Arama sonuçları: *

1. E

Öneri Patates pc oyun önerisi

bu videolardaki oyunlara bakabilirsiniz
  2. E

LoL Hesabi almak istiyorum

Bende hesabımı satmak istiyorum lakin arkadaşın dediği doğru. hesabı kaybettim gibi bahanelerle ticket açıyorlar ve aldıkları rpnin faturasını gösteriyorlar bu kadar basit bir şekilde hesabı geri alabiliyorlar.
  3. E

LoL Hesabi almak istiyorum

dmden bakabilir misin? 1736963141 tüm karakterler açık 160 kostüm var 500 level çoğu karaktere skin var 3 ebedi 1 ihtişamlı 25 falanda efsaneviydi
  4. E

4060 lı sistem mi B580 li sistem mi?

neden 4060 geçme ihtiyacı duyacağını düşündün? Güncel olarak Asus Atlas Shark 4060 oc kullanıyorum eğer merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin. Bu arada takarsın.
  5. E

Çözüldü✓ 2. EL PC NE KADAR EDER

ikinci el hazır sistem bence çok tercih edilesi değil. İkinci el almaya kararlıysan zaten tek tek parçaları pazarlıkla daha ucuza kesin getirirsin veya o bütçeye daha iyi toplarsın
  6. E

Çözüldü✓ 2. EL PC NE KADAR EDER

bu fiyata rx590 alınmaz. 2024 eylül gibi bir arkadaşa rx590lı sistemi 7kya dizebilmiştik ve sadece ekran kartıyla işlemci 2.eldi
  7. E

Amacınız sadece oyunsa B580 ama yayın render 3d modelleme falan yapıyorsanız ya da ana oyununuz yani sürekli oynadığınız oyun fortnite ise 4060lı sistem.
  8. E

iki tane aynı linkten atmışsın
  9. E

Bilgisayardan xbox kullanmak istiyorum

aktif olarak 4060lı sistemimde gamepass pc ve easysmx x15 kol kullanıyorum. konsol deneyiminden hiçbir fark yok
  10. E

Asus xg249cm alınır mı

eğer gerçekten dediği gibiyse o fiyata bedava 270hz asus kalitesi pivot birde garanti var bi test et baktın sorun yok kesin kaçırma
  11. E

Asus xg249cm alınır mı

hocam fiyatın 5k olması beni bayaaaa bi işkillendirdi. gözünüzle görüp test etmekte fayda var.
  12. E

Yardım Msi pro H610M-E DDR4 ANAKARTIM BİOS EKRWNİNDA KALIYOR

korkmayın hocam yüksek ihtimalle windowsunuz bozuldu. Eğer yapmayı biliyorsanız evde kurabilirsiniz. bilmiyorsanız bi bilgisayarcıda kurdurabilirsiniz
  13. E

hocam durmuu tam anlayamadım. Bilgisayarı a.tığınızda bios ekranına mı gidiyor yani orda hareket falan edebiliyor musunuz yoksa biosa girdiği an donup kalıyor hiç bir şey yapamıyor musunuz?
  14. E

sadece sata ssd mi var? ve ssdyi alalı kaç yıl oluyor
  15. E

Yardım İşlemci Ryzen 5 3500 x Sökerken Pini Yamuldu Ne Yapmalıyım

hocam anakartınızda flash bios yok. Mecbur bi bilgisayarcıya gidip güncelleteceksiniz.
  16. E

Yardım İşlemci Ryzen 5 3500 x Sökerken Pini Yamuldu Ne Yapmalıyım

anakart tam modelini yazar mısın?
  17. E

I3-13100F vs Ryzen 5 5600 hangi sistemi almalıyım?

illa rtx 4060 olsun diyorsanız r5 5600lü sistem. ama bana fark etmez diyorsanız bütçeyi bi tık yükselitp bunu almanızı tavsiye ederim https://www.gamegaraj.com/urun/arc-5a-b580/
  18. E

hdd mi ssd mi? windows kurulu muydu siz mi kurdunuz? 1736955265 bilgisayarın tam özellikleirni yazar mısın? 1736955597 büyük ihtimalle windows bozuldu ay da depolama birimlerinizden birinde bi sorun oluştu. ilk önce windows yüklü olan disk dışındaki diskleri çıkararak deneyin olmazsa tekrar...
Top Bottom