Arama sonuçları: *

1. David25

Yardım Klavyede F tuşları sadece Fn ile çalışıyor

söylediğiniz video ya bakmıştım fakat bios menüsünde hot key ayarı bulamadım anakratım asus
  2. David25

Yazılımı bulunmuyor maalesef. Kontrol ettim windows modunda
  3. David25

F tuşları fn olmadan üzerindeki kısayol işlevlerini uyguluyor sadece fn tuşuna bastığım da F tuşları çalışıyor bu da fazla can sıkıyor düzeltmenin bir yolu varmı?
  4. David25

Öneri 2.000 TL ye Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Bütçem en fazla 2.000 TL Şuan için Asus Tuf H3 veya Razer blackshark 2 modeli var aklımda. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. David25

Çözüldü✓ Windows update sorunu acil yardım beyler

beyler bu yazı gitmiyor belki 10 defa yeniden başlattım güncellemeleri kaldırdım fakat işe yaramadı
  6. David25

Çözüldü✓ Windows Etkinleştirdikten sonra gitmeyen winows update sorunu

Windowsu etkinleştirdim sonra güncelleme vardı onlarıda yaptım. Yeniden başlatma gerekli dedi 3 4 defa yeniden başlattım fakat hala yazı duruyor. Sizce virüsmü bulaştı?
  7. David25

Çözüldü✓ Windows 11 ürün anahtarı nereden alabilirim?

Yok knk şuan bi sıkıntı yok ama oem mi tam ona emin olamadım
  8. David25

https://ty.gl/yyrnhr9hqrk1b Reis şu ürünü aldımda inşallah doğru almışımdır
  9. David25

Beyler windows ürün anahtarı almam gerek hangi site güvenlidir? Oem falan bunların arasındaki fark ne? Sizce hangisini alayım?
  10. David25

Çözüldü✓ Yeni bilgisayar aldım biosa atıyor sürekli

Arkadaşlar yeni sistem aldım sürekli biosa atıyor anakartım asus h610
  11. David25

Çözüldü✓ Ucuz kulak üstü kulaklık önerisi acil

Hiç umut yokmu kral xd. Ses gelse yeter😁
  12. David25

Çözüldü✓ Ucuz kulak üstü kulaklık önerisi acil

Beyler sistemi dizdik para bitti malum. Bize fazla abartılı değil 250TL - 300TL arası mikrofonlu kulaklık lazım şöyle 1-2 ay idare etse yeter.
  13. David25

Çözüldü✓ Pc Hocası 4060 sistemi aldım iade etmelimiyim?

Hocam bankkart uygulama üzerinden vatan 1.500 Tl indirimine katılman gerekli ocakta para iadesi yapıyor, artı 15.000 TL üstü alışverişe 1.000 tl hediye vardı o da sms ile oluyor onu tam bilmiyorum vatandaki çalışan yapmıştı benim adıma.
  14. David25

Çözüldü✓ Monitör stand önerisi

sitede bu bilgiyi vermiş hocam kim demişse yanlış demiş ya da ben yanılıyorum. 1733079945 Bu konuda bilindik bir marka heralde ilk arkadaşın önerdiğini alacağım büyük ihtimal.
  15. David25

Hocam teşekkürler yardımınız için çok yardımcı oldu bu.
  16. David25

Hocam monitörü biraz yakından kullanıyorum yani boyut olarak masanın ucuna kadar uzayabilirmi.(biraz açıklayamadım ama kusur bakma.)
  17. David25

Hocam temu konusunda biraz şüpheliyim temudan almamayı tercih ederim.
  18. David25

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249qm1a-1ms-270hz-dp-hdmi-freesync-ve-g-sync-uyumlu-ips-monitor.html Bu monitöre göre bir stand lazım bütçe 1.000TL-2.000TL arası
  19. David25

Anakartım sorunlu olabilirmi

Hocam valorant indirdiğinizde donma kasma başlaması çok saçma bu sorunun anakart kaynaklı olacağını zannetmiyorum depolama alanınız dolmuş olabilirmi?
  20. David25

Battlefield 1 mi yoksa 5mi

Hocam Hocam bende aldım şuan iyi bir oyuncu sayısı var maç aramada 15-20 sn de buluyor
Top Bottom