Arama sonuçları: *

1. Ensar

ChatGPT Android Uygulaması Çıktı

OpenAI'ın ChatGPT uygulaması Android için yayınlandı. Daha önce yayınlanmıştı ama Türkiye'de indirilmeye yeni açıldı. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openai.chatgpt
  2. Ensar

ChatGPT silinen hesap

ChatGPT hesabımı silmiştim. Şimdi eski hesabıma giremiyorum: Aynı telefon numarası ile yeni hesapta açamıyorum. Çözümü bilen var mı?
  3. Ensar

uBlock Origin vs AdGuard

Hangi reklam engelleyici daha iyi? uBlock Origin mi? AdGuard mı?
  4. Ensar

Google vs Google Go (Anket)

Sizce hangisi daha iyi? Bence Google Go Google'dan daha iyi. Çünkü Google'da karşılaştığım bazı hatalarla Google Go'da karşılaşmadım.
  5. Ensar

MSI Afterburner İndirme Sorunu

MSI Afterburner programını MSI'ın sitesinden indirmeye çalıştığımda inmiyor. Bu sorun sadece bendemi var yoksa genel bir sorun mu? Afterburner (msi.com)
  6. Ensar

Reklam Engelleyici Önerisi

Önerdiğiniz reklam engelleyici var mı?
  7. Ensar

IObit Uninstaller Güvenilir Mi?

Genelde denetim masasından bir uygulama sildiğimde; sildiğim uygulamanın hâlâ dosyalarının olduğunu görüyorum ve bunları bulup silmem gerekiyor. Programları temiz bir şekilde kaldırmak için IObit Uninstaller yüklemeyi düşünüyorum. IObit Uninstaller güvenilir mi?
  8. Ensar

Ücretsiz Video Düzenleme Programı Önerisi

Önerdiğiniz, ücretsiz, video düzenleme programı var mı? Crackli uygulama yüklemek istemiyorum. Bu yüzden ücretsiz önerirseniz iyi olur.
  9. Ensar

Ekran Kartı Driver'ı Yüklenmiyor!

Arkadaşlar doğru yerde mi konu açtım bilmiyorum. Sürücülerin güncel sürümünü yükleyemiyorum. Lütfen yardım edin.
Top Bottom