Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Kulaklık önerisi ne önerebilirsiniz

arkadaşlar help mee steel çok pahalı geldi şu 3 model arası kaldım valorant ağırlıklı oytnuyorum siz olsanız hangisi tercih ederdiniz 1-hyperx cloud 3 wireles 2-corsair hs80 pro 3-razer blackshark v2 pro
  2. R

Öneri 2.000.000 tl bütçe var otomatik ne alabiliriz

Bunu düşünücem kanka eyvallah
  3. R

Öneri 2.000.000 tl bütçe var otomatik ne alabiliriz

Arkadaşlar 2 milypn bütçe var golf 8 alayım dşyorum ama 1.5 motor sizce ne dersiniz ilerde satarken hızlı satısı olur mu
  4. R

Yardım depolamadan doalyı mı hata veriyor tam anlamadım

ARKADAŞLAR GTA5 İNDİRİYORUM 1 HAFTYADIR BÖYLE HATA VERİYOR NEDENİ NEDİR BİLEN VAR MI İLK BAŞLIYOR İNMEYE SONRA HIZ BAYA DÜŞÜYOR EN SON BOZUK DİSK İNDİİRME DİYOR CYİSTAL DİSK DEĞERLERİ PAYLAŞTIM GTA5 İNDİRECEĞİM DİSK BU DİĞER DİSK DOLU OLDUĞU İÇİN ONA İNDİREMİYORUM
  5. R

hangi ekran kartı almalıyım

rx6700xt
  6. R

Yardım 6700xt için kaç watt PSU gerekli

knk 650 w tuf psu kullanıyordum eski power supply ile o zaman sistem i5 12400f vardı yeterince yeter
  7. R

ryzen 9 7900X3D psu ileri dönük diye ilerde corsair rm1200 sıvı soğutma lian li galahad 360
  8. R

ARKADAŞLAR VALORANT PROFESYONEL OLARAK HER ZEON PREMİERE DE TOP SEVİYELERİ OYNUYORUM GENEL SIRALAMADA DA RADİ İLK 100 İÇİNDEYİM BİLGİSAYARIMI GÜNCELLEMEYE ÇALISIYORUM AMA EKRAN KARTIN AMD NVİDİA OLMADIĞI İÇİN BAZI İŞLERDE SIKINTI ÇIKARIYOR BANA ÖNEREBİLECEĞNİZ EKRAN AKRTI VAR MI 2 EKRAN...
  9. R

Yardım intelden amd geçicem hangi amd işlemci tercih etmeliyim

araedaşlar bir sorum varsistem bu şekildePC özellikleri İ5 12400 f işlemci B660 Asus prime anakartXpg 16 gb 3600 mhz ram Asus dual Rx 6700 xt ekran kartı Xpg 512 gb ssd Asus tuf gt 301 kasaAsus tuf 650W psuama aralık ocak gibi güncelleme yapmayı düşünüyorum intel den amd geçiş yapacağımfps...
  10. R

Yardım Hangi işlemci almak daha mantıklı

Evet tabikide anakart var zaten b550 tomahawk
  11. R

Yardım Hangi işlemci almak daha mantıklı

Arkadaşlar yardımmm cs2 de eskiden güncellemeden önce 400 fps alırken şuan 120 zor alıyorum çözüm var mıdır işlemcim i512400F böyle olmazsa amd geçmeyi düşünüyorum ryzen 7 5800X3D ya da ryzen 5 7600X ne yapayım sizce
  12. hyperx cloud II satılık

İstanbul hyperx cloud II satılık

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-hyper-x-cloud-ii-7.1-gaming-kulaklik-1135604355/detay ürünün linki burada ilgilenenler yazabilir her şey açık ve net
  13. R

Hangi programı kullanmalıyım

Peki premiere pro hangi kanalda öğrenebilirim
  14. R

Hangi programı kullanmalıyım

Merhaba arkadaşlar size bir şey soracağım 2 program arası kaldım hangisini satın alsam daha iyi olur mobile oyun içerik üretiyorum video kurgu olsun her şey için en iyi program hangisi cross platform olan 1:filmora 2:premiere pro Sizce hangisi daha mantıklı olur
  15. R

Hangi Elgato capture card almalıyım

Arkadaşlar selam ben mobil oyun yayıncısıyım bilgisayarım güçlü ancak. Telefonu bağlayacak düzgün bir ağlat bulamadım bildiğiniz güzel bir capture cart var mı aklında 2 model var ama bunların kablosuz bağlanabiliyor mu ondan emin değişim bilen varsa yardımcı olabilir mi modeller Elgato hd...
  16. R

Öneri Logitech g pro superlight kullanım deneyimi

Ya abi. Yanlış foto 😂😂😂
  17. R

Öneri Logitech g pro superlight kullanım deneyimi

Merhaba arkadaşlar. Mousu alalı 2 gün oluyor şunu diyebilirim ki gerçekten farkı hissedebiliyorsunuz atamadığım flick atmaya başladım. Sonra çok hafif. Elde güzel duruyor ama en önemlisi. 72 saate kadar kablosuz kullanabilme özelliği Tek sıkıntım. Buna güzel bir mousepad almayı düşünüyorum...
  18. R

Logitech g pro lightspeed almaya değer mi?

Amazon indirim kuponum vardı 500₺
  19. R

Logitech g pro lightspeed almaya değer mi?

Arkadaşlar bu mouse ve mousepad aldık sizce değer mi
  20. R

Monitör önerisi fos oyunu için

Arkadaşlar diğer ay monitör almayı düşünüyorum Maximus’um 8000 tl bütçe var sizce 240 hz mi alayım yoksa taksit 3 e mi böleyim ne yapayım ne önerirsiniz monitör şuan alırsam 240-280 hz alabiliyorum ama beklersem 360 fos oyuncusuyum
Top Bottom