Genel olarak ekran kartı, işlemci, ram vb. Seçmeyi biraz öğrendim. Ancak iyi anakart ve kötü anakart sisteme göre nasıl seçilir, nasıl anlaşılır pek az fikrim var. Bu konuda kısa rehber gibi hap bilgi verebilecek arkadaşım var mı?
Pes 2014'den Pes 2019'a kadar klavye ile oynamanın hissiyatı aynı olsa gerek. 20 ve 21 için bilmiyorum. Eğer Pes 2013 oynamayacaksanız sisteminizin müsaade ettiği en yeni Pes oyununu tercih edebilirsiniz.
Hocam ben çok anlamam ama konu başlığına fotoğraf eklerseniz yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. Bir de yarın saat 17.00'dan sonra konuyu yükseltin, forum daha aktif oluyor o zamanlar.
Oyunu takibe alıp bekleyeyim o halde hocam. Bilgiler için teşekkürler.
1737492851
Ben de cs go için 24 lira ödeyip verdiğim paraya üzülmüştüm bir zamanlar. Bizim ülkeye özel fiyatlandırma şart aslında. Oyuncu potansiyeli çok fazla çünkü.
Büyük oranda her ekran kartı her anakarta takılır ancak anakartının desteklediği pci sürümü ve işlemcin ile ekran kartının darboğaz yapıp yapmadığı asıl mesele. Anakartlar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar detaylı yardımcı olacaktır.
İlk etapta bu linke giderek işlemci ve erkan kartı...
İyi forumlar. Sistemim CS2'yi verimli oynatacak düzeyde değil. Counter Strike Source'yi de eskiden beri çok severim. Yakın zamanda CS Source v61 adında serverli bir versiyonunu oynuyordum, çeşitli haritalar vardı ve server gayet aktifti. Uygulamanın mining yaptığından şüphelendim ve sildim...
Arkadaşlar bu ekran kartını almış bulundum ama geri verme imkanım var. i7-3770 işlemci almıştım sorunlu çıktı, ayrıca anakart üzerindeki 2. Ram soketini çalıştırmakta çok zorlandım. Sonra çıkarıp eski işlemciyi takınca 2. Ram soketi yine çok uğraştırdı. Anakarta güvenemediğim için tekrar işlemci...
Arkadaşım için Xbox One X'de kullanmak üzere klavye ve fare arıyoruz. Kablosuz dongle ile bağlantısı olmalı. Fps oyunlarını rahat oynamak ve özellikle online rekabetçi oynamak için model tavsiyesine ihtiyaç var. Mekanik ve gaming olanlarda kablosuz seçeneği bulmak biraz zor. Konusunun...