Arama sonuçları: *

1. turkishnature

Windows 11 key önerisi

hocam itemsatış'tan lisans almıştım kms lisansı attı yorum yazınca parayı iade etti kms lisansı zaten bedavaya yapılıyor para vermeye gerek yok
  2. turkishnature

Epic Games " üzgünüz hizmetimizi çok sık ziyaret ediyorsunuz" hatası

Bende de böyle açtım kapattım düzelmedi herkeste sorun var galiba Tam mesajı attım sonra bir daha denedim açıldı
  3. turkishnature

🔥İndirim Leason LE201 klavye 39TL

Kupon geçersiz diyenler büyük harfle yazıp deneyin oluyor
  4. turkishnature

Çözüldü✓ Gaming gen tr peşin fiyatına taksit

Sipariş vermedim ama kart numarasını girince vakıfbank world'e yapiyordu
  5. turkishnature

Windows kurarken disk ayarlaması nasıl yapılır yardım

Mbr gpt denmi bahsediyorsunuz hocam?
  6. turkishnature

Yardım Wd 1tb hdd veri kurtarma.

Bugün bilgisayar açıkken elektrikler çok hızlı bir şekilde gidip geldi sonradan kapattım ama kapatana kadar bir kaç kere elektrikler git gel yaptı sonra pcyi açmaya çalıştığımda açılmadı bir kaç kere denedim açılmadı bir ekran geldi hddyi fix eden bir ekran geldi ama %4'den sonra nerdeyse hiç...
  7. turkishnature

Kioxia Exceria Pro 1TB mı, Samsung 970 Evo Plus 1TB mı?

Exceria pro kullanıyorum ama soğutucu ile kullanıyorum soğutucusuz nasıl olur bilmiyorum şimdiye kadar mennunum
  8. turkishnature

Pc bios'dan çıkmıyor

İlk baştaki uefi 1723748098 Csm bu şekilde
  9. turkishnature

Pc bios'dan çıkmıyor

Hocam kendi kendine açılınca yine uefi yapıyor
  10. turkishnature

Pc bios'dan çıkmıyor

Eminim
  11. turkishnature

Pc bios'dan çıkmıyor

Denedim hocam yine olmadı maalesef
  12. turkishnature

Pc bios'dan çıkmıyor

Secure boot kapalı launce csm bulamadim bios csm/uefi mode onu csm yapıp f10 yaptım ama yine olmadı açıldığında yine uefi oldu
  13. turkishnature

Pc bios'dan çıkmıyor

Hocam ssd seçilmiyor uefi hardisk olarak seçiliyor 1723744617 Hardisj takılıydı söktüm sadece m2 ssd takılı Windows takılı olan ama yine biosa girdi
  14. turkishnature

Pc bios'dan çıkmıyor

B650 tomahawk'da sürekli biosa giriyor bios'dan çıkmıyor kapatıp açıyorum yine biosa giriyor Windows var ssd biosta gözüküyor bios reset attım ama hiçbiri işe yaramadı ne yapabilirim?
  15. turkishnature

Yardım 12k monitör önerisi.

12k' ya kadar hepsiburada veya gaming gen'den olması gerekiyor. 2k 144+ hz parlaklığı yüksek olsa iyi olur, pivot olmasına gerek yok. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg27aq3a-27-inc-180hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-p-HBCV00004QLYME...
  16. turkishnature

🔥İndirim Epik yaz indirimleri başladı

Sadece xbox için değil mi?
  17. turkishnature

🔥İndirim Samsung onedrive 100gb 6 ay ücretsiz

Hocam bugün yaptım oldu 1721229330 https://www.samsung.com/us/mobile/galaxy/offers/onedrive/ Ve burda 31 Aralik'ta bittiği yazıyor
  18. turkishnature

🔥İndirim Samsung onedrive 100gb 6 ay ücretsiz

Samsung onedrive 100gb paketi 6 ay ücretsiz...
  19. turkishnature

Yardım 6k Bandinda telefon önerisi

6k biraz geçebilir SIFIR olsa daha iyi olur ama garantili ikinci elde olabilir kamera vs. önemli değil.
  20. turkishnature

Bimcell fiyatlari ve kalitesi nasıl

Türk Telekom altyapısı kullanıyor bende kullandim. Şimdi ucuz gelebilir faturalı daha mantıklı bence en azından bir sene zam gelmiyor bimcellde devamlı zam gelir
Top Bottom