Arama sonuçları: *

1. H

MSI RX 6750 XT MECH 2X 13.250 TL

Çok güçlü doğru ama aşırı ısınıyor hocam keşke onu da not düşseydiniz
  2. H

Exem Shop güvenilir mi?

Hocam bazı forumlara girdim ama sadece müzik ile senkronize çalışıyor diyor kullanıcılar
  3. H

Exem Shop güvenilir mi?

Ekran ile senkronize çalışıyor değil mi hocam ona göre alacam
  4. H

Exem Shop güvenilir mi?

Peki hocam 32 inç için link atabilir misiniz belki almayı düşüne bilirim
  5. H

Exem Shop güvenilir mi?

Hocam selamlar bende bu ledi almayı düşünüyorum acaba aldınız mı ürün size ulaştı mı herhangi bir sorun yaşadınız mı diye sormak istedim
  6. H

Xdrive alınır mı bütçe 6000 en fazla 6500

Aslında hawk almayı düşünüyordum 1-2 hafta önce 5800dü ama maaşım daha yatmadığı için istiyemedim şu an fiyatı 7000 olmuş bide peşin fiyatına 3 taksite kadar satıyorlar ama amazonda xdrive koltuklar hem peşin fiyatına 9 taksit hemde benim bütçeye daha uygun ama bazı forumlarda çok şikayet...
  7. H

Dragos 4k 144hz ikinci el

https://www.facebook.com/share/f6avJBaMxc9pH6fD/ marketplacede gezerken buldum alınır mı
  8. H

bu ürünü almayı düşünüyorum ama garantisi varmı anlayamadım

Aga 3 yıl yazıyor büyük ihtimal 3 yıl garantisi vardır Asus bu artı Amazon satıcılı
  9. H

Kule Ti̇pi̇ İşlemci̇ Soğutucu Siğmamasi Üzeri̇ne Fan Yer Deği̇şi̇mi̇ Sorun Yaratirmi

Hayır sadece yapman gereken şey fanların egzoz fanına doğru üfleyecek şekilde takman olacak böylece herhangi ısı kaybı falan yaşamazsın
  10. Gamepower Kai titanium arıyorum

Gamepower Kai titanium arıyorum

Gamepower Kai titanium arıyorum satanlar ulaşabilir mi?
  11. H

Fan yönleri doğru mu

Adrenalin uygulaması üzerinden undervolt yapmaya çalıştım ama o da boş işe yaramadı başta ısıyı düşürüyor sonra eski ısınan dönüyor 1723674590 Bi deneyeyim yazarım
  12. H

Fan yönleri doğru mu

Genelde inceleme videolarında 65 en fazla 70 derecelerde görüdüm dün akşam 1 saat GTA 5 1080 ultra ayarlarda oynadım 80 81 dereceleri gördü 1723674185 Önceden 70 derecelerde oynatıyordu
  13. H

Fan yönleri doğru mu

Bugün 3. Ayına girmiş sıfır aldım zaman hızlı geçiyor macundan da olabilir
  14. H

Fan yönleri doğru mu

Bende öyle düşündüğüm için ekran kartına uflicek şekilde taktım
  15. H

Fan yönleri doğru mu

Ekran kartına mı üflemeli yoksa aşağıya mı üflemeli
  16. H

Fan yönleri doğru mu

RX 6750 XT MSI mech modeli
  17. H

Fan yönleri doğru mu

https://amzn.eu/d/eDvI6Mj şöyle bişey buldum YouTube de baya ilgi görmüş bazı kullanıcıların 10 20 derece soguttugunu iddia ediyor istedim bakalım nasıl olcak
  18. H

Fan yönleri doğru mu

Kral bütçe yetmedi mecbur aldık
  19. H

Fan yönleri doğru mu

Fan yönleri doğru mu ekran kartı 80 dereceyi görüyor 1723672723
Top Bottom