram ve reddit gibi sosyal medyalarda DM kutularını kapatsınlar.Bir uyarı ya da ban başlığı ile post atıyorlar girdiğinizde bütün hikayeyi spoiler olarak veriyorlar. Özellikle r/cyberpunkgame subredditinin üyelerine
  15. cobretti

Cyberpunk Steam Ön Yükleme Olmuyor

yükle işareti yok nasıl indirebilirim??
  16. cobretti

Valorant FPS hala aynı

Her şey yüksek ayarlarda 200-250 arası alıyorum fakat ayarları lowa çektiğimde yine fps aynı kalıyor(FPS sınırlamadım) Bunu nasıl düzeltirim? Ekran Kartı: Gigabyte GTX 1660 Super OC İşlemci: r5 3600
  17. cobretti

CyberPunk2077 çıkmadan kırılabilir!

Oyunda DRM Denuvo koruması yok ve koymayacaklar oyunu pre-load yani önindirme için açarlarsa kırılacak kendi subredditlerinde bu yüzden ön yükleme hakkında kesin bir bilgi söylemediler
  18. cobretti

Cyberpunk 2077 Daha Ertelenmeyebilir

10 Aralıkta kesin çıkış yapacak çünkü NCW(Night City Wire)'un son bölümüydü ve Oyunun desteklediği dillerdeki oynanış fragmanı ve gameplay videosu çıktı. Link:
  19. cobretti

Cyberpunk 2077 Alanlar?

Adamların anlaşmadığı firma kalmadı zaten 10 Aralık kesin çıkış çünkü zaten %25 hisserleri düştü oyun kötü olursa firma batacak zaten ve 2021 GOTY olacak bence.Zaten oyun hazırdı sadece PS4 Ve X1 e optimize edilmediği için gecikti ve 6-9 platformda optimize ve yüksek kare hızı yakalamak zor...
  20. cobretti

Metro Last Light Redux Turkce Yama

Turkce yama guvenilir ve guvenli sekilde nereden indirilir?(varsa)
Top Bottom