Arama sonuçları: *

1. cobretti

15-16K Hazır Sistem Önerisi

15-16K civarında F/P bir Nvidia sistem yapılırmi yakın zamanda?
  2. cobretti

DA3 Fan Sesi Fazla Çıkıyor

sadece oyun indirirken ses çok fazla neden olabilir fan ayarını düşürsem ısılar çok artar mı sesiz olması için? Oyun oynarken de sesli Kasa:GameBooster GBL06B Mesh
  3. cobretti

DA3 Cyberpunk 2077 Oynatırmı?

En Yüksek-yüksek ayarlarda 60Fps oynatirmi
  4. cobretti

Da3 Fan ivmelenip durması

Arkadaşlar fan birden hızlanıp yavaşlıyor oyun oynarken olmuyor ama boştayken oluyor hep nasıl düzeltirim adım adım anlatarak yazarmısınız?
  5. cobretti

Da 3 Ssd crystal disc Mark sonuçları

Arkadaşlar bu sonuçlar iyi mi??
  6. cobretti

Da 3 Psu kutusundan cikan vida vb.

Arkadaşlar bunlar psu kutusundan cikti siyah kucuk olanlar galiba attacagim parcanin ama diğerleri ne için? Onemli parcalarmi?
  7. cobretti

DA Sistem 3 Cyberpunk 2077

Arkadaşlar Da sistem 3 Cyberpunk 2077' yi en yüksek ayarlarda 60-100 arasi oynatirmi?
  8. cobretti

Msı Afterburner cpu-gpu sicaklik fps vb.

Msi afterburnerda cpu-gpu sicaklik yuzde kac kullanim ve fps degeleri nasil aciliyor abdullah abinin her sisten videosunda vardi
  9. cobretti

DA Sistem 3 Psu içinden cıkan vida vb parçalar

Arkadaşlsr bu parçalar ne için psunun içindeki kutudaydi bunlar
  10. cobretti

Da Sistem 3 Windows Kurulum Usb si

Arkadaşlar da sistem 3 için windows kurulum usb si hazirladim iso falan kurdum birde siz kontrol edermisiniz daha önceden kuranlar varsa dosyalar boylemi eksik varmi vb
  11. cobretti

Da sistem 3 Voltaj GHz ayarlsri

@GLADIOKAN aragaz ve isinma sorunu gidermek icin kaç ghz ve kaç Voltaj verdiniz
  12. cobretti

Da sistem 3 Voltaj GHz ve Ram Frekansı

Soru 1: Ramlerin frekansı arttırmak için XMP profili profil 1 mi yapiyoruz? Böyle Değilse nasıl? Soru 2: Da sistem 3 de r5 3600(stok sogutucu) ile en iyi voltaj ve GHz değeri nedir?
  13. cobretti

Çözüldü✓ Da Sistem 3 Kutularından İşlemci Kutusu

Arkadaşlar o boş gelen kutularda Bende işkemcinin(r5 3600) kutusu yoktu yoksa koymuyorlar mı?
  14. cobretti

Çözüldü✓ Da sistem 3 driver kurulum

Arkadaşlar diyelim driver kurulu zaten ama ben farketmeden yine kurdum bir sorun olurmu?
  15. cobretti

Çözüldü✓ Da Sistem 3 USB Portları

Arkadaşlar kasanın ön kısmında 2 usb girisi var o girislere klavye mouse vb takacagim icin kulakliga yer kalmiyor.Kasanin arkasindaki girisleri kullansam olurmu?
  16. cobretti

Da sistem 3 stok fan ghz voltaj ayari

Arkadaşlar stok fan ile da sistem 3 3600 işlemci ile kaç ghz ve kaç voltaj yapmaliyim
  17. cobretti

DA SİSTEM 3 GELDİ Sorularim var

Arkadaşlar ben bir sorun goremedim kasada fotoğraf koyuyorum belki benim goremedigimi gorebilirsiniz.Ve bir sorum olacak ssddeki "Kioxia" yazisi ters bir sorun olurmu?
  18. cobretti

Da sistem 3 yayin acilirmi

Arkadaşlar soru baslikta internetim Kablosuz telefondan yaptigimda 5-6 tabii bilgisayara LAN kablosu ile baglarim sizce 1080 p donmadan acilirmi
  19. cobretti

Da sistem 3 Isınmama ayarları

Bazıları biostan voltajla ısınmayı cözmüş o voltaj ayarlama menusu nerededir bulamadimda
  20. cobretti

Da Sistem 3 Furmark vb testler

Arkadaslar bunun gibi testleri yani furmark crystaldiscmark memtest gibi ozel bir ayar gereklimi ozellikle furmarkda
Top Bottom