Arama sonuçları: *

1. Lutza JS

Windows Realtek Audio Driverını yükleyince mikrofon kalitesi DÜŞÜYOR

Merhaba, update üzerinden sürücü güncellemelerini kapatırsan çözüm olur. İlgili linkten indirebilirsin. https://www.sordum.net/83131/windows-update-suruculeri-guncellemesin/
  2. Lutza JS

Msi pro b650m-P Anakart UEFİ moda Geçmiyor

Dediği gibi bios update ve vbios güncellemesi yaptıysan windows kurulumunu ssd ya da harddisk üzerine uefi olarak kurman gerekiyor.
  3. Lutza JS

İPS monitör önerisi 10/15k arası 27"

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,315470941.html
  4. Lutza JS

Çözüldü✓ Fotoğraftaki ramler kaç mhzde çalışıyor

Tercih meselesi.
  5. Lutza JS

Çözüldü✓ Fotoğraftaki ramler kaç mhzde çalışıyor

Aleyküm selam, ramlerin 5600 mhz ama şu an 4800 de çalışıyor. Biostan xmp açtıysan 5600 çalışması gerekiyor, tabii ki anakart ve işlemcinin max. desteklediği mhz olması takdirde.
  6. Lutza JS

❌İndirim Bitti! MSI MAG 256F İPS 180Hz 1ms F/P MONİTÖR 4.369TL

Geçen sefer telefonla arayıp sorduğumda işlemin böyle gerçekleştiği söylendi ben de test etmeden almayacağımı belirtip farklı yerden almıştım. Şubeden şubeye değişiyor mu bilmiyorum ama konuştuğum yer Beylikdüzü şubesiydi.
  7. Lutza JS

Msi pro b650m-P Anakart UEFİ moda Geçmiyor

Ekran kartın nedir acaba genelde ekran kartı uefi desteklemediğinden dolayı verir bu hatayı.
  8. Lutza JS

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 23.999 TL

Tecrübeyle sabit, elimde duruyor telefon şu an ama özellik olarak pek rakibi yok 7 yıl yazılım desteği var.
  9. Lutza JS

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 23.999 TL

Güzel telefon, ısınması dışında.
  10. Lutza JS

❌İndirim Bitti! MSI MAG 256F İPS 180Hz 1ms F/P MONİTÖR 4.369TL

Mağazada test etmiyorlar bu arada. Seni yolluyorlar monitörle bir sıkıntı çıkarsa tekrar geri getiriyorsun servise gidiyor.
  11. Lutza JS

Tek ssd girişli anakarta 2. ssd takma

Net bir şey söylemek doğru olmaz ama sata diskten biraz daha hızlı olur. Ortalama hız olarak da dönüştürücü ile pci 3.0 x4 olarak 1000-2000 arası, normal sata diskte de 500-550 arası.
  12. Lutza JS

Tek ssd girişli anakarta 2. ssd takma

Pci dönüştürücüler ile kullanırsın, verimli olur olmaz tartışılır ama öyle kullanana kadar sata disk kullanabilirsin.
  13. Lutza JS

Öneri Bütçeme Uygun Monitör Tavsiyesi

İtopya'da indirim var şu an msi monitörlerde. En mantıklı seçenek msi 256f olarak duruyor. Görerek almanı tavsiye ediyorum ama. https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584?srsltid=AfmBOoqaWm-QOMxOthxPelq1kPRYOyg4Hy0FlpEt63D5_8Cqj70Rkzdq
  14. Lutza JS

5000 TL Monitör Önerisi

Bizim gözler de pek iyi sayılmaz hormonlu yemekten çaput olduk. Bu monitör işi kafamı karıştırıyor iyice ne alsam diye düşünmekten :D
  15. Lutza JS

Windows 11'in Format Sonrası Driver Kurmasını Nasıl Engelleyebilirim ?

Evet o işlem için kullanıyor ama aynı kapıya çıkıyor günün sonunda internet bağlantısı olmadığı için update yapamıyor.
  16. Lutza JS

5000 TL Monitör Önerisi

27 inç 1080p her zaman beni korkutuyor, pixel sayma konusunda sanırım 24 ideal benim için.
  17. Lutza JS

5000 TL Monitör Önerisi

Görerek almak istiyorum ya öyle söyleyeyim. Daha önce ölü pixel vs. sorun yaşadım süreç uzasın istemiyorum aldığım yerde kontrol ettirip alacağım.
  18. Lutza JS

Windows 11'in Format Sonrası Driver Kurmasını Nasıl Engelleyebilirim ?

Format atarken OOBE\BYPASSNRO ile kurulum yaparsan, internet bağlantısı olmadığı için kuramaz. Daha sonra update durdurup internet kablonu bağlayıp devam edebilirsin kaldığın yerden.
  19. Lutza JS

5000 TL Monitör Önerisi

Orası da doğru. Mesela kullanmış olduğum gigabyte ürünü öyleydi. Başta bir sıkıntı yokmuş gibi görünüyor ama uzun kullanımda çoğu arkadaşımda aynı sorunu yaşadık. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha garanti olur gibi geliyor.
  20. Lutza JS

5000 TL Monitör Önerisi

Forum ismi vermeyeyim. Aratınca direkt ilk başta çıkıyor, redditten vs. de baktım dikkat etmek gerekli bu tür ürünleri alırken.
Top Bottom