Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

Forum Sizde de Böyle Mi ?

2. Furkan_Demir

Windows masaüstü fotoğraflarınızı atın (2023)

https://forum.donanimarsivi.com/konu/pc-ortamlarinizi-atin-2023.834354/ Evet arkadaşlar PC ortamlarımızdan sonra şimdi de sıra Windows masaüstü fotoğraflarımızda. Herkes Windows masaüstü fotoğraflarını atsın.
  3. Furkan_Demir

Windows Kurulum Başlıyor Ekranında Kalıyor

Arkadaşlar format atmaya çalışıyorum fakat kurulum başlıyor ekranından ileri gidemiyorum ne yapmalıyım. Bilgisayar Özellikleri İntel H55 İ3 540 4GB Ram 120GB SSD 160GB HDD 1688746314 ÇÖZÜLDÜ. Baya bi bekleyince ekran geldi
  4. Furkan_Demir

Wallpaper Engine Duvar Kağıdı Önerir Misiniz ?

40 lira verdim şu uygulama doğru düzgün içime sinen bir wallpaper bulamadım sizin önereceğiniz var mı ?
  5. Furkan_Demir

Bilgisayarınızın Masaüstü Düzenini Nasıl ?

Canım sıkıldı biraz masaüstü düzenlerinize göz gezdireyim. Benimki böyle.
  6. Furkan_Demir

Windows Masaüstü Düzen Fotoğrafınızı Atın

Herkes fotoğraf istiyor bende masaüstü düzeninizi merak ettim bakalım nasılmış
  7. Furkan_Demir

Windows Masaüstü Düzeniniz Nasıl ?

Herkes masaüstü düzenini atsın bakalım nasılmış...
  8. Furkan_Demir

Windows Aradığım Uygulama Çıkmıyor

Arkadaşlar ben win 11den win10a geçtim windows C'ye kurulu steam epic vb uyuglamalar D diskinde kuruluydu doğrulama yaparak uygulamaları kullanıyorum ama arama yerine steam veya epic games yazdığımda bulamıyor. Bunun çözümü var mı ?
  9. Furkan_Demir

Windowsda Aradaığım Uygulama Çıkmıyor

Arkadaşlar ben win 10dan win11 e geçtim windows C'ye kurulu steam epic vb uyuglamalar D diskinde kuruluydu doğrulama yaparak uygulamaları kullanıyorum ama arama yerine steam veya epic games yazdığımda bulamıyor. Bunun çözümü var mı ?
  10. Furkan_Demir

Windows 10 mu Windows 11 mi ? Neden ?

Şu an Windows11 kullanmaktayım ve Windows 10a geçsem mi geçmesem mi çok kararsızım. Sizlere sormak istedim. Sizce hangisi ve nedeni
  11. Furkan_Demir

Windows 11 Nvidia Denetim Masası Açılmıyor

Arkadaşlar dün Windows 11 22H2 temiz kurulum yaparak bilgisayara kurdum fakat Nvidia Denetim Masası açılmıyor. Bu sorunu çözebilen arkadaş var mı ?
  12. Furkan_Demir

Ekranda Bilmediğim Bir Şey Var. Yardım Edermisiniz ?

Bunun ne olduğu ve nasıl sileceğimi bilen var mı ? B
  13. Furkan_Demir

EKRANDAKİ NASIL DÜZELİR ?

Ekranda böyle bir şey çıktı nasıl olduğunu anlamadım. Prt screen alınca gözükmüyor.
  14. Furkan_Demir

Güncelleme Mi̇ Temi̇z Kurulum Mu ?

Bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 11'e direk güncelledim sizce herhangi bir performans düşüşü olur mu ? Temiz kurulum yapsam daha mı iyi olur?
  15. Furkan_Demir

Wi̇ndows Masaüstü Düzeni̇ni̇z Nasil ?

Herkes masaüstü düzenini atsın bakalım nasılmış...
Top Bottom