Arama sonuçları: *

1. Demirr34_

3070 8gb vs 4060 ti 16 gb

Elimde 3070 8g var sistem imzamda mevcut 3070 yerine 4060 ti 16gb daha mı mantıklı geleceğe dönük ?
  2. Demirr34_

Yardım Anlık fps düşüsü ,drop ve gpu kullanımı düşmesi

Merhabalar asetto corsa için falan da açmıştım ama burda videolu göstermek istedim bu sefer naraka da oyun başlangıcın da ve ortalarında anlık takılmalar gpu düşmeşi yaşıyorum sizce nedeni nedir ? İŞLEMCİ: R5 5600X EKRANKARTI: MSI GAMİNG Z TRİO 3070 VİDEO LİNK:
  3. Demirr34_

GPU kullanımı neden düşük ?

Arkadaşlar merhaba RYZEN 5 5600x MSI RTX 3070 Z TRİO ASUS B 450M DRAGON 4400 MHz GSKILL RİPJAWS V (2X8) Power Boost VK-G2052S COOLER MASTER MasterLiquid Lite 240 Gigabyte G27Q 27" 1 MS 144 Hz Corsair CX Series CX750F Bu sistemi kullanıyorum ama gpu kullanımım neden bu kadar düşük...
  4. Demirr34_

İnceleme için gelen ekran kartı

Arkadaşlar bu YouTube kanallarına ekran kartı geliyor mesala 4090 inceleme diye bunu sonra geri alıyorlar mı gönderilen kişilerden ?
  5. Demirr34_

Değerler Nasıl 2000 Ultra

Gençler need for speed heat ulıra 2k değerler nasıl ? 1661815289 sistem imzamda bulunan
  6. Demirr34_

Yeni Ekran Kartı ve İşlemci değişikliği

arkadaşlar merhabalar yeni ekran kartına geçiş yaptım msı gaming z trio 3070 ve ryzen 5 5600x driverleri nivida üstünden kurdum başka yapmam gereken bir şey var mı ?
  7. Demirr34_

Ekran kartı ve işlemci değiştim ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar ekran kartı ve işlemci değiştirdim sistemi açınca fanlar ekran kartı ışığı vs yanıyor ama görüntü gelmiyor sizce nedeni nedir ?
  8. Demirr34_

Çözüldü✓ Arkadaşlar böyle bir ışık yanıyor ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar ekran kartını ve işlemciyi taktım anakartta böyle bir ışık yanıyor ekrana görüntü gelmiyor ne yapabilirim
  9. Demirr34_

Yardım Ekran kartı değişimi hakkında yardım

Arkadaşlar eskiden Asus Radeon rx 590 kullanıyordum onu satıp 3070 aldım msı işlemcimi de değiştireceğim yapmam gereken kritik bir şey var mı veya yapmamam gerek bir şey ?
  10. Demirr34_

Yardım Ekran kartı ve işlemci değişikliği

Merhabalar arkadaşlar sistemimde Asus Radeon rx590 ve ryzen 5 3600 vardı yarın itibari ile msı gaming z trio 3070 ti ve ryzen 5 5600x takacağım nelere dikkat etmem gerekiyor ve ne yapmam lazım ? Sıvı soğutucum var ana kartım Asus b450m dragon
  11. Demirr34_

GEFORCE RTX 3070 GAMING Z TRIO 8G LHR Ekran Kartı

Geçenlerde konu açmıştım sistemime bunu takacağım diye amma velakin ya monitör ya da işlemci değiştirmem gerekiyormuş bunu şu an karşılayamayacağım için satmayı düşünüyor 1 kere bile kullanmadım ne kadara satmam gerekiyor bunu ?
  12. Demirr34_

Ekran Kartı Değerleri

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda oynadığım : STAR WARS™ Battlefront™ II garip şekilde çok ısınıyor 63 / 65 arası ve GPU sınırlarda sizce bilgisayara bi sıkıntısı olur mu ben çok anlamıyorum ama bi yorumlarmısınız ?
  13. Demirr34_

AMD Ekran kartı Vram İlgili soru .

Merhaba arkadaşlar yeni çıkan (call of duty warzone) oyununu veya apex oynarken vram 90 lara kadar çıkıyor sizce bu mormal mi (8/9 Saat oynuyorum aralıksız) ? Bilgim olmadığı için soruyorum cevaplarsanız sevinirim Sistemim: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemciAsus...
Top Bottom