Arama sonuçları: *

• Users: ca.s
  • Order by date
  1. ca.s

Çözüldü✓ Bakımları yapılmış Laptop İşlemci boştayken 88-95 derece arası çalışıyor

Bilgisayarın fan kontrol merkezi var mı? Eğer varsa orayı bir kontrol edin. Bazı bilgisayarlarda fanın sessiz çalışması veya yüksek güçte çalışması gibi ayarlar olabiliyor. Eğer fan sessiz modda ise bilgisayarın sıcaklığı artsa bile fanın dönüş hızı artırmayacaktır. Bu da ısınmaya yol açar.
  2. ca.s

Çözüldü✓ Bakımları yapılmış Laptop İşlemci boştayken 88-95 derece arası çalışıyor

Macun iletkenliği yeterli olmayabilir. Macun az veya fazla sürülmüş olabilir. Macun iyi yayılmamış olabilir. Bilgisayarda virüs olabilir. Arkaplanda bir uygulama yüksek güç tüketimi yapıyor olabilir. Fanların sıcaklık derecesine göre çalışma devri yanlış ayarlanmış olabilir. ... Bir sürü sebep...
  3. ca.s

🔥İndirim 🔥🔥Samsung S24FE 8/256 N11 kuponu ile 25.858 TL🔥🔥

Eskiden üretilen ürünler daha özenliydi bence. O yüzden bu kadar uzun dayanmış olabilir. Şimdi üretilen ürünleri birkaç yıl kullanıp bozulacak şekilde tasarlıyorlar ki sürekli almak mecburiyetinden kalalım. Kapitalizmin oyunları.
  4. ca.s

General Mobile 18W şarj aletim var onunla şarj ediyorum. Samsungların şarj aletleri nedendir bilmiyorum ama çok kabuk bozuluyor. Çabuk dediğim 2 yıl falan. Ama bu General Mobile'nin şarj aletini 6-7 yıldır kullanıyorum. Bayağı da cihaz şarj ettim ama hala bozulmadı.
  5. ca.s

Yardım İşlemci kullanımım düşük fakat hızı çok yüksek

Bilgisayar basit işlemler için tek çekirdeği turbo boostta çalıştırır. Diğer çekirdekler boştadır onları yormaz. Ya da sıra ile çekirdekleri tek tek turbo boostta çalıştırır. Ama ağır bir iş yaptığında tüm çekirdekleri aynı anda çalıştırır ve hızı düşürür ki ısınma daha az olsun.
  6. ca.s

Normal fiyatı daha fazla. 28000 civarı. Bir de rengi mavi olunca biraz daha tuzlu oluyor. Saydam olmayan kılıf takarsanız rengin önemi olmuyor pek tabi.
  7. ca.s

26800'e aldım mavi rengini. 256 GB depolama var.
  8. ca.s

Git bir göz at istersen. 🙂 1738947624 https://www.samsung.com/tr/info/privacy/#:~:text=Sizin%20do%C4%9Frudan%20sa%C4%9Flad%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1z%20ki%C5%9Fisel%20bilgileri,taraf%20kaynaklardan%20gelen%20bilgileri%20toplar%C4%B1z. 1738948047 "Hangi bilgileri toplarız?" kısmına göz atın. Ad...
  9. ca.s

Yardım İşlemci kullanımım düşük fakat hızı çok yüksek

Normal bir durum bu.
  10. ca.s

Benim dikkatsizliğim kusura bakma -_- Yeni aldım ben de daha 1 hafta yeni oldu. Hız olarak gayet iyi. Kamera olarak da beğeniyorum. Oyun oynarken biraz ısındığını fark ettim sadece. AI özelliklerini kullanmak için Samsung hesabı gerekiyor. Samsung hesabı açarken de eğer hüküm koşul ve...
  11. ca.s

Hmm siyah rengi için oluyormuş. Güzel fiyat hayırlı olsun. Mavisi de bende var.
  12. ca.s

Avantajlı ürün olduğu için bu kuponu kullanamazsın.
  13. ca.s

Windows xp de ki parkur oyununu bilen var mı

Donkey Kong
  14. ca.s

Ekran kartı ve ilemcinin sıcaklığını nerden bakabiliyoruz

Güncel bir sistem kullanıyorsan ekran kartının sıcaklığına görev yönticisinden bakabilirsin. Masaüstünde anlık olarak görmek için CoreTemp kullanabilirsin. Oyunlarda görmek istiyorsan MSI Afterburner kullanabilirsin her ikisi için de.
  15. ca.s

Sevdiğim kızdan aşık olduğu çocuğu dinledim.

Kardeşim sana öncelikle ilk tavsiyem hiçbir kıza güvenme. İkinci olarak seninle 3 sene konuşmuş. Bak sadece konuşmuş. Yani seni sadece yan cebinde taşımış. Sen orada hazırda dururken o yine devam etmiş bir şeylere. Sen de bir umut beklemişsin. O her sıkıntıya düştüğünde şu cebimde falan var...
  16. ca.s

Bilgisayar kapanmıyor

Sürücü driverlarını kurdun mu?
  17. ca.s

Yardım Günlük Kullanım İçin Kablosuz Fare Önerisi

Günlük işlerde kullanmak için 300-350 TL arası kablosuz fare öneriniz neler?
  18. ca.s

Pc fanı makine yağı motor yağı fark eder mi

Makine yağı en uygun. Yoksa motor yağı.
  19. ca.s

Windows 10 pro ürün anahtarı nerden alınır?

Sağlamlisans'tan alabilirsin.
  20. ca.s

HDMI 2.1 Kablo Önerisi

5 metre uzunluğunda HDMI 2.1 kablo öneriniz var mıdır?
Top Bottom