Arama sonuçları: *

1. AvengedSevenfold

Harici ssd USB alınır mı?

Oyun oynamak için SSD almanıza gerek yok, HDD' de alabilirsiniz.
  2. AvengedSevenfold

🔥İndirim TOSHİBA 1 TB HARİCİ HARD DİSK 1200 TL MEDİAMARKT

Hala depolama için güzel seçenek ancak toshibaya karşı önyargılıyım. 3 toshiba hdd'm oldu 1 tanesi sebepsiz bozuldu 2 tanesi bad sectorden gitti hiçbir fiziksel duruma maruz kalmamasına rağmen.
  3. AvengedSevenfold

Vatan Bilgisayar Rezaleti Hk.

Vatan Bilgisayar internet sitesi üzerinden 29.03.2024 tarihinde HP Omen laptop satın aldım. 4 ay sonra ekran kararma sorunu başladı. 6. Aya yaklaşırken çok sık olmaya başladı ve laptop kullanılmaz hale geldi. En son 25 eylülde tamamen açılmadı. 26.09.2024 tarihinde HP nin yetkili servisi BDH'a...
  4. AvengedSevenfold

4060 ile i5 14th gen dengesiz çalışıyor

Gayet normal
  5. AvengedSevenfold

Kasılma-Donma konusunda yardım.

Main disc olarak 980’i mi kullanıyorsunuz? Bu ssd de dram olmadığı için anlık takılmalar yapabilir, uzun süreli yapmaz ancak can sıkar.
  6. AvengedSevenfold

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

Bu sistemin 100 bin tl etmeyeceği gibi, 100 bin tl'ye alacağınız araba sizi taşımaz, siz onu taşırsınız.
  7. AvengedSevenfold

Öneri LOQ Battery draining yaşayanlar bu konuya bakabilir.

Güncelleme vs boş işler, sıkıntı adaptörün yetmemesinde. ARGE si düzgün yapılmış bir cihaz olsa asla bu tip sorunlarla karşılaşmazsınız, ve maalesef bu sorun güncel diğer markalarda da ara sıra yaşanabiliyor. Tek çözüm adaptör güçlendirmek ya da oyun oynamamak.
  8. AvengedSevenfold

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME ALIŞVERİŞ FESTİVALİ 8-14 EKİM

bu çok iyiymiş ama stok bitmiş
  9. AvengedSevenfold

Ps5 Slim 18.499₺ AMAZON

Alb bilişimden alınır bence, tek sorun garanti. G29 umu onlardan almıştım hiçbir problem yaşamadım şu ana oadar.
  10. AvengedSevenfold

Şirket için eSIM Operatörü seçimi

Selam arkadaşlar, şirket işlerinde kullanmak üzere yeni bir hat alacağım, eSIM olsun istiyorum. Tarife olarak mümkün olduğunca ucuz olması daha çok işime gelir, 1000 dakika 5 GB 250 sms gibi bir tarife benim için oldukça yeterli olur. Turkcell’de bu fiyattaki bir tarife 240 TL, biraz pahalı...
  11. AvengedSevenfold

8K ve HDR seçenekleri gözükmüyor

O halde sorun çözüldü gibi, 8K 60 FPS videolar için durum hala erken :D Asıl merak ettiğim 16K 120 FPS HDR şeklinde videolardı fakat hiç bulamadım o şekilde, zaten bulduğum 8K 60 FPS videoda işlemci darboğaz yemeye başlayınca az çok anladım neden hala 8K'nın az servis edildiğini :D
  12. AvengedSevenfold

Şu daha amaca hizmet ediyor sanki :D Bunda 8K 60 FPS desteği varmış, işlemciyi ciddi yoruyor. Demek ki ya diğer videolar sahte ya da her videoya bu özellik sunulmuyor. Ayrıca HDR olduğu iddia edilen videolarda da HDR yazmıyor. DisplayPort
  13. AvengedSevenfold

Hocam 8K HDR 60 FPS olan videolarda da görünmüyor ki. Çok net hatırlıyorum 1-2 sene öncesinde ayarlarda 8K HDR 60 FPS yazıyordu ancak şimdi seçeneklerde bulunmuyor, garibime gitti. Bunun sebebi nedir ?
  14. AvengedSevenfold

Apple Watch 8 GPS+Celular'mı, Apple Watch 10 GPS'mi almalıyım?

Cellular özelliğini anca denizde yüzerken kıyıdan 2-3 km açıldığımda arıyorum onun haricinde 2 yıldır Apple Watch kullanıyorum bir kere bile ihtiyacım olmadı. Zaten Bluethooth çekim mesafesi gayet iyi, eğer çekemezse ve Wi-Fi'a bağlanıp yine telefona bağlı kalabiliyor dolayısıyla gerek yok...
  15. AvengedSevenfold

Merhaba, bilgisayarımın monitörünü denemek amaçlı YouTube'tan 16k 120 FPS HDR video açtım fakat çözünürlük sadece 4K 60 FPS'e kadar görünüyor. Neden diğer seçenekleri göremiyorum?
  16. AvengedSevenfold

HP Omen 16 XF003NT Ekran ve Klavye aynı anda gidip geliyor

Merhaba, yaklaşık 6 ay önce aldığım Omen laptopta zaman zaman yaşadığım sorunu bugün oldukça uzun süre yaşadım. Özellikle oyun esnasında ekran defalarca açılıp kapanıyor sanki kapağı kapatmışsınız gibi, fakat klavye çalışıyordu. Ancak oyundan çıktıktan ekran yine kapandı bu sefer klavye de komut...
  17. AvengedSevenfold

21.599TL ( En dip fiyat ) 32" Odyssey Neo G8 240Hz 4K

Rtx 3060 laptop var, ileriye dönük olarak alınır mı :D csde 4k da 100-150 fps verir diye düşünüyorum. Bir de 25 bine geçenlerde 175hz 34 inç oled 0.03ms samsung vardı, onunla mukayese edilince çok pişman eder mi ?
  18. AvengedSevenfold

Fiziksel Sim’den eSim’e geçiş ?

Merhaba, 2 ay önce Türk Telekom operatörüne geçmiştim fakat geçerken sim kartlı bir şekilde geçmiştim. Şimdi telefonuma farklı bir operatörden hat alacağım ve bu operatör eSim desteklemediği için mevcut operatörümü eSim’e geçirmek istiyorum. Türk Telekom’un eSim desteklediğini biliyorum fakat...
  19. AvengedSevenfold

iPhone 16 bugün saat 8 de tanıtılıyor ne düşünüyorsunuz ?

Keşke SE4'ü tanıtıp düz 16 lar da min. 90 hz ekranla gelse.
Top Bottom