Arama sonuçları: *

1. ugo.

LoL'de FPS düşük normal mi?

Hocam size attıkları tool bu muydu acaba? İnternetten buldum, yani riot'un official sitesinden. Deneyeceğim de.
  2. ugo.

Tamamdır öyle deneyeceğim. Neredeyse aynı sistem niye ben düşük alıyorum ki ya :( 1674399821 Ticket açıyorum hocam bir de şu darboğaz muhabbetinden ötürü mü diye Ultra ya çekip deneyeceğim.
  3. ugo.

Evet güncel. Ettim, 144HZ'de. Nasıl yani? Öyle mi diyorsunuz.
  4. ugo.

Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş, FPS 60'lara bile düştüğü oluyor. Bu söylediğim fps değeri Medium ayarlar için geçerli fakat her şeyi en düşüğe aldığımda bile 70-80 görüyorum.
  5. ugo.

İşlemcim i3 10105F Ekran kartım RX 6500XT 16 GB ram var. Fakat LoL'de düşük fps alıyorum, (fps değerleri tatmin etmiyor, oyun ilerledikçe düşüş bariz belli ve rahatsız edici oluyor), bu normal midir, sebebi nedir? Bilgili arkadaşlar var mı acaba? Ne yapabilirim bu konu hakkında?
  6. ugo.

18 yaş altı için banka kartı önerisi

EFT ve Havale ücreti olmasa daha iyi olur dediğin için Enpara önereceğim ben de şu an sabit olarak onu kullanıyorum zaten. Dışında bahsettiğin prosedüre seni tutmayan (reşit olmadığın için) herhangi bir banka yok, yani ne yazık ki kullanamazsın. Neredeyse her bankada hesabım var, ilk imza...
  7. ugo.

F/P Rahat ofis koltuğu önerisi.

Anladım hocam, ne yapmamı önerirsiniz?
  8. ugo.

Bu bütçeye çıkamam hocam. Öneri için teşekkürler ama yapacak bir şey yok, salon takımı sandalyesinde oturmaktan iyidir hadghashdgx
  9. ugo.

Başlıkta da belirttiğim üzere F/P rahat ve kullanışlı bir ofis koltuğu almayı düşünüyorum. Sipariş vereceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, bütçem max: 900 TL civarlarında teşekkür ederim.
  10. ugo.

Blackshark V2 X Video izlerken sesi discorddaki arkadaşlarım da duyuyor.

Deneyin hocam, tam olarak anlayabilmeniz için video veya müziğin sesini %100 yapın. Çözülmüş olması lazım bende o şekilde çözüldü.
  11. ugo.

Hocam çözüm o değilmiş zaten ama sonunda buldum. Windowsun arama kısımına realtek yazın, driveri varmış daha basit çözümü. Audio console falan cıkar realtek'e ait. Oradan mikrofonunuzu bulun ve akustik eko iptalini açın. Problem çözülüyor test ettim.
  12. ugo.

Problemi çözdüm, sağ en altta bulunan hoparlör simgesine sağ tıklayıp ses efekti diyoruz. Açılan kısımdan, üst sekmelerden kayıttan yürüt sekmesini açıyoruz. Razer Blackshark V2 X için görüntü şu şekilde: Headphones olanı seçiyoruz. Sağ tıklayıp özellikler diyoruz. Açılan kısımdan, üst...
  13. ugo.

Yazılımsal bir sorun var büyük ihtimal çözmeden rahat etmem size de bilgi veriririm.
  14. ugo.

Açık hocam o ayar zaten.
  15. ugo.

Bas konuş kullanmayı sevmiyorum kulukalık ses etkinliğinde duruyor. Discord ayarı böyle, herhangi bir video izlerken veya müzik dinlerken ses kesintisiz bir şekilde olduğum kanala da gidiyor. Bunu daha önce hiçbir kulaklıkta yaşamadım sebebi nedir bilgisi olan var mı acaba?
  16. ugo.

FreeSync açık olunca oyunlara girdiğimde ekran kararıyor ve ses çıkartıyor

ben de hdmi kullanıyorum ancak 1.4 yani 144hz alabiliyorum, monitörün ayarına da şimdi bakayım bi. peki bu freesync fps düşüşü yaratır mı? Çünkü gerçekten öyle hissettiriyor.
  17. ugo.

FreeSync açık olunca oyunlara girdiğimde ekran kararıyor ve ses çıkartıyor

Neredeyse aynı sorunları yaşıyorum, sanki fps düşüşü de yaşatıyor ben tam olarak anlayamadım bu kadar negatif bir şey ne işe yarıyor ki adamlar freesync diye koymuşlar.
  18. ugo.

MLD M300 Nasıl bir Ssd?

Gayet memnunum, baya performanslı bir SSD. Bir sorununu görmedim.
  19. ugo.

yeni monitör aldım g.o h.o ??

Arkadaşlar neden bu şekilde sert yorumlar yapıp, yeni 5BİN tl ödemiş birinin duygularına körükle gidiyorsunuz ki? İnsan gibi söyleyemiyor musunuz, gerçekten ayıptır bu yaptığınız. Bilmediğiniz malı CASPER diye neden kötülüyorsunuz, fiyatını bence haketmiş. 2K, ayrıca 144 hz 1MS bir monitör...
  20. ugo.

SIGMA-RULES Sistem FPS değerleri normal mi?

Bakacağım hocam şimdi. 1669482362 Anladım teşekkürler. 1669482386 Dual Channel 16GB ram kullanıyorum. :(
Top Bottom