Arama sonuçları: *

1. H

Logitech g733 aldım fakat ses artıma tekerleği çalışmı

aldım ama drıver ını indirdim tuşu döndürünce ses simgesi çıkıyo monitörün altında ama azlıp yükselmiyo kulaklıklamı alakalı yoksa ayarmı kapayıp açmalıyım
  2. H

Minecraft'ta Neden Sabit 60 FPS Alıyorum?

eyw kral valla ayarı bi açtım 600 fps görüm ohh dedim eyw cansın
  3. H

Minecraft'ta Neden Sabit 60 FPS Alıyorum?

minecraftda fps sınırlama ayarını sınırsıza çektim ona rağmen 60da kalıyo buda uzak mesafelere bakınca oyunda donmaya ksamya sebep oluyo hizce oyun içinden değil başka bişedenmi korsan oynarken 300-400 atarsı bişe veriyodu aynı ayarlarda orjinale geçince 60 üstü görmüyorum
  4. H

Kasama rtx5070 sığarmı nasıl anlarım

şuanki kartı satıcam üstüne koyum alıcam
  5. H

Kasama rtx5070 sığarmı nasıl anlarım

asus proart 4060 ti 16gb satıp 20k gibi bi fiyata 5070 almayı düşünüyorum ama kasama sığarmı emin değilim nasıl anlarım bide işlemcim 5 5600x 5070 desteklermi ?
  6. H

Karnımda kurt olabilrmi sizce ?

Benimki kükrüyo gibi bişe bu guruldamaya girmez daha dün sınavda bı ses cıktı varya utancımdan dedim Allahım beni yere yok cıkartma 5-7 saniye ses geldi. Hoca ölüm açsan in kantinden biseler al dedi adıma bide fakir durumuna düştüm
  7. H

Karnımda kurt olabilrmi sizce ?

karnımda bi ağrı yok yemek yiyorum hiç aç bırakmıyorum midemi ama durmadan gurulduyo, mideden durmadan gurultu sesi geliyo sizce ne olabilir kurt çıkmış olabilirmi karnımda çıkmışsada ne yapılması gerek dicem gidipde "doktora git knk" demeyin onu bende akıl edebiliyosun şuan yapabiliceğim...
  8. H

Roblox absürt fps düşüşü

merhabalar ben da 1 yıllık bilgisayar kulanıyorum ama parçalarımda öyle kötü denicek bişe değiller çoğu oyunu oynatabilicek düzeyde bi kasa diyim ama roblox oynatamicak düzeyde full grafik 4k gta5 120 fps oynatan bilgisayar robloxda 50 fps e düşüyo bu videoda sağ alt kısmında görebilirsiniz...
  9. H

Boşta duran ekran kartı 70derece oluyo

bilgisayardan anlıyan 1-2 kişi tanıdığım var sordum arada yapar çok takmana gerek yok dedi
  10. H

taramayı yaptım bişe çıkmadı %100 gösterdi taramada
  11. H

Bir tek anime izliyorum diyer her şey kapalı bir tek Google acık oluyor ve evet bazen yanında telefona bakarken de uçak kalkıyo diyebilicegın bı ses geliyo kasadan
  12. H

Güzel kulaklık onerileri

İstediğim özellikler Kablosuz Kulaklıgin kafamızın üstüne gelen yeri sabit olmasın hareket olsun kafam sonra rranee abi gibi olur diye istemiyor
  13. H

Masaüstü kulanıyorum normalde boşta dururken 30-40 olarak durur anime falan izlerken (genellikle) 70 derece ve üstüne kadar cıkıyor Kartım: Asus proart 4060ti 16gb
  14. H

Sıvı soğutucu arıyorum önerileri olan varsa söyleyebilirmi

ışıklı ve görüntü istemiyorum çok fazla ışıklı materyal var zaten pad dahi ışıklı daha fazla ışıkla pavyona döner oda sağdece soğutması iyi olsun yeter butce 5-6k
  15. H

Sıvı soğutucu arıyorum önerileri olan varsa söyleyebilirmi

5 5600x işlemci için lazım stok fan var şuan sıvı soğutucuya geçicem 240mm olsun kasa ufak biraz 2 fanlı ancak sığar bide onun yanına güzel bir termal macun varsa bilgiğiniz önerirseniz sevinirim OKİ DOKİ DOSLAR
  16. H

Büyük FPS drop yiyorum nedenleri ne olabilir

Asus 4060ti 16gb AMD 5 5600x Samsung SSD 1tb 7000yazma 6000 okuma (tam hatırlamıyorum Ram ddr4 16gb Anakart Asus prime a520m-k Bence günümüze göre yeterli 1735268051 @Speed Erman ? 1735268644 Anakartım Asus prime a520m-e mis K degil
  17. H

Büyük FPS drop yiyorum nedenleri ne olabilir

Sistemim zamanımıza göre gayet yeterli 2 ama oyunlarda durmadan bı FPS drop oluyor Valorat 500>200 Roblox 240>40 Minecraft(modlu) 300>50 bu FPS dropların nedenleri neler olabilir aydınlatırsanız mutlu olurum
  18. H

Roblox da büyük fps drop var

robloxda demonfall oynarken normalde 240fps alıoyrum bazen bi anda 40 70 e düşüyor nedenleri ne olabilir robloxun kapalı olmasıyla alaklaı bişe olduğunu pek zanletmiyorum
  19. H

Minecraftı yanlış hesaba aldım nasıl iade edicem

ben bunu microfost store dan aldım ama xbox dan iade edin diyor ne alaka
  20. H

Minecraftı yanlış hesaba aldım nasıl iade edicem

microsoft store dan minecraft aldım ama gmail olana aldım benim hotmail olana almam gerekiyo ve nasıl yapıcam bilmiyorum yardım edebilirmisiniz lütfen
Top Bottom