Arama sonuçları: *

1. R

Öneri Logitech g pro superlight kullanım deneyimi

Merhaba arkadaşlar. Mousu alalı 2 gün oluyor şunu diyebilirim ki gerçekten farkı hissedebiliyorsunuz atamadığım flick atmaya başladım. Sonra çok hafif. Elde güzel duruyor ama en önemlisi. 72 saate kadar kablosuz kullanabilme özelliği Tek sıkıntım. Buna güzel bir mousepad almayı düşünüyorum...
  2. R

Logitech g pro lightspeed almaya değer mi?

Arkadaşlar bu mouse ve mousepad aldık sizce değer mi
  3. R

steelseries set nasıl

arkadaşlar steelseries set dizdim sizce parça uyumları nasıl mouse:steelseries aerox 5 wireles klavye:steelseries apex 7 kulaklık: steelseries arctis nova pro wireles tek mousepad almadım masam 115 cm genişlik 80 cm uzunluk düşük dpı kullanıyorum hangi mousepada ölçüsü gider sizce
  4. R

Logitech G502 hero nasıl

Arkadaşlar logitech g 502 hero aldım sizce nasıl pişman olur muyum
  5. R

Cam mousepad deneyimi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi herkes şuan kumaş mousepad kullanıyor ama bir mousepad var cam. Işığı daha iyi yansıtıp daha iyi tepki vermeye yarıyor şimdi şu 2 mousepad artıları eksiler kumaş +maliyeti ucuz +kolayca bulunabilir -temizlemesi zahmetli cam +ışığı daha iyi yansıtır +temizlemesi...
  6. R

Asus rog keriss mi rog gladius 3 mi

Arkadaşlar şu 2 mouse arasında kaldım hangisi Asus rog keriss Asua rog gladius 3 wireles başka önermeyin rog set diziyorum 1631901352 Up 1631901359 Up 1631901365 Up
  7. R

aradaşlar bu ekipmanlar nasıl sizce

arkadaşlar şu sistemi satın aldım ileride anakart işlemci ram değiştiriceğim https://moleculepc.com/urun/kripton-as/ sistem bu ekipman olarak bunları alıcam nasıl sizce kulaklık ileride alıcam şuan idarelik kulaklığım var
  8. R

Model o wireles mouse

Arkadaşlar bu mouse nasıl fps oyuncusuyum herkes çöp mouse diyorlar bağlantısı arzalı oluyormuş
Top Bottom