Arama sonuçları: *

1. n3r3plAx

Kutusu Açılmış Ram İade

Şu şekilde açtım umarım iade alırlar.
  2. n3r3plAx

Kutusu Açılmış Ram İade

Herkese Merhabalar Amazondan Kingston Ram aldım. Lenovo g50 70 laptopum için yükseltme amaçlı. Rami taktığım bilgisayar rami görmedi. Diğer slota taktık yine olmadı. Sonra farkettim ki 1.5 almışım 1.35 lazımken. Diğer çıkarıp kutusuna koydum. Amazon dan amazon satıcısından aldım iade ederler mi?
  3. n3r3plAx

❌İndirim Bitti! Şişme mont 199tl çök (kadınlar için)

Liste linki paylaşım yasak değil mi?
  4. n3r3plAx

🔥İndirim Decathlon Bigjoy Creabig 120grm 175 tl

Kreatin saç dökmez. Bunu yazarken kaynağı nerden yazdınız
  5. n3r3plAx

RESMİ GARANTİLİ PS5 ALMAK İSTYORUZ

İtopya incehesap gaming gen tr vatan pc mediamarkt buralarda olur
  6. n3r3plAx

Bios a girince siyah ekran sorunu yardım edin.

Benim tek önerim var bios pilini çıkarıp bi 10 dk bekleyip geri takıp sistemi çalıştırmanız.
  7. n3r3plAx

Bu kasaya bu sistem uyar mı?

Bende yazacaktım sonra vazgeçtim belki yükseltme yapar ileride diye ;)
  8. n3r3plAx

Format sonrası Windows 11 veya Windows 10

Rtx 2070 super ve ryzen 3600 ile windows 11 kullanıyorum bazen windows 10 pro. Yani bana göre sanki windows 10 daha iyiymiş daha stabil daha kullanımı kolay gibi geliyor her defasında. O yüzden bi 10 a bi 11 e geçiyorum. Belkide 11 daha iyidir teknik anlamda ama alışkanlıktan windows 10 bana...
  9. n3r3plAx

Bu kasaya bu sistem uyar mı?

1) Sıvı soğutucu olur 2)Uyar 3)Gayet güzel bence şimdiden hayırlı olsun
  10. n3r3plAx

Topladığım sisteme Öneri 4080Super 4070Ti Süper ?

Daha iyi kart tavsiye gelir bence daha bilgili arkadaşlar vardır. Aceleniz yoksa almadan konuyu güncel tutmaya çalışın. Bütçenize uygun bulursunuz forumda. Hayırlı geceler.
  11. n3r3plAx

Topladığım sisteme Öneri 4080Super 4070Ti Süper ?

Fp olarak bence güzel kartlar hani sizin yerinizde ben olsam bunları düşünürdüm (bütçenizi bilmediğimden). Artık bütçeniz hangisine uygunsa alabilirsiniz farklı modeller elbet vardır ama benim önerilerim bunlar olur şimdiden hayırlı olsun size güzel sistem.
  12. n3r3plAx

Xbox gamped almak mi yoksa ps5 dualsense mi (pc icin)

Ben xbox 9.nesil kullanıyorum ellerim büyük olduğu için. Microsoft batarya ve dongle alarak set yapıp kullanıyorum memnunum. Xbox donatılarını Microsoft store dan indirip güncellerseniz controlleri gecikme düşüyor. Eliniz ve bütçeniz hangisine yatkınsa hangisini seviyorsanız onu almalısınız...
  13. n3r3plAx

Bu Hoi4'ü kim 60 FPS oynayabiliyor?

Keşke derdim 60fps olsa oyunu aldım oynayamıyorum
  14. n3r3plAx

🔥İndirim Arctic mx-6 8gr 290tl (alev emojisi)

hocam 1 2 derece fark oluyor butcenize hangisi uygnsa bence onu alin ha yok zenginsindir iyi olani alin :)
  15. n3r3plAx

ucuz olani almani oneririm ama soyle bir veri buldum aeronut vs mx6 1733936640 orjinaldir hocam saticisi teknobiyotik
  16. n3r3plAx

bnce deger hangi kupon hocam?
  17. n3r3plAx

Bu sistem sizce 44k eder mi?

yanlis konu basligi hocam
  18. n3r3plAx

Rehber Batman Arkham City GOTY Türkçe Yama 100% (Epic Games Uyumlu)

Forumda büyük harfle yazmak bağırmak ve hakaret anlamı taşır. Önce lütfen insan gibi davranın sırf zevkine konu açmak için konu açmışsınız. Ne farklı bir link ne farklı bir olay var. Eski bir oyunun yıllardır duran yamasını 'rehber' adı altında açmışsınız. Kusura bakmayın 2009 yılı not defterine...
  19. n3r3plAx

🔥İndirim MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart 5471tl OUTLET

ptt temu ve mavi site lınklerıni su forumda nolur kullanmayın artık
Top Bottom