Arama sonuçları: *

1. ahmetwilliam

Rampage stormy kulaklık ses hk

yeni kulaklık aldm mağazadan. rampage stormy 7.1 beyaz renk. direk tak çalıştır evet led geldi ses geliyo micde çalışıyo ama. sesi ne blym iyi mi? anlamadım. driveri felan varmı bunun yoksa böylemi sesi ? 1729537610 cevap vercek yokmu. bassda vurmuyor. bişimi yanlş
  2. ahmetwilliam

Öneri Airpods tavsiyesi pls

200 tl lik bt kulaklık kullanıyodum ip 13 tel var. ama çok az ses geliyor o yüzden mecburi airpods almak istiyorum max bütçe 7-8k. airpods pro 2 diyor herkes ama düz 2. nesil veya 3. nesil nasıl tavsiye edermisiniz birini yüksek ses olsun gibi
  3. ahmetwilliam

bt kulaklıktan çok az ses geliyor

tel ip 13 bt kulaklık taktm ama cidden çok az ses geliyor. yeni aldm kulaklığı. bi ayarı felanmı var. ilk iphone deneyimim. daha önce androide taktığımda daha çok ses çıkıyodu 1723146137 iphone illa airpod kullanılmasınımı istiyo yoksa? öyleyse mecbur alıcam
  4. ahmetwilliam

Bt kulaklık önerisi tel iphone

İphone tel icin bt kulaklık istiyorum airpod en iyisi tabi ama pahalı ve cok fazla kullanmiyorum disarda zaten onun cakmasi diyelim ama sesi yuksek olsun
  5. ahmetwilliam

Pc kulaklık önerisi FP

FP düşük bütçeli mic li kulaklık istiyorum. Sesi yüksek ve dışarıya fazla vermeyen varmı bilmiyorum ama olursa iyi olur.
  6. ahmetwilliam

Öneri F/P Düşük bütçe pc kulaklık önerisi

Merhabalar. F/p düşük bütçe pc kulaklık önerir misiniz? yüksek ses veren. Max bütçe 800 tl
  7. ahmetwilliam

Haylou GT3 Ses Yüksekliği Hakkında

Basliktaki model var. Normal telefonumda ses yuksek cikar ama kulaklikta cok hissedemiyorm o yuksekligi normalmi yoksa modeldenmi kaynakli
Top Bottom