Arama sonuçları: *

1. Furyy

İndirme yaparken internet hızım çok düşüyor?

arkadaşlar rocket league indiriyorum arkada 90mb internetim var ama indirme yaparken tüm cihazlarda 3mbe düşüyor normalmidir?
  2. Furyy

Oyunlarda pingim var

Arkadaşlar millenicom 100mb kullanıyorum ancak ping ve ms değeri biraz fazla buda günlük kullanımda sıkıntı yapıyor neden ping olabilir?ping değerlerim:33 ping 4-5ms
  3. Furyy

Millenicom arıza kaydı açamıyorum?

Arkadaşlar whatsappdan millenicoma ulaşıyorum direk arıza kaydı açın diyolar link veriyolar ancak arıza bildir dediğimde hep aynı sayfaya atıyor yardımcı olurmusunuz?
  4. Furyy

Yardım Türk Telekomdan gelen mesaj dolandırıcımı?

Arkadaşlar türk telekomdan her hafta ödenmemiş 400 tl borcunuz var diye mesaj geliyor ama ben millenicom kullanıyorum ve millenicom adı altında gelen yine iki mesaj var gerçekten şaka yapmıyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.
  5. Furyy

Millenicom Ve Türk Telekomdan gelen mesajlar?

ArkadaşlarArkadaşlar 3ay önce yilbaşında millenicom internet başvurusu yaptik sonra faturanın tarihi geldimi diye babamın telefonunu aldım bi baktım iki tane millenicom var biri büyük hrflerle biri küçük harflerle sonrasında mesajlarda 10mart tarihinde başvurunuzu onayladık diyordu sonra türk...
  6. Furyy

İnternetim hızlı ama yavaş?

arkadaşlar hız testi sonuçlarımı aşağı bırakırım.benim şöyle bir sorunum var normalde internete tek kişi bağlanınca sorun olmuyo ama sadece 2-3kişi bağlanınca internet yavaşlıyor sebebi ne olabilir?
  7. Furyy

İndirme hızı 0kb a düşüyor?

arkadaşlar bişey indirirken 10k kbdan 0 a düşüyor yavaş inmesine sebep oluyor çözümü nedir?
  8. Furyy

İnternetim iyi ama videolar da sorun oluyor

Arkadaşlar internetim ekte ama videolar biraz geç açılıyor sonra ileri alınca biraz bekletiyor 4k Video izlerken kasıyor ama indirme ve yükleme hızı normal? 1615147343 Up
  9. Furyy

İnternet paketim çabuk bitiyor?

Arkadaşlar bimcell kullanıyorum çok az yerlere giriyorum hatta 4-5 yere giriyorum ama 1gb internetim gidiyo internet hı 50mbb download 50mb upload
  10. Furyy

İnternetim gelmiyor?

Arkadaşlar az önce modemi resetledim kullanıcı adı şifre girdim ama yinede kırmızı ışık sabit yanıyor modem vmg8623-t50b
  11. Furyy

İndirme hızım normalmidir?

Arkadaşlar indirme hızım aşağıda play storedan 689mblik oyun indirdim 1dk 16 saniyede indi normalmi edit:Arkadaşlar boş konu açmak için değil internet hızımdan şüphe duyuyorum.
  12. Furyy

Yardım Aldığım hızı alamiyorum

Arkadaşlar lütfen yardımci olun 100mb millenicom kullanıcısıyım değerler imzamda var ancak netflixte filmi ileriye alınca felan kasıyo sanki 16mb kullanıyorum
  13. Furyy

İnternet iyi ama internet yavaş çekiyor?

Arkadaşlar intenetim kablosuzda 90mb alıyorum ama sıkıntılar oluyo netflixte film felan izlerken görüntü kötü oluyo instagramda keşfette aşağı kaydırırken bekliyorum? Ne yapabilirim
  14. Furyy

Downloadmı yüksek ancak bişey indiriken KB değeri çok düşük?

arkadaşlar downloadım 90mb ancak chromedan bişey yüklerken en fazla 500 kb görüyo bunun nedeni ne olabilir?
  15. Furyy

Modemim ve internetim iyi ama lag oluyor?

Arkadaslar brawl stars oynuyorum internet degerlerim çok iyi pingim düşük ama ms yüzünden ufak lag oluyor önceden modemi kullandığımda hep 1ms sabitti şimdi 2mss 3ms oluyor?
  16. Furyy

Bir siteye girerken 5 saniye bekletiyor?

arkadaşlar millenicom 100mb kullanıyorum internetin download ve upload konusunda hiç bir sıkıntı yok ancak bazen sitelere girerken 5saniye bekliyo açmıyor o sekmeyi kapatıyorum diğer sekmede oluyor bunun sebebi ne olabilir?
  17. Furyy

İnternet hıxım 1mbpsye düşüyor ?

Arkadaşlar şöyle bırakıyorum.
  18. Furyy

Hat değerlerim nasıldır?

Hat Durumu: DSL Up Süresi: DSL Modülasyon Türü: Annex Türü: Upstream Downstream Şu Anki Hız (kbps) 8188 100012 Maksimum Oran (kbps) 45383 112099 SNR Margin (dB) 31.5 9 Hat Zayıflaması (dB) 0 2.2 Hata (pkts) 0 0
  19. Furyy

İnternetim iyi ama oyunlarda lag oluyor?

Arkadaşlar millenicom 100mb kullanıyorum kablolu bir sıkıntı yok ama kablosuzda çok lag giriyor?
  20. Furyy

İnternetim çok yavaşlıyor

Arkadaşlar millenicom 100mb kullanıyorum ancak internetimin hızı sürekli oynuyor ve geceleri dahada düşüyor şuan ölçtüm ve 16mb download çıktı sanki adsl ancak upload hep sabit kaliyor?
Top Bottom