Arama sonuçları: *

• Users: Egcac
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ 50 K Sistem Önerisi yaparmısınız?

Anladım hocam sizi iyi günler diliyorum
  2. E

Teşekkür ederim çok güzel msi kalitesi tabii ki ama fiyatini görene kadar yinede çok teşekkür ederim.
  3. E

4080 için hangi markayı önerirsin hocam ve ne zaman hangi indirim var bu aralar?Tavsiyen için de teşekkür ederim
  4. E

Çok teşekkürler hocam ama şimdi bir şey daha söylemek istiyorum 60 falan çok yüksek sayilar yani zor 50 topladim oyüzden rtx 4070 ti kullansam rtx 4080 le arasında çok performans farkı olurmu şuanlik oyun oynuyorum 2k da sadece uzun ömürlü bir sistem olsun diye böyle nir yatırım yaptım...
  5. E

Evet onu söylemeyi unutmuşum özür diliyorum 2k düşünüyorum çünkü hem hz değeri daha yüksek olur hemde uygun fiyatlı söylediğin için teşekkürler.
  6. E

50 56 arası sistem önerilerinizi bekliyorum ekran kartı nvidia olursa,kasa mesh olursa bide sadece ekran kartı odaklı değil diğer bileşenlerde orta düzey kalitede olursa güzel olur(işlemci özellikle ekran kartını tam besleyebilsin dar boğaz olmadan) her türlü öneriye açığım.
  7. E

Çözüldü✓ Şuan sistem alınır mı?

Şuan lise öğrencisiyim yanıtın için teşekkürler.
  8. E

Çözüldü✓ Şuan sistem alınır mı?

Başlıktada gördüğünüz üzere sizlere sorum şu:Şuan sistem almak ne kadar mantıklı yakın bir tarihte indirim beklenirmi?Alınır derseniz bütçem 50000 tl civarı 5-6 bin daha çıkabilirim hazır sistem önerilerinizide yazabilirsiniz.Teşekkürler. (her türlü tavsiyeye açığım)
Top Bottom