Arama sonuçları: *

1. Furyy

Modeme reset attım internet yok?

Arkadaşlar modeme reset attım ama internet grlmiyor modem vmg8623-t50b
  2. Furyy

Modemim düşük mbps veriyor?

Arkadaşlar 5g modem kullanıyorum ancak yan odadan bağlanmama rağmen 234mbps 351mbps lerde hep bunu nasıl çözerim?
  3. Furyy

Yardım Eskiden kablosuz 1ms alabiliyordum

Arkadaşlar vmg8623-t50b modemini kullanıyorum eskiden türknetteyken 1ms sabit alıyordum modem ile ve brawl stars 0 lag oluyordu ancak şimdi millenicom kullanıyorum 100mb ancak şimdi 2-3ms oluyor ve lag oluyor? Not:Millenicoma geçmeden önce reset attım
  4. Furyy

En iyi 5ghz modem ayarları

Arkadaşlar bana yatdım edermisiniz kanal ayari felan ne olmalı?
  5. Furyy

İnanılmaz 5ghz farkı

Arkadaşlar önceden vn020f3 modemini kullanıyordum internet hızım hiç stabil değildi 20ye bile düşüyodu sonra vmg8623-t50b modemine geçtim sonuç inanılmaz ve ötesi şuanda kablosuzla aynı hızı alıyorum kablosuzda 90 kabloludada 90 inanılmaz bişeymiş bu 5ghz modem
  6. Furyy

Modemim iyi ama ms düşmüyor?

Arkadaşlar modem markası zyxel vmg8623-t50b arladaşlar 90mb stabil bir şekilde alıyorum pingde düşük ancak ms 1 e inmiyor ya 2 ya 3 ne yapmam lazım
  7. Furyy

Modem kurulumu için yardım edermisiniz?

arkadaşlar millenicom kullanıyorum önceden türknette kullandığım zyxel vmg8623-T50B modemi şimdi kullanmak istiyorum bütün ışıklar yandı ancak internete bağlanmıyor yazıyor modeme kayıtlı kullanıcı adı ve şifreyimi değiştirmem lazım yani sms ile gelen
  8. Furyy

Başka modemdeki power kablosunu başka modemde kullanabilirmiyim ?

Arkadaşlar şuanda elimdepoeer kablosu yok ancak başka modemin power kablosu var kullanabilirmiyim?
  9. Furyy

Modemim ne kadar performans verir?

arkadaşlar 100mb internet kullanıyorum ve 2.4ghz modemim var ancak 2.4ghz de hız kaybı ve gecikme değeri fazla olduğu için ZYXEL VMG8623-T50B modemine geçicem 35mblik intte kablosuz 33mb sabit veriyodu yine sabit 90larda fln takılırmı ayrıca gecikme değeri düşermi?
  10. Furyy

Internetime başka modem takamıyorum

Arkadaşlar millenicom 100 mb kullanıyorum kablolu 03 fln kablolu çok memnunum ancak kablosuzda aßırı oynama var abzrn 50 bazrn bazrn 70 ama hiç 80 lere çıktığını görmedim ve arkadaşlar başka modem takamıyorum 5g f/p bir router önerir misiniz??
Top Bottom