Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

Buluşma İçin Yer Önerisi İstanbul Avrupa

Fişekhanede kafe vs. varmı bide Beşiktaş'a götürsem ne yapabiliriz orda
  2. Lgoyü

Avrupa yakası olması lazım maalesef
  3. Lgoyü

Vapurla nereye gideceğim
  4. Lgoyü

İstanbul avrupa yakasında olması gerekli bir kızla flört durumundayız ve buluşacağız nereye götürsem bilemedim pek deneyim yok Emirgan Korosu düşündüm ama çiçekler açmış mıdır bilmiyorum Zeytinburnu Fişekhane taraflarında sahil düşündüm bilmiyorum Yıldızparkını düşündüm ama orda naparız...
  5. Lgoyü

Yazdığım Şiir Nasıl Olmuş

Hahaha. Teşekkür ederim farketmemişim daha dikkatli olacağım :).
  6. Lgoyü

Daha çok farklı şairlerin stilini incelemiyorum, kendi duygu durumumu kendi kelimelerimle bu tarzda ifade ediyorum, ancak eserlerini incelerim ve hoşuma giderse kendime bir şey katmaya çalışırım elbette. Teşekkürler ayrıca. 1738878536 Ben yazdım tâbiki. Teşekkür ederim. 1738878545 Çok teşekkürler.
  7. Lgoyü

Çok teşekkür ederim, kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
  8. Lgoyü

15 yaşındayım şiir veya bazı sözler yazılar yazmayı çok seviyorum. Normal hayattada kendimi çok iyi ifade edebilen biriyim. 10 dakikada bir şiir yazdım okulda. Son günlerde belkide ergenliğin etkisiyle duygusal olarak biraz kötü durumdayım ve bunu yazıya dökmek istedim sonuç olarak ortaya bu...
  9. Lgoyü

Playstationum Açılmıyor Açılınca Kapanıyor

Çözemedim
  10. Lgoyü

18 Yaş Altı Garanti Kart Veriyor mu?

Bilmiyorum sallamış gibi geldi istersen kart sipariş et adın yazılı özellikle mastercard istediğini söyle üstüne basa basa onlar inatla troy veriyor
  11. Lgoyü

Hazırlıklı Batman vs Avengers Kim Kazanır ?

Spiderman bile yener mesela
  12. Lgoyü

18 Yaş Altı Garanti Kart Veriyor mu?

İsim yazmasın diyorsan orda veriyorlar ama troy özellikle mastercard istediğini söyle
  13. Lgoyü

Acilll A Rh pozitif kan lazım !!!

Geçmiş olsun en kısa zamanda bulunması dileğiyle
  14. Lgoyü

Youtube Videolarındaki Logoyu Nasıl Sileriz

Yanlış bilmiyorsam o youtube eklentisi yani videoyu indirirsen o logo olmaz
  15. Lgoyü

Çok Çirkinim Diyen Kıza Cevaplar

"Zerâfet ve güzellik aynada aranmaz, edepte ve ahlâkta tecellî eder. O hâlde, kendine nâkıs deme, zîrâ senin gönlünün ışığına hiçbir ayna erişemez." 😉 1733822472 "Güzellik dediğin aynada değil, bakanın gözünde ve yüreğinde anlam bulur. Sen kendini nasıl görürsen gör, inan ki dışarıdan bakan...
  16. Lgoyü

İnstagramda Erişim Sorunu Yaşayan Varmı

Akış yenilenmiyor mesaj gonderilmiyor bende şuan yasayan varmi baska
  17. Lgoyü

Okulda Bilgi İşlemci Olarak Çalışıyorum Merak Ettiklerinizi sorabilirsiniz.

bilgi işlem tam olarak ne oluyor
  18. Lgoyü

Exitlag gerçekten işe yarıyormu?

0 ping yapmaz seni max 3-5 ping düşürüyor normalde aldığın pingten ama işe yarıyor sonuç olarak birazda düzgün ayar yapmak lazım çok pahalı değil zaten ama ücretli crackini felan bulamazsın bende kullandım fort oynarken
  19. Lgoyü

Yurt Dışı iPhone alınır mı?

Peki ilerde bu 4 ay kullanma veya 8 ay kullanma işi iptal olurda açıkta felan kalırmıyım bide yurt dışı almanın bir ekşisi varmı başka
  20. Lgoyü

Yurt Dışı iPhone alınır mı?

1 ay açıkta kalma olayı ne ve başka telefonla kullanma işini daha detaylı anlatır mısın lütfen çok kararsızım yardımcı olmuş olursun yurt dışı olduğu için eksik vs. oluyormu
Top Bottom