Arama sonuçları: *

1. kerimdoruk81

kasadaki usb 2.0 çalışmıyor 3.0 çalışıyor

arkadaşlar bi anda klavye calısmamaya basladı ben klavyeyi usb 2.0 a mouse usb 3.0 a takıyorum klavye yi ubs 3.0 a takınca calısıyor 2 de calısmıyor mousedada aynısı öyle birini arkaya taktım neden böyle olmuş olabilir?
  2. kerimdoruk81

drop yeme ve crash sorunu

arkadaşlar rdr2 ve gta5 oynarken kısa süreliğine drop giriyor düzeliyor bazende crash yiyorum neyden dolayı olabilir?
  3. kerimdoruk81

dosya gezgini fazla bellek harcıyor ve virüs tehlikesi

arkadaşlar rdr2 türkçe yama arıyodum buldum rarını indirdim virustotal yaptım trojan malware diyodu sonra sildim hemen şimdide fazla bellek yiyor trojan yemiş olabilirmiyim nasılvirüs olmadığına emin olabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  4. kerimdoruk81

gigabyte bios ekranı boot

arkadaşlar arkadaşım valorant 9003 hatası alıyor. Anladığım kadarıyla bios ekranında boot bölümünden yapılıyor fakat boot bölümü yok kendisinin anakart markası gigabyte boot bölümüne nasıl ulaşabilirim?
  5. kerimdoruk81

pc de yük altında değilken 48 derece

arkadaşlar merhaba pcye yeni bakım yaptırdım termal macundur tozları aldırmadır felan adam test ypatı bitirince ekran akrtı boştayken 30 dereceydi eve geldim boştayken 48 46 derece felan wallpaper engine vardı onu kapattım fakat hala aynı sebebi ne olabilir?
  6. kerimdoruk81

bilgisayarımı her açtığımda oturum aç diyor

arkadaşlar pcyi her açtığımda microsoft hesabıma giriş yaptırıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  7. kerimdoruk81

Çözüldü✓ Başvuru hesabı şu anda kilitlenmiş ve buna oturum açılamayabilir

Arkadaşlar pcde yerel hesaba gectim oturum acmak icin Windows parolası istedi bende parola yoktu sonra gittim yeniden başlattım böyle bir hata alıyorum bunu hızlıca nasıl düzeltebilirim pcyi açamıyorum.
  8. kerimdoruk81

valorant 402 gb diyor ne yapmam lazım

arkadaşlar ekle veya kaldıra girdim ve 402 gb diyor o kadar kaplıyormu gerçekten
  9. kerimdoruk81

yeni monitöre geçtim fakat sesim karşıya az gidiyor

yeni monitöre geçtim fakat sesim karşıya az gidiyor mikrofon ağzıma ne kadar yakında olsa çok az gidiyor neden olabilir?
  10. kerimdoruk81

200 hz kablosunu taktıktan sonra pc kapatıp açınca böyle oluyor

merhaba bugün 200 hz kablomu taktım ve ayarları yaptım sonra pc kapatma süresini ayarlamadığım için kapandı sonra farkettim ki ekran böyle oldu sonradan düzelttim tabi ama neden oluyor bilen varsa yazsın
  11. kerimdoruk81

bilgisayarımda bişey var

bilgisayarım da disk gitgide azalıyo napmama lazım acil
  12. kerimdoruk81

alanım azaldı napmam lazım

baya alanım vardı bedava gta san andreas indiricektim sonra avst uyarı fln verdi bi baktım alanım azalmış ekle veya kaldır da bişey yok gizlenmiş ağır bir dosya varsa nasılo anlıcam ve silicem
  13. kerimdoruk81

masaüstü pcden ses gelmiyor

arkadaşlar pcden ses gelmiyor
Top Bottom