Bende hesabımı satmak istiyorum lakin arkadaşın dediği doğru. hesabı kaybettim gibi bahanelerle ticket açıyorlar ve aldıkları rpnin faturasını gösteriyorlar bu kadar basit bir şekilde hesabı geri alabiliyorlar.
neden 4060 geçme ihtiyacı duyacağını düşündün? Güncel olarak Asus Atlas Shark 4060 oc kullanıyorum eğer merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Bu arada takarsın.
ikinci el hazır sistem bence çok tercih edilesi değil. İkinci el almaya kararlıysan zaten tek tek parçaları pazarlıkla daha ucuza kesin getirirsin veya o bütçeye daha iyi toplarsın
Amacınız sadece oyunsa B580 ama yayın render 3d modelleme falan yapıyorsanız ya da ana oyununuz yani sürekli oynadığınız oyun fortnite ise 4060lı sistem.
hocam durmuu tam anlayamadım. Bilgisayarı a.tığınızda bios ekranına mı gidiyor yani orda hareket falan edebiliyor musunuz yoksa biosa girdiği an donup kalıyor hiç bir şey yapamıyor musunuz?
illa rtx 4060 olsun diyorsanız r5 5600lü sistem. ama bana fark etmez diyorsanız bütçeyi bi tık yükselitp bunu almanızı tavsiye ederim
https://www.gamegaraj.com/urun/arc-5a-b580/
hdd mi ssd mi? windows kurulu muydu siz mi kurdunuz?
1736955265
bilgisayarın tam özellikleirni yazar mısın?
1736955597
büyük ihtimalle windows bozuldu ay da depolama birimlerinizden birinde bi sorun oluştu. ilk önce windows yüklü olan disk dışındaki diskleri çıkararak deneyin olmazsa tekrar...