Arama sonuçları: *

1. F

Çözüldü✓ Birden ekran gidiyor ve fanlar son hız çalışıyor

Hocam çözüldü fakat neden oldu veya nasıl çözüldüğüne dair en ufak fikrim yok. Birisi psu kablolarını kontrol et demişti 2-3 defa kabloları sıkılaştırdım ondan sonra çözüldü ama asıl sorun neydi bilmiyorum.
  2. F

Coklu prize ihtiyacım var

Bu işin ustası Schneider ama çok pahalı istiyorsan yine de bir bak, onun dışında uygun fiyatlı olarak Tunçmatik alabilirsin. https://www.hepsiburada.com/tuncmatik-tsk5015-powersurge-5-usb-girisli-akim-korumali-priz-pm-HBC00001D4GFQ
  3. F

S24+, S25, İphone14, iphone 15 mi

Eskiden bazı modellerinde ciddi kronik sorunlar vardı ama artık yok diye biliyorum. Oyun oynayanların snapdragon alması tavsiye ediliyor onun dışında aman aman bir fark yok. Ben S21 kullanıyorum Exynos 2100 işlemci var ısınma sorunu yaşamadım performansından memnunum.
  4. F

Türk Telekom yerine geçebilecegim internet saglayacisi önerisi

Altyapında Kablonet varsa öneririm.
  5. F

2k Monitör Arıyorum Bütçe:8k

Geçen hafta aldım ben de bir tane ölü piksel çıktı ama üçüncü kontrolümde gördüm anca açıkçası beni rahatsız etmediği için iade etmedim. Çoğu kişide birden fazla çıkmış biraz şans işi hepsiburada'dan alırsanız iade ve değişimde sorun yaşamazsanız bu fiyata kaçırmamak lazım.
  6. F

4070 Ti SUPER sistem tavsiyesi

Bana biraz pahalı geldi, Kasım'dan sonra sistemler çok zamlandı, bu işlerden anlıyorsanız tavsiyem tek tek toplamanız bence bir de öyle bakın. Benim attığım sistemde işlemci ve anakart daha tırt kalıyor ve vade farksız taksit yok ama yine de bakın istiyorsanız...
  7. F

❌İndirim Bitti! Epic Games Aralık 2024 Yılbaşı İndirimleri

TLOU'yu almışken deluxe sürüm ile mi almak lazım? Aslında steam'den almak istiyordum ama çok ciddi fiyat farkı var.
  8. F

Kapıda ödenen gümrük vergisine itiraz yapılabilir mi?

ABD'den alınınca vergi %60 mı oluyordu? Bana o yüzden fazla geldi sanırım.
  9. F

Kapıda ödenen gümrük vergisine itiraz yapılabilir mi?

Amazon USA'dan koleksiyonluk iki ürün aldım kapıda toplam 400 TL gümrük vergisi ödedim açıkçası ürünleri uzun zamandır almak istediğimden parayı ödedim fakat sonra itiraz edip paranın bir kısmını iade almam mümkün müdür?
  10. F

İnceleme Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

Teşekkür ederim diğer testte fark etmemiştim siz söyleyince daha dikkatli baktım. Siyahta ortanın solunda çok küçük bir yeşil nokta var ama siz bir daha bakın demeseniz fark etmezdim bile. Açıkçası bir tane ve çok küçük bir piksel hatasından dolayı iade etmeyi düşünmüyorum.
  11. F

5dk önce kurulumu bitirdim ben de ölü piksel çıkmadı. Yapabileceğim başka test var mı? Link atabilirsen sonucu yazarım.
  12. F

Çözüldü✓ Hazır sistem ile gelen microsoft hesabını nasıl silebilirim?

Dostum halletmedim aslında temiz kurulum yaparsam çözülür ama yoğunluktan fırsat bulamadım. rufus ve iso indir temiz kurulum yap hallolur.
  13. F

Bence ölü piksel sayısı az ve rahatsız etmiyorsa iade etmeye gerek yok. İlerleyen günlerde ben de sipariş edeceğim sağda solda bir tane ölü piksel çıkarsa iade etmem o paraya da o kalitede başka monitör satmıyorlar.
  14. F

50.000 TL 2k monitör + sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/559007/pc-hocasi-gg11-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4070-evo-oc-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  15. F

Need for Speed oynamadığım için bir şey diyemem ama onun dışın da gayet iyi. The Last Of Us için deluxe olanı almaya gerek var mı? Bir de Cyberprunk almışken DLC'yi de alın bence.
  16. F

Ultimate Edition sonbahar indiriminde 820 TL'ye düşmüştü, oyunu ve dlc'yi ayrı alırsanız 850 TL oluyor açıkçası steam sağlam indirim yapmaz diye almıştım ama 9 Ocak'a kadar süre var iade edip Steam indirimi beklenir mi acaba :D
  17. F

68Bin TL 4070Ti süper sistem alınır mı

Memnunum hocam.
  18. F

68Bin TL 4070Ti süper sistem alınır mı

Evet ilk çıktığında 50k'dı ben 53.5k'ya almıştım şimdi fiyatı uçmuş.
  19. F

Tıraş makinesi önerisi 1-1.5k civarı

Hocam aynı ürün ben de var ben memnunum jilet gibi sinek kaydı yapmasa da gayet iyi kesiyor. Başka önerebileceğim yok ama youtube'dan bakabilirsiniz, gözünüze kestirdiğiniz modelleri de forumlarda aratıp yorumlara bakarsınız.
  20. F

Tıraş makinesi önerisi 1-1.5k civarı

Bir bıçak yaklaşık 4 ay gidiyor ben şu an kullandığım bıçak ile 5. ayıma girdim fakat benim sakallar o kadar gür değil. Bu attığım linktekinden 2 bıçak çıkıyor bir de vücut başlığı. https://www.vatanbilgisayar.com/philipsqp2824-10-one-blade-yuz-vucut.html
Top Bottom