Arama sonuçları: *

1. veneficus

Yardım 10-15 bin arası telefon öneri

ben pc den oyun oynadığım için günlük kullanım telefonu arıyordum ve redmi 13 pro aldım tabii ki bs pes falan oynarsın ama pubg falan 45fps
  2. veneficus

Yardım 10-15 bin arası telefon öneri

note 13 pro 512gb kullanıyorum günlük kullanım için iyi ama ben oyun falan da oynarım diyorsanız yanına yaklaşmayın
  3. veneficus

Goodbydpi güvenli mi

Goodbydpi yı kurmaya çalışırken Kaspersky (antivirüs) birçok kez uyarı verdi o yüzden kurmadım kuranlar varsa güvenli mi yazabilir mi
  4. veneficus

Hafızlık kursu ile açık liseye gidebilir miyim

Sanayi nin böyle bir yer olduğunu bilmiyordum açıkçası sonra pişman olup evde ders çalışmaya başladım ama eve geç geldiğim için çok az ders çalışabiliyordum daha fazla zamanım olsun diye açığa geçmek istiyorum
  5. veneficus

Açık liseden örgün eğitime geçiliyor mu

9.sınıfı açıkdan okuyup 10.sınıfda normal liseye nakil olunuyor mu ?
  6. veneficus

Hocam bu sınav sistemi nasıp oluyor açıkda ben 9a gidiyorum 9.sınıf konuları mı çıkıyor
  7. veneficus

Sağol hocam 😜
  8. veneficus

Şuan 9.sınıfı okumayıp çalışıyorum ve çok pişmanım hiç okula gitmediğim için devamsızlıktan kalmışım bu yüzden açık liseye gidip tam zamanlı dershaneye yazılmak istiyorum çevremdeki kişiler hafızlık kursuna gir çık yaparak açık liseye geçersin diyorlar bu doğrumu
  9. veneficus

Fivem ekip üyesi arıyoruz

çok haklısın hocam bende dersleri takmıyordum şuan sanayiye gidiyorum seneye tekrar norma okula gideceğim sanayiye gittiğim için çok pişmanım 1 senem boşa gitti
  10. veneficus

Bilgisayardan instagram yayın nasıl açılılır

internetten yellow duck diye bi uygulama indirmeye çalışıyodum ama artık o uygulama yokmuş instagramın kendi sitesi üzerinde de yayın açılmıyor nasıl yayın açacağım
  11. veneficus

Temu dan nasıl kolay ürün alınır

Başkasının kodunu temuda arama yerine yazınca ona destek olmuş oluyorsunuz ve ücretsiz 3 hediye alıyor bunu yapmanın kolay yolu var mı 10 farklı cihaz lazım
  12. veneficus

9.sınıf her ders kanal önerisi

Okula gitmiyorum çalışıyorum seneye 10.sınıfdan devam edeceğim için o yüzden evde kendim halletmeye çalışıyorum
  13. veneficus

hiç temelimiz yoksa :ROFLMAO:
  14. veneficus

hocam bana kalsa pek çalışmam ama alile baskısı var biraz
  15. veneficus

9 önemli değil mi ?
  16. veneficus

biyolojide dr.biyoloji kimyada meschemy kimya ve parakisel kimya edebiyat rüştü hoca şuan bunları izliyorum diğer dersler için ne önerirsiniz
  17. veneficus

Skype sürekli oturumu kapatıyor

kaldırıp tekrar kurdum yine ayısı oluyor
  18. veneficus

Skype sürekli oturumu kapatıyor

pc her kapanıp açıldıldığında skype oturumu kapatıyor yeniden giriş yapmam gerekiyor bunu bir çözümü var mı ?
  19. veneficus

Güç tasarrufu modunu sürekli açık tutmak zaralı mı

Xiaomi redmi note 13 pro cihazını kullanıyorum ve sürekli güç tasarrufu modu açık bir zararı var mı ?
Top Bottom