Arama sonuçları: *

1. H

❌İndirim Bitti! AJAZZ 870T El Desteği 178,32 TL Vergilerle 285 TL

Apex ile birlikte fiyat sınırını gecmek için aldım. Malzeme kalitesi baya kötü 3 gün kullandım ortada ajazz yazısı kesilerek konumlandırılmış 3. Günde kenarlardan soyulmaya başladı. Fiyatı ideal ama önermem malesef.
  2. H

Yardım MODEM BAĞLANTISI KOPUYOR

Artık çoğu ISS ipv6 desteği sağlıyor. Kablo yenilemek tabii ki sorunu çözecektir burada amacımız kablo yenilemeye gerek kalmadan eski kablolar üzerinde biriken paket yoğunluğunu azaltmak.
  3. H

IPV6 ülkemizde mevcut ancak farkında değilsiniz :D Şu an için protokollerin çalışmasına engel olması dışında bir işe yaramıyor sadece. Bundan dolayı IPV6 etkinken paket kayıpları yaşayabilirsiniz. IPV6'yı pasif hale getirmeniz durumunda hat değerleriniz daha iyi olacaktır ve bağlantıda kopma...
  4. H

Cihazında internetin özel ağ olarak kayıtlı olduğuna emin ol ardından ISS ile görüşerek IPV6 protokolünü pasif hale getir. Sorunun umarım çözülecektir.
  5. H

Asus bios tpm secenegi yok

Sorunun bu olduğunu sanmıyorum. Pencereli modda kenarda bir oyun başlatıp Armoury crate üzerinden ısı ve frekans değerlerini iletebilir misiniz?
  6. H

Asus bios tpm secenegi yok

7. nesil intel ve 1. jenerasyon ryzen işlemcilerden sonra tpm ayarı daima açık geliyor tüm cihazlarda. Ne yazık ki biostan kapatman mümkün değil. 1731203297 ayrıca yaşadığınız sorunun tpm kaynaklı olduğunu sanmıyorum. :D
  7. H

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dayı benim uçağı havada kaçırdılar herhalde. Hala havada görünüyor + olarak bu mail geldi iadede yalnızca ürün ücreti iade edilirse sıkıntı çıkar söyleyeyim yani
  8. H

beyaz ekranda kalıyor banladılar mı beni. telefonda da aynı şekil XD 1730233757 1730233766 böyle kalıyor
  9. H

GG tamamen kapandı bağlantı sayfası
  10. H

ilk aldığımda böyle aldı direkt vergisiz 533dü alabildim şimdi mecbur ürün eklemek zorunda kaldım.
  11. H

beyler bu min 670 tlyi neyee göre istiyor ilk aldığımda istemedi şimdi istiyor da
  12. H

beyler bu min 670 tlyi neyee göre istiyor ilk aldığımda istemedi şimdi istiyor da
  13. H

Apple iPhone 16 Pro Max (İthalatçı garantili) 256 GB Çöl Titanyum 89999 TL (İthalatçı Garantili)

İthalatçı (yurtdışı kaçak) PTTAVM ( Kara para aklama ) 1730065324 90k yurtdışı cihaza vermek yerine 10k daha koyup tr garantili sıfır almak daha mantıklı değil mi? Ayrıca yurtdışı telefonlara apple tr genel olarak bakmıyor.
  14. H

ASUS TUF GAMING 27" VG27AQ1A 170Hz 1ms WQHD Gaming Monitör 6499 TL 🔥

Tek elim dolu ağzımda simitle yolda yürürken yazdım. Net ve emin olmak gibi bir gayem yoktu 😅
  15. H

ASUS TUF GAMING 27" VG27AQ1A 170Hz 1ms WQHD Gaming Monitör 6499 TL 🔥

16.00'da açılıyordu indirimler büyük ihtimalle 16.00'da bu fiyattan alinabilir olcsk
  16. H

Valorant VAN9003 hatası çözümü önerisi

Hocam bir sorun görünmüyor secure boot açık tpm açık vanguard devrede. Belki norton vanguardı engelliyor olabilir istiyorsan kaldırarak deneyebilirsin.
  17. H

Valorant VAN9003 hatası çözümü önerisi

her şey normal görünüyor. arama kısmına tpm.msc yazıp tpm'in aktif olup olmadığını kontrol edebilir misin?
Top Bottom