Arama sonuçları: *

1. Y

Yeni aldığım sistemle düşük fps alıyorum yardımcı olurmusunuz?

gerek yok hocam 180 hz gayet yeterli bir yenileme hızı bence ayrıca ben hani o 180 fps in donanımsal bir hatamı olduğunu merak ettiğimden kon u açtım yazılımsal ise çok sıkıntı yok aşırı rekabetçi oynamıyorum ihtiyaç duyduğumda düzeltirim yardım için teşekkürler.
  2. Y

nasıl ya ne anlamadım? 1737293289 g-sync uyumlu diye geçiyor galiba benim monitörde zaten 180hz monitörüm daha yüksekte çalışması için oc falan yapmak lazım galiba oc yapılabiliyorsa
  3. Y

g-sync açık galiba hocam v-sync ile arasındaki fark ne?
  4. Y

teşekkürler expo açtım ama rame zararı olurmu 6000 mhz de çalıştırdım
  5. Y

Expoyu şimdi 6000 mhz ayarladım ama cbp nedir hocam 1737290097 A-XMP yazıyor hocam onu mu aktifleştireyim bios oc den 1737290139 Hocam expo ile XMP farkı nedir birini açınca diğeri kapanıyor bios menüsünde 1737290288 G-sync mi kapamam lazım hocam 1737290548 Ekstra olarak xmp ve expo nun...
  6. Y

Ryzen 5 7500f ve 4070 ti superli sistemim var cs 2 de 180 fps falan alıyorum 2k önerilen ayarlarda diğer ayarları deniyorum yine 160-180 fps falan sıkıntı nerde düşüktede aynı yüksektede yapmam gereken ayarmı var? 1737230907 180 fps az gibi gözüktü daha yüksek olması lazım değilmi?
  7. Y

Pcı aygıtı driveri nasıl kurulur nerden kurulur nedir?

Ne yazmam lazım hocam amd pci aygıtı driver mi direkt
  8. Y

msi ın sitesinden bunu kurmayı denedim ama olmadı
  9. Y

bu driveri kuramadım galiba anakartla ilgili birşeymiş anakartım msi b650m gaming plus wifi
  10. Y

Yeni aldığım pc ye ne gibi ayarlar yapmam lazım

Fps normal mi ayrıca pcı aygıtı yazan bir şey var aygıt yöneticisinde bunun sürücüsü tam olarak ne hocam
  11. Y

Yeni aldığım pc ye ne gibi ayarlar yapmam lazım

Yeni topladığım pc ye ne gibi ayarlar yapmam lazım bazı test uygulamaları yüklemiştim arkadaşlara sora sora test ettim sayılır cs yüklemiştim cs de 2k çözünürlükte 180 fps falan alıyor normal mi ryzen 5 7500f ve 4070 ti super için ben daha yüksek bekliyordum yapmam gereken herhangi bir ayar...
  12. Y

Anakartta CPU Işığı Başlangıçta Kırmızı Yanıp Sönüyor

Hocam darboğaz gibi bir konu olabilir mi veya işlemci çok ısınıyorsa falan
  13. Y

Ryzen 7500F toplama sistem önerisi

Hocam hazır sistemlere zaten uyumsuz parça koymazlar genelde arada hatarlar olurda güzel bir 4070 super ve 7500f hazır sistem bakabilirsiniz eğer sadece oyun amaçlı bir sistem istiyorsanız amd kart bakabilirsiniz bu bütçeye 7800 xt veya 7700 xt gelir sanırım
  14. Y

Minitool partition wizard uygulaması güvenilir mi?

Cevap yok mu kullanan biri falan
  15. Y

Anakartta CPU Işığı Başlangıçta Kırmızı Yanıp Sönüyor

Bendede öyleydi galiba bir ara bende açmıştım konu şuan pc açık bir sıkıntısı yok
  16. Y

Minitool partition wizard uygulaması güvenilir mi?

Win 11 kurarken yardım eden adam 600-400 gb ayırtmıştı ssd yi şimdi 1 tb yapmaya çalıştım olmadı yt den bu uygulamayı buldum güvenilir midir yapayım mı?
  17. Y

Ekran kartı ve işlemci testlerimi nasıl yaparım

yeni topladığım sistemin ekran kartı ve işlemci testlerini nerden yapabilirim afterburner kurdum tam anlamadım nasıl test yapacağımı
  18. Y

Pc kurarken ssdyi 600-400 gb ayırdım 400 gb gözükmüyor

bir tanıdıkla beraber kurdum pc yi o ayırdı 600e400 şuan açtım 400 gb disk gözükmüyor ne yapmam lazım 1737199514 şuanda böyle
  19. Y

Display port no signal diyor

Bende aynısını yaşadım hocam az daha tüm sistemi söküp geri takacaktım ki yazdınız
Top Bottom