Arama sonuçları: *

1. Recep İvedik hayranı.😎

Sizce kulaklığımı satıp monitör almak mantıklımı?

Arkadaşlar çekilişten Galaxy Buds 2 kazandım satıp monitör alma fikri var aklımda tabi biraz para koyup kulaklığın 2. el fiyatı şu anda 800tl civarı bende max 500 ekleyebilirim 1300tl ye iyi bir monitör alabilirmiyim sizce bu fikir mantıklımı?
  2. Recep İvedik hayranı.😎

Sizce 300 sayfayı 1 günde okuyabilirmiyim?

Edebiyat öğretmeni kitap okuma ödevi verdi kitabı internetten sipariş verdim cuma geldi 100 sayfa okudum sonra bıraktım ertesi gün okulun istediği test kitaplarını almaya gittik gelince de hastaneye gittik o yüzden 1 gün boşa gitti okuyup özet çıkarmam gerek sizce 300 sayfa 1 günde okunurmu?
  3. Recep İvedik hayranı.😎

Bu laptop ne kadar eder

Öncelikle merhaba bi pc aldım ve elimde bi tane eski bi laptop var ve onu satmak istiyorum ancak daha önce hiç 2. el bişi satmadım ve laptopum ne kadar eder bilmiyorum o yüzden sormak istedim özellikleri şunlar işlemci:i5 3210m ram:4gb ekran kartı: gt 740m 500 da hdd var
  4. Recep İvedik hayranı.😎

Sistemim ne kadar eder

Öncelikle merhaba şuan yen pc aldım ve eski bir laptopum var 2. elden çıkarmak istiyorum ama ne kadar eder bilmiyorum özellikleri şunlar ekran kartı: gt 740m işlemci:i5 3210m ram:4 gb 500gb hdd var diyer özelliklerini bilmiyorum ne kadar eder sizce
Top Bottom