Öncelikle merhaba çin sürüm iPhone 14 pro alacağım ancak çevremde Avrupa cihazı olmadığı için alma diyenler var ömrü Kısa oluyor diyorlar böyle bir şey bar mı acaba alsam sorun yaşar mıyım
Öncelikle merhaba yaklaşık 3 gün önce aldığım 0 telefonum en fazla % 98 e kadar şarj oluyor pil sağlığı 100 olmasına rağmen %100 olmuyor çözümünü bilem bar mı acaba
uzub bir araştırma yaptım ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum nvdia denetim masasından yapılacak deniyor ama söyledikleri yer denetim masasında yok monitör bağlayınca oluyor sadece
işlemcim ryzen intelin uygulaması da olmuyor
Merhaba arkadaşlar hp omen laptop kullanıyorum ancak klavye de rgb aydınlatmanın sadece renkleri değişiyor mod yok klavye ye mod eklemek için bildiğiniz bir yazılım var mı acaba.
excalibur laptop kullanıyorum klavye rgb aydınlatmalı ancak kendi kontrolcüsü pek de fazla seçenek sunmuyor çok az mod var
farklı bir yazılım kullanarak daha fazla mod kullanabilir miyim eğer kullanabilirsem önereceğiniz uygulama nedir teşekkürler
format atmadan önce sorun yoktu formattan sonra ekran kartım sadece forza horizan 4 de tam performans vermiyor diğer oyunlarda sorun yok driver ler güncel
leptop kullanıyorum
i5 9300h
1650
8gb ram
Ekran kartı kullanımı bazı oyunlarda %30 da çalışıyor bu yüzden düşük fps alıyorum daha önce bu sorun yoktu sadede forza horizon 4 de oluyor ne olduysa formattan sonra oldu nasıl düzeltirim bilen var mı ?