Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

CS2 MAX HZ KULLANAMIYORUM 4:3

Hocam yeni gördüm kusura bakmayın. Nvıda Denetim masasını açıyorsunuz. Sol tarafta Çözünürlük Değiştirme diye bir alan var orayı açıyorsunuz orda Özelleştirme yazan buttona tıklıyorsunuz tıkladıktan sonra açılan ekranda özel çözünürlük oluşturup oynayacağınız çözünürlüğü yazıp hz yerine de kaç...
  2. itsmertkadir

Hocam masaüstüm 1920x1080 hiç bir değişiklik yok dediğim gibi sadece çözünürlük ekle dedim ve cs de kullandığım ayarı 1280x1024 ü ekledim eğer masa üstünde eklediğim çözünürlükle kullanırsam yanlar siyah oluyor fakat öyle kullanmıyorum normal 1920x1080 kullanıyorum yani sadece kullandığım...
  3. itsmertkadir

Hocam direk ekran kartı driverinden çözünürlük eklemesi yaptım 1280x1024 ü 240 hz olarak ekledim masa üstünde ekranın kenarları siyah oluyor fakat oyunda düzgün bir şekilde çalışıyor alttaba alınca falan da bozulma olmuyor. Yanıtınız için teşekkürler.
  4. itsmertkadir

Arkadaşlar 244hz monitörüm var fakat kullanamıyorum win 11 e geçiş yaptıktan sonra bu oldu win 10 da sağlıklı bir şekilde çalışıyordu bunu nasıl düzeltebilirim. 16:9 1920x1080 240hz yapıp sonra tekrardan 4:3 e çekiyorum 1280.1024 240 hz yapıyorum ayarladan çık gir yapınca 75 hz olmuş oluyor ve...
  5. itsmertkadir

Steam Hesabım Ne Kadar Eder?

https://steamdb.info/calculator/ Şurdan bakabilirsiniz hocam aklınızda bir fiyat oluşacaktır
  6. itsmertkadir

Yeni PC'de American Megatrends hatası

Hocam varsa elinizde farklı bir klavye takıp deneyin bazen böyle basit şeyler çözüyor bu tarz hataları
  7. itsmertkadir

Creatine Tavsiyesi Lazım.

Hocam hem insanı spora şevklendirir hem o pumpı görünce motive olursun her açıdan iyi gereksiz şekilde fazla tüketmediğin kötü marka kullanmadın sürece lazım şeyler zaten 21. yüz yıldayız protein tozu dediğimiz olay aşırı iyi bir şey tazen çoğu sporcunun söylediği gibi bunlar sihirli tozlar...
  8. itsmertkadir

Hocam protein ocean da kullandım fakat içeriği beni tatmin etmedi açıkcası creatinini kullanmadım whey proteini kullandım uygun fiyatlı gözüküyor fakat tamamen servi sayısı ile alakalı bir şey yani hardline de 908g 30 servis. Servis maliyeti 31.97 proteinocn da 16 servis, servis maliyeti 34.31...
  9. itsmertkadir

Hocam creatinde marka çok fark etmiyor tabi fark etmiyor derken ne olduğu belirsiz içeriği belirsiz dandik malları kast etmiyorum. Hardline bence en iyisi hiq hiç kullanmadım seven var sevmeyen var çok abartılan bi marka bence hiq. Hardline temiz kullanıyorum memnunum.
  10. itsmertkadir

30 BİN TL SİSTEM ÖNERİSİ YAPARMISINIZ MONİTÖR DAHİL.

Hocam yapmayı çok isterim fakat monitör ve ekipmanda almam gerek o yüzden yapamıyorum.
  11. itsmertkadir

Aynen hocam ondan söyledim bi elektrik gider gelir kasadan duman çıkmasın sonra :D
  12. itsmertkadir

Anladım hocam güç kaynağını yani kasayı msi yapmalımıyım sizce seçeneklerden
  13. itsmertkadir

Anladım hocam birde bir şey daha sormak istiyorum 4060 ti ler için 8gb si gereksiz para falan diyorlar doğrumu bu
  14. itsmertkadir

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim ikiniz de aynı sistemi paylaşmışsınız monitör olarak hangisini almalıyım. öyle çok fps oyunları oynayan biri değilim genellikle hikaye oyunları yarış oyunları falan oynuyorum o yüzden büyük olması doğru renk göstermesi daha ön planda benim için.
  15. itsmertkadir

Merhaba arkadaşlar 30bin tl bütçem var oyun oynamak için bir sistem almak istiyorum monitör klavye mouse kulaklık falan dahil olacak şekilde. Sistem ve Monitör için 30bin diye düşündüm ekstradan 2 3 bin tl de mouse klavye kulaklık için bütçe ayarladım. yardımcı olursanız sevinirim
  16. itsmertkadir

Yardım HTM ÜZERİNDE CSS HATASI YARDIM LÜTFEN

Hocam tanımlamayı düzgün yapmamış olabilirsiniz yani css ile html yi birleştirememiş olabilirsiniz yazım yanlışı yapmış olabilirsiniz kodlarınızı tekrardan inceleyin.
  17. itsmertkadir

Bir yilda 20binTL yi,50binTL ye yukseltmek mumkun mu?

Evet hocam çok haklısınız ülkemizde bide böyle bir durum var uzun vadede öyle projelere bakmanız lazım ki daha farklı paralar kazanasınız yoksa zararda oluyorsunuz. Çok iyi bir noktaya değinmişsiniz.
  18. itsmertkadir

Ben sizin için diyorum hocam bu size bağlı bir durum psikolojinizi yönetebiliyorsanız soğuk kanlıysanız öğrenme hevesiniz varsa durmayın başlayın ama dediğim gibi kaybedeceğiniz zamanda gelecek tabi ki inşallah kaybetmezsiniz diyeyim ama kaybetmeden öğrenilmiyor deneyimlemeden olmuyor borsada...
  19. itsmertkadir

Hocam kendinizi geliştirmeye bakın sürekli öğrenmeye çalışın bilmeden girmeyin parayı risk etmeyin diyeceğim ama bu işte olan herkes söyleyecektir bunu kaybetmeden kazanamazsınız deneyimlemeniz gerekiyor ve çokça deneyimlemeniz gerekiyor bir sürü faktör var yükselip düşmesini sağlayan her şeyi...
  20. itsmertkadir

Sarı site adam eşofman yollamış

Hocam valla ben mac mini sattım 16.5k ya allahtan böyle bi sorun yaşamadım. Geçmiş olsun sana kesinlikle dava aç sahibindene de yaptırım uygulanması lazım bence böyle olayı umursamamaları çok saçma.
Top Bottom