Arama sonuçları: *

1. Ensar

Redmi Note 10S GPS Sorunu

Haritalara girince GPS sinyali kaybolup duruyor. Endonezya MIUI 14.0.2 rom yükledikten sonra bu sorunu yaşamaya başladım. Telefon: Xiaomi Redmi Note 10S
  2. Ensar

Çözüldü✓ Xiaomi Bağlantıları Tarayıcıdan Açma

Tarayıcıdan bir şey bakıyorum, mesela Hepsiburada'dan bir ürün incelemek istiyorum ama tarayıcıdan bakmak istiyorum. Sürekli olarak uygulamaya yönlendiriyor. Varsayılan Uygulamalar > Bağlantıları Açma kısmından "Her zaman sor" veya "Açma" seçeneğini seçsem bile uygulamayı açıyor. Bu sorunu nasıl...
  3. Ensar

Mobil İnternet Hızı Çok Düşük

Türk Telekom kullanıyorum. Mobil internet hızı çok düşük. IMEI kayıtlı Redmi Note 10S kullanıyorum. Telefondan dolayı olabilir mi?
  4. Ensar

Xiaomi Redmi Note 10S SMS Gitmiyor

Xiaomi Redmi Note 10S kullanıyorum. SMS gönderemiyorum. Gönderiliyor yazıyor ama gitmiyor. Örnek:
  5. Ensar

Xiaomi Redmi Note 8 Ekranda Ölü Piksel Mi Var?

Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 8 cihazımda hayalet ekran oluştuğu için servise göndermiştim, birkaç gün önce telefon servisten geldi. Cihazda siyah renkteyken birkaç tane nokta kadar beyaz piksel olduğunu gördüm. Fotoğraf atamıyorum çünkü gözükmüyor.. Sizce bu ölü piksel midir?
  6. Ensar

Yardım Telefon Sıfırlama Sorunu

Arkadaşlar bugün ikinci el Xiaomi Redmi Note 9S aldık. Telefonu sıfırlamaya çalıştığımda OrangeFox Recovery menüsü açılıyor. Bu menü tam olarak ne işe yarıyor ve nasıl silebilirim?
  7. Ensar

Android Telefonda Bildirim Gelmeme Sorunu

Evdeki Wi-Fi'ye bağlanınca telefona bildirim gelmiyor, ama mobil veriyi açınca bir sürü bildirim geliyor. Birkaç haftadır böyle bir sorun var nasıl çözebilirim? Telefonu sıfırladım ama hâlâ düzelmedi.
  8. Ensar

Yardım WhatsApp İndirme Başarısız Hatası

Arkadaşlar, WhatsApp'tan telefonumdan sildiğim bir PDF dosyasını indirmeye çalışıyorum. Ama böyle bir hata alıyorum. Bunun bir çözümü yok mu?
Top Bottom