Arama sonuçları: *

1. Nanaka

Anakart servis raporu

O işlemci pini yamuk denilen kısım onların koyduğu teşhis mi? Eğer öyleyse için rahatlayacak gerçekten çünkü işlemciyi sahte sanıp itopyaya falan göndermiştim baya saçma olaylar yaşandı…
  2. Nanaka

Anakart servis raporu

Anladım teşekkürler çalıştığınız yer özel değilse neresi olduğunu söyleyebilir misiniz?
  3. Nanaka

Anakart servis raporu

Tamamdır hocam çok teşekkürler aydınlattığınız için 1737711166 Hocam size bir sorum daha olacak ben şimdi işlemci pinlerinden bir kaçında yamuk olduğundan şüpheliydim çünkü sistem aşırı kararsız ve yavaş çalışıyordu ve inanın her ayari yaptım bios güncellemesinden tut windows’un en ince...
  4. Nanaka

Anakart servis raporu

Hocam o kısmı zaten biliyorum şu altta yazan görünüm yerinde ki “işlemci pininde yamuk var” onların görüp onayladığı bir şey mi yani onların raporu mu? onu soruyorum…
  5. Nanaka

Anakart servis raporu

Anakart’ı ilk teslim aldığım andan itibaren farkettim işlemci pinlerinden bir kaçı yanuk gibiydi ışıkta çıplak gözle daha çok belli oluyordu bmyle sağdan soldan bakınca bu şüpheyle gönderdim
  6. Nanaka

Anakart servis raporu

Herkese selam analartımı işlemci pini yamukluğu şüphesinden MSI’ın kendi servisine verdim şimdi bu şekilde bir rapor çıktı karşıma bu görünüm/teslimat durumu olan kısım onların bir raporu mu yoksa benim yapmış olduğum tahmin mi anlayamadım tam bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim...
  7. Nanaka

❌İndirim Bitti! Sapphire Pulse RX 7900 XTX 24 GB 38.499 TL

Herhangi bir yetkili yok mu şu konuyu uplayanlara bir işlem yapsın artık
  8. Nanaka

Sahte 9800X3D işlemci hakkında…

Hocam sistemi ben toplamayı bilmiyorum arkadaşım gelip toplamıştı şimdi anakarttan şüpheleniyorum onu teknik servise göndereceğim yarın sanırım anakarttan olabilir sorun, ayrıca bu yeni gönderdikleri işlemciyi de saolsunlar test etmişler benim için herhangi bir sorunu yokmuş içiniz rahat olsun...
  9. Nanaka

Sahte 9800X3D işlemci hakkında…

Arkadaşlar konuyu bilmeyenler olabilir PC Hocasının paylaştığı görsel yüzünden İtopya’dan aldığım işlemciyi sahte sanıp forumda konu açtım sonrasında İtopya benimle iletişime geçip evime 1 saat içinde hemen ekip gönderip işlemciyi teslim aldı ve test etti testlerde hiçbir sorun çıkmamasına...
  10. Nanaka

DDR 5 Sistem Aşırı Düşük FPS sorunu

Dengeli modda da denedim sonuç aynı
  11. Nanaka

Çözüldü✓ İşlemci sahte değilmiş

9800X3D MSI B650 Gaming Plus AMD RX 6900XT XPG 16x2 600 MHZ CL30 RAM Samsung 970 EVO PLUS M2 SSD MSI MPG A850G 850W PSU
  12. Nanaka

@Abdullah Hacıgül abi ne diyorsun?
  13. Nanaka

İlginiz için teşekkür ederim ben yine de ürünü size kargolayacağım farklı sistem de işlemciyi test etme şansım olmadığı için siz test edip sonuçları benimle paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim
  14. Nanaka

Pc hocasının paylaştığı sonuçlara ve yabancı forumlarda baktığım bir kaç şeye göre paylaşmıştım farklı sistemde test etme şansım olmadığı için işlemciyi itopyaya göndereceğim onlar test sonuçlarını benimle paylaştığı zaman ben de bizzat buraya atarım en azından sorunun işlemci de olup olmadığını...
  15. Nanaka

Abi benim sistemimi ben pek bilmediğim için arkadaş evime gelip montajladı ben de bu sorunları yaşayınca herhalde yanlış montajladı diye düşünüp tüm sistemi söktüm bilgisayarcıya götürecektim şimdi kendim takmayı bilmiyorum o yüzden o testi yapamayacağım maalesef
  16. Nanaka

İletişime geçtim işte epostama bilgileri gönderdiler oraya göndereceğim incelenecekmiş vs. Yani bu süreç en az 1 ay sürer gibi hadi sürdü diyelim sonuçlanacak mı orası da ayrı bir konu…
  17. Nanaka

Tray işlemciydi 1737540597 @itopya.com yardımcı olur musunuz?
  18. Nanaka

Evet hocam çok teşekkürler dediğiniz her şeyi yaptım inanın onun dışında da bir sürü yöntem denedim hiçbiri fayda etmedi zaten windows da bile saçma sapan bir şekilde yük altına girip çok yavaş çalışıyordu işlemci
  19. Nanaka

Arkadaşlar herkese selam İtopya’dan 02.01.2025 Tarihinde almış olduğum 9800X3D işlemcim sahte çıktı aşşağıya fotoğrafları koydum oradan sizde bakabilirsiniz bunu nasıl anladım öncellikle lol de 100 fps civarlarında oynuyordum normalde bu işlemci 1200 fps civarı bir sonuç vermekte her neyse bunu...
  20. Nanaka

DDR 5 Sistem Aşırı Düşük FPS sorunu

1737535007 Attım hocam bu şekilde loldeyken
Top Bottom