Arama sonuçları: *

1. kerimdoruk81

kasadaki usb 2.0 çalışmıyor 3.0 çalışıyor

nasıl düzeltebilirim
  2. kerimdoruk81

kasadaki usb 2.0 çalışmıyor 3.0 çalışıyor

arkadaşlar bi anda klavye calısmamaya basladı ben klavyeyi usb 2.0 a mouse usb 3.0 a takıyorum klavye yi ubs 3.0 a takınca calısıyor 2 de calısmıyor mousedada aynısı öyle birini arkaya taktım neden böyle olmuş olabilir?
  3. kerimdoruk81

pc ye indirmek için güvenilir vpn

roblox oynayacam ve discorda giricem 1728763162 kaspersky vpni olurmu sence oyun için
  4. kerimdoruk81

pc ye indirmek için güvenilir vpn

arkadaşlar pc me indirmek için güvenilir virüssüz bir vpn indirmek istiyorum önerebileceğiniz varmı?
  5. kerimdoruk81

havit h2002p alınır mı?

teşekkürler 1727032769 tamam teşekkürler
  6. kerimdoruk81

havit h2002p alınır mı?

arkadaşlar kablolu rampage kulaklık kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır ve artık sadece soldan ses geliyo kabloyla oynayınca felan düzeliyo h2002p almayı düşünüyorum güzelmi mikrofonu iyi mi? ve 1 yıl sonra yine benzer sorunlar yaşarmıyım?
  7. kerimdoruk81

gta 5 ve rdr2 de drop yiyorum

tamam. 1723373360 dostum şimdi farkettimde biraz fazla değilmi sıcaklık?
  8. kerimdoruk81

ya biliyorum ssd ile indirdim işte. 1723372485 ne diyosun dostum ben sorduğu soruyu anlamadım. 1723372496 kim için diyosun?
  9. kerimdoruk81

steam
  10. kerimdoruk81

ssd de hdd yok bende 1723313407 duzelir mi
  11. kerimdoruk81

arkadaşlar bir süredir gta5 ve rdr2 de drop yiyorum en çok gta 5 de oluyor nasıl düzeltebilirim.
  12. kerimdoruk81

45kya monitör klavye vb. İçinde sistem önerisi

45kya içinde monitör klavye mouse vb. içinde olucak şekilde sistem önerir misiniz??
  13. kerimdoruk81

drop yeme ve crash sorunu

arkadaşlar rdr2 ve gta5 oynarken kısa süreliğine drop giriyor düzeliyor bazende crash yiyorum neyden dolayı olabilir?
  14. kerimdoruk81

700-800 tl kulaklık önerisi

arkadaşlar kulaklığımın mikrofonu bozuldu kendime yeni bir kulaklık almak istiyorum 700-800 tl arası bu fiyata en iyisini öerirseniz sevinirim.
  15. kerimdoruk81

dosya gezgini fazla bellek harcıyor ve virüs tehlikesi

arkadaşlar rdr2 türkçe yama arıyodum buldum rarını indirdim virustotal yaptım trojan malware diyodu sonra sildim hemen şimdide fazla bellek yiyor trojan yemiş olabilirmiyim nasılvirüs olmadığına emin olabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  16. kerimdoruk81

gta online bir süre oynadıktan sonra kapanıyor

Tamamdır dostum teşekkürler.
  17. kerimdoruk81

gta online bir süre oynadıktan sonra kapanıyor

merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak ben gta online oynadıktan bir süre sonra oyun donuyor ve kapanıyor belirli bi süre değil bazen az oynuyorum kapanıyor bazen baya oynuyorum kapanıyor neden olabilir?
  18. kerimdoruk81

gigabyte bios ekranı boot

arkadaşlar arkadaşım valorant 9003 hatası alıyor. Anladığım kadarıyla bios ekranında boot bölümünden yapılıyor fakat boot bölümü yok kendisinin anakart markası gigabyte boot bölümüne nasıl ulaşabilirim?
  19. kerimdoruk81

pc de yük altında değilken 48 derece

eyv reis
  20. kerimdoruk81

pc de yük altında değilken 48 derece

oturduğum bölgede 21 derece hocam eminmisiniz normal olduğuna arkada bir şey çalışmıyordur değilmi?
Top Bottom