Arama sonuçları: *

1. corez

Yardım CPU FAN hızı nasıl 0 RPM yapabilirim ?

dostum ses takıntın varsa be quiet fanlarından al 900 rpm sabitlersin 0 ses herhangi bir ortalıga ses eklemiyor senin fanın rolanti sesi var oldugu icin rahatsız oluyorsun , fan kapalıyken cpu cok ısınır ısındıkca ısınır fanı kapatamazsın düsütkdede olsa calısmak zorunda
  2. corez

o pcde fanı calıstırmadıgında 40 45 derece calısan cpu boşta bile daha yüksek sıcaklıklara cıkıcacaktır o yuzden fan 0 rpm diye olmaz
  3. corez

belli fanlar %3 5 e düsmüyor bendede ses takıntısı var be quiet fan aldım cözdüm kule tipi sogutucuda ayrıca tüm kasa fanları degiştirdm
  4. corez

Ben kulaklik felan takmiyorum aktif 2 pc calisiyor kapali yada acik sekilde sesi hicbir sekilde yok
  5. corez

0 rpm isi olmaz , cpu calisirken bile isinir sessiz fan alman lazim bendeki fanlar 900rpmde fix donuyor 70 dereceye kadar 0 ses , anakartin elektirik sesi var fan sesi yok
  6. corez

MSI Ventus 4070 Coil whine hakkında

cw sesi hayattan oyundan pcden sogutur .
  7. corez

🔥İndirim Scythe Fuma 3 İşlemci Soğutucu 1.979TL

malesef bunun hakkında test göremedim , fakat 600 lira farkla evo alınabiliyordu gaming ten ben öyle aldım 600 lira icin deger evo almak phantom spirit evo
  8. corez

🔥İndirim Scythe Fuma 3 İşlemci Soğutucu 1.979TL

cok kaliteli bir fan yapısına sahip degil perless ass ile fuma 3 kıyaslaması sogutma olarak daha basarılı oda 1 derece :D 1 derece icin cok daha gürültülü 2 sogutucu kıyaslamasında pearless asas daha mantıklı zaten 2k fiyatı bunun yerine git phantom spirit evo al
  9. corez

RX9000 KÖTÜLEYEN FANBOYLAR..

cok fevri bir cümle . Donanımdan anlayan adam kesinlikle amd ekran kartını alıcagını düsünmüyorum :) saf güc saf güc bi işe yaramadıktan sonra :) ios sistemi ile linux android sistemi kıyaslaması gibi android telefona bakarsın 16gb ram dersin iosa bakarsın 4 gb ram dersin aa bi bakarsın ios...
  10. corez

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 120 Evo İşlemci Soğutucu 2.000 tl

ürünü kurdum ben geldi cok güzel , phantom spritteki fanlara göre daha sesiz 1.200 rpmde calıstırıorum 80 dereceye kadar 1200 rpm üstü tam rpm olarak ayarladım sıfır ses anakart sesi var fanın sesi yok cok basarılı fanlar cogu fanlar 1200 rpmde sesli calısır bunda ses yok commander sogutma...
  11. corez

Çözüldü✓ Sys fan hızını nasıl düşürebilirim ?

Anakarti inceledimde fan soketi koymamislar nasil bi anakartsa fan soketi olsaydi dc kisicaktiniz olcakti 4 pin disinda olmaz buna pwm lazim
  12. corez

Sys den cikart baska yere tak socketi cpu disinda
  13. corez

Fan ayarlarina gir , sys fani bul ordan pwm degil dc yi sec assaga indir menuden manualden
  14. corez

Hayir 3 pinli fanda dusurulebilir , biosa giriceksin ordan yapcaksin sadece molexler dusurulemez
  15. corez

Biostan dusurebilirsin sys fani
  16. corez

🔥İndirim SilverStone Air Blazer 120i Lite ARGB 3'lü 12 cm Kasa Fanı 645TL+Kargo122TL

Kaliteli fan degil sessizlik icin 700 rpm civarinda calismasi lazim sessizlik onemli olmayanlar icinde son rpm degeri dusuk 1200ile 1000 rpm arasi diyor
  17. corez

Thermalright Phantom Spirit 120 Evo İşlemci Soğutucu

hocam bu evo modeli se nin fanlarının daha kaliteli hali rpm yükseltilmiş ve statik basıncı iyileştirilmiş bir fan evo düsük rpmde daha daha cpu daha soguk tutuyor insanlar se tercih etmesi globalda fiyatları daha düsük olması özellikle indirime girdiginde se cok giriyor evo girmiyor suan ki tr...
  18. corez

Thermalright Phantom Spirit 120 Evo İşlemci Soğutucu

bundan daha iyi degerler vemiyor
Top Bottom