Arama sonuçları: *

1. ahmetwilliam

Yardım 16 pro orjinal kılıf hk

16 pro için orjinal magesafe şeffaf kılıf var ama altı açık bunun ve tırsıyorm nedense. kullanmaya devam mı etsem yada bunu satma imkanım varmı? napıym 1737841977 @şahin doğan
  2. ahmetwilliam

Ekranı değişmiş 128 GB yurt dışı pil 77 iPhone 11 7500'e alınır mı?

10k civarı ztn normal temizleri var kanka
  3. ahmetwilliam

Mobil oyun önerisi ios rpg

mmorpg oyun önerisi olan varmı ios rpg rol yapma oyunu yani
  4. ahmetwilliam

IPhone 15 Şarj Nasıl Ederim

Benimki ozaman dogru olani orjinal apple yani dimi ? Birde sey sorucam bu sag daki kamera tuşu oda beyaz renk o oylemi duruyor yoksa cikarilabiliyormu 1736189210 @şahin doğan
  5. ahmetwilliam

Bendeki orjinal dogru ozaman ? Arkadastakinde altı kapali ama o cakma mi yoksa nasil oluyor
  6. ahmetwilliam

Smdi sifir aldm ya hocam ilk sarj 0 a dusurmuyorum ozmn dimi 20 de takaym ? 1736186337 Hocam buna bi cevap bir de son sorum ben smdi orjinal magesafe seffaf kilif aldm 2.2k ya ama alt kismi acik bunun hani sarj giris hoporlor kismia acik. Ayni yerden ark aldi onun acik degil smdi bunun bi...
  7. ahmetwilliam

Reis bende 16 pro aldm bu ilk sarj daha bitmedi 0 lamiyorum ozaman sarji dimi 20 olsun oyle takaym 80 den mi cikaraym smdi @şahin doğan siz ne diyorsunuz
  8. ahmetwilliam

Öneri Oyunların Düzeni Sizce Olmuş Mu?

internet kafemi krdşm bu :D
  9. ahmetwilliam

İos mu Android mi alınmalı?

Duz 16 arka kamera diziliminden dolayi bedava verseler kullanmam. 13 ten 16 pro naturele gectm
  10. ahmetwilliam

İphone 16 Pro Şarj Adaptörü Önerisi

20w kullanılırmı orjinal 16 pro için
  11. ahmetwilliam

Icloud resimler hk ..

iclouddaki fotoğrafları silsem telefondaki resimlerimde gidermi ?
  12. ahmetwilliam

Yardım Bu site güvenilir mi ilk defa gördüm

dandik bi site yapımı
  13. ahmetwilliam

İphone 14 mü Samsung s24+ mı ?

evet yazılım konusunda ios çok iyi. o açılan uygulamaları basılı tutup saniyesinde hareket ettirip şekil veriyorsun. bunu androidde yapman imkansız
  14. ahmetwilliam

Yardım Hepsiburada eskiyi yenile hk

şuan 25.5 veriyolar sarı sitede 28 e satarımda 3K ne blym. böyle direk yenisi geliyo 1735249935 sıfırlıyorum öyle kalıyor yani kurma felan yok öyle veriyorum?
  15. ahmetwilliam

neler yedekleniyo peki knk. foto video bşka ? birde son olrk şeyi sorcam sıfırlayıp teslim edicem ya ben kuruyormuyum teli yoksa öyle kalıyormu
  16. ahmetwilliam

icloud ben paralı almadm ama hocam. nasl yedeklicem olcakmı peki çokta foto videom yok gerçi ama.
  17. ahmetwilliam

iphoneyi pc ye nasıl yedekliyoruz sonra nasıl sıfırlıyoruz bilen varmı? ve sıfırladıktan sonra açıyorumuyuz onlarmı açıp kuruyo nasıl teslim ediyoruz
  18. ahmetwilliam

hocam sepette ben 55K mı ödücem öylemi kargoya veriliyor? adım nasıl ilerliyor kısacası. birde şey sorucam ben teslim ederken sıfırlıcammı telefonu bilgileri nsl aktarcam
  19. ahmetwilliam

15 pro 16 prodan daha pahalı hocam :D şaşkınım şuan. S:DFDS
Top Bottom