Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

Yardım 9070xt 2x8 pin ile çalışırımi

https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/raijintek-cratos-850w-80-gold-atx-3-0-pcie-5-0-full-moduler-atx-guc-kaynagi-rj-0r30b00007.html#!prettyPhoto Şöyle bir şey işini görür. 12 pin yeni tip kablo da var. F/P mı bilmiyorum bi süredir uzağım fiyatlardan
  2. ahmetmelihalemdar

https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1akCHL7Vhzk_EhrpIGkz8zTEvYfLDcaSpZRB6Xt6JWkc/htmlview#gid=1973454078 Şuradaki Psu lari bi incele istersen. Bütçeni belirtirsen yardimci olan çıkar 1741982824 6+2 pcie kablosundan 4 tane var gözüküyor resmi sitesinde
  3. ahmetmelihalemdar

8 pin 150 w veriyor. 2 tane 8 pin 300 w verir. O kart 400 w görüyor. 1741982580 Almışken Atx 3.1 standartli güncel bir psu al. Ileride lazım olur illaki. Hatta 9079xt Sapphire nitro+ olan 12 pin destekli. Nvidia gibi
  4. ahmetmelihalemdar

Sıvı Soğutma Anakart Montaj soketi Pwm

Eyvallah. Bana o çoklayacının blok kısmı değil de fan kısmının fotoğrafını atabilir misin
  5. ahmetmelihalemdar

Ilk defa sivi soğutma kullanmıyorum. Diyorum ki ; üç fan birbirine daisy chain ile bağlı. Son fandaki bağlantı yani argb ve pwm bağlantısı hortumun içinden geçiyormuş. Örneğin ben Lian Li nin fanlarini takmak istiyorum. 2 tanesi çıkarırsın o basit de. Hortumun içinden geçen kablonun fanını...
  6. ahmetmelihalemdar

Şaka yapmıyorum bana o fanları çıkarmasını anlatır mısın . Almak istiyorum ve çok fazla video izledim ama nasil çıkarılacagina dair bisey göremedim. 1741945647 Burayı mesgul etmeye gerek yok. Bana özelden anlatırsan sevinirim
  7. ahmetmelihalemdar

Fanların kablosu borunun içinden geçiyor. Sıvı bloğunun olduğu yerde çoklayıcı yok. Hadi değiştirmek istesen kabloyu mu kesmek lazım. Nasıl çıkar borunun içinden
  8. ahmetmelihalemdar

Bildiğim kadarıyla Arctic 3 te fanların kablosu hortumun içinden geçiyor. Fanları değiştiremezsin. Kutu içinden 2 ayrı kablo çıkıyor. 1 tanesi hem Vrm hem pompa hem fanların ayni anda tek bir yerden kontrolu. Digeri ise tek tek kontrol etmen icin. Bu daha mantıklı. Genellikle sıvı...
  9. ahmetmelihalemdar

Trafik cezası itiraz

Böyle bir ceza varsa görüntüsü vardır zaten. Eğer yanlış araca yazildiysa itiraz sonucu iptal edilir.
  10. ahmetmelihalemdar

Yardım E-Devlet Açık Kapı Başvurusu Nedir?

Açık kapıya yapılan şikayet ve istekler Valilik tarafından cevaplanir. Valilik, Telekom a iletir. Telekom kopyala + yapıştır hazır cevaplardan birinj verir ve kapanır. Ha Btk ya yazmışsın ha Açık kapıya. Kısacası kimi kime sikayet ediyorsun diye klasik bir cevap vereyim :)
  11. ahmetmelihalemdar

M2 ssd onerisi yapabilir misiniz

Kingston Kc3000 Kingston Fury Renegade Samsung 980 Pro-990 Pro Bunlardan ekonomik olarak en uygun olanı seçip alabilirsin. Hiçbiri üzmez. Hepsinde Dram mevcuttur
  12. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ 480-540Hz arası monitör önerisi

Msi in fuarda tanıtılmıştı ancak satışa çıkmadı henüz.
  13. ahmetmelihalemdar

🔥İndirim Tp link Tapo C211 Ev Kamerası + 64gb Microsd Kart 929 tl

10 ay önce 900 e almıştım. Indirim denemez ama kamera kaliteli
  14. ahmetmelihalemdar

Alacağım ram anakartın listesinde yok

Sorun olmaz
  15. ahmetmelihalemdar

🔥İndirim (GÜNCEL) CREATURE GAMERS DAY KONUSU

Goodram 1 TB ssd 72.963,50 TL. Altın kaplama kaçırmayın :)
  16. ahmetmelihalemdar

Fractal Design Meshify 2 Compact White TG Clear 4 bin tl

Güzel fiyat ? 4 Bin TL. Iyi para
  17. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Youtube'da ki Bazı Sahtekar İnceleme Kanalları HK

Genel anlamda söyledim. Ürün tanıtımları çok abartılı ve samimiyetsiz. (Bence)
  18. ahmetmelihalemdar

Kasa alırken insanlar sadece gösterişe bakmıyor.Hava akışı, 360 mm radyatör desteği vb. Ilk pc topladigimda Corsair Specs Delta diye bi kasa aldım çok şık diye. Uste 240 lik dahi sığdıramadım. Malzeme kaliteli olabilir, lafım yok. Youtube a Tr Bilgisayar yaz. Adamların kasa tanıtımına bir bak...
  19. ahmetmelihalemdar

Çözüldü✓ Youtube'da ki Bazı Sahtekar İnceleme Kanalları HK

"Asus bu ne olum " gibi Şişirme konusunda Modart ı tek geçerim :) Ürünü tasarlayanlar bile böyle övemez
  20. ahmetmelihalemdar

Küçük kasa. Üste 360 lik radyatör desteği yok. Önden estetik gözüküyor ama gereksiz
Top Bottom