Arama sonuçları: *

1. S

Gpu kullanımım The Finals oyununda düşük ve crash sorunu yaşıyorum

AMD RYZEN 5 3600 ASUS PRIME B450M K ASUS TUF AMD RADEON 5600XT OC EVO 6 GB CORSAIR VENGEANCE 8+8 3000 MHZ RAM TOSHIBA RC500 SSD Sistemim genel olarak bu şekilde bilgisayardan anlayan birisiyim bilgisayarımda; BIOS UPDATE DAHIL TÜM DRIVERLAR GÜNCEL İşlemcimi stok fan ile voltaj ayarlaması...
  2. S

Arabalarda plastik spoiler hakkında

Selamlar yakın zamanda aracıma arka plastik spoiler sipariş etmeyi düşünüyorum. Bunlar çift taraflı kuvvetli bant ve ya silikon ile oluyor diye biliyorum. Daha önce bunları kullanan oldu mu ? Olduysa sökülme düşme oldu mu ? Silikon ile yapıştırırsam sonradan boyaya zarar verir mi ? Bilgisi olan...
  3. S

DA-SİSTEM 2 Temizlik Önerisi

Arkadaşlar zamanında DA Sistem 2 almıştım. Bugün içini açtığımda psu üstünün ve kasanın belli noktalarının tozlandığını gördüm. Dışını hallediyorum da içini bilgisayarıma zarar vermeden nasıl temizlerim ? Saç kurutma makinesinin soğuk kısmı diyenler olmuş. Yardımcı olur musunuz ?
  4. S

Rival 600 Hakkında Ve Mouse Önerisi ?

Hocam yani şu şekilde rival 600 lerde baş ve serçe parmağın kaymamasını sağlayan malzeme bir süre sonra eriyormuş ve sıkıntı çıkıyormuş.
  5. S

500 TL Bandında Mouse Önerisi ve Ufak Bir Soru

Arkadaşlar ayın 25 i yani 2 gün önce cuma günü İtopyadan rival 600 ve bir hoparlör sipariş ettim. Sonra rival 600 ün kronik sorunları olduğunu öğrenince siparişimi aynı gece iptal ettim iptal sürecinde şuan. 1. Sorum > Ben sadece rival 600 ü iptal etmek istedim fakat ikisini bir arada...
  6. S

İptal süreci başlattım iptal etmek için beni arayıp tehit edecekler o aramada hayır dersem işlem devam edecek bu süreçte karar değişir miyim diye düşündüm.
  7. S

Gönlüm rival 600 den yana hala kauçuk sorunu yaşar mıyım sizce ?
  8. S

Arkadaşlar dün Rival 600 sipariş ettim fakat o kadar çok kauçuk problemi cart curt okudum ki hemen iptal ettim sizce doğru bir karar mı aldım ? Ve sağ ele uygun serçe parmağın mousepada sürtmediği ve baş parmağın rahat ettiği bir mouse istiyorum. Elim orta-büyük denebilecek şekilde bütçem...
  9. S

500-600 tl Mouse Önerisi

Zowie almayı istemiyorum steelseries razer logitech corsair olabilir...
  10. S

500-600 tl Mouse Önerisi

Kafamdaki mouseler bunlar. Bu aralar fazlasıyla Cod Warzone oynuyorum bunu da belirteyim ona göre önerirseniz sevinirim :) Bunlar benim baktığım kafamdaki mouseler bunlardan da arasında hangisini seçebilirim bunlardan bu fiyat bandında iyisi var mı ? Şimdiden teşekkür ederim :)...
  11. S

Bios Günceli

Anakartım b450m- k en son sürüm yeni çıkmış ben en son sürümün bir altını kullanıyorum 2006 olan sürüm. Bios günvelledikten sonra windowsu tekrar kurmayı öneriyorlar fakat çok fazla dosya oyun var sıfırlamak istemiyorum sizce biosu güncellemeli miyim ? Güncellersem windows kurmasam olur mu ?
  12. S

Ekran kartı kullanım oranı

Cevaplarınız için teşekkürler <3
  13. S

Ekran kartı kullanım oranı

Sistemim dadg2 ekran kartım asus tuf 5600xt evo işlemcim ryzen 5 3600 hitman 2016 oynuyorum mesela işlemci kullanımım %46-56 arası iken ekran kartı kullanımım % 60 - 80 arası geziyor ekran kartımdan nenden tam performans alamıyorum %99 olması gerekmiyor mu ? Bu arada grafilkerin hepsi en full...
  14. S

Gpu Kullanımı

Peki bu sisteme bu fps normal mi? Hiç normal gibi gelmedi?
  15. S

Gpu Kullanımı

Resimlerin isimlerinde gözüktüğü gibi ayarlar fps düşük mü kalıyor ? Darboğaz mı var ? fps min 100-110 arası olamsı gerekmez mi ? En azından msa off iken ?
  16. S

Gpu Kullanımı

Yazmamışım kusura bakmayın cpu kullanımım hiç bir zaman %100 e vurmadı hiçbir ayarda cpb kapalı yüzde 50-60 larda geziyor.
  17. S

Gpu Kullanımı

Arkadaşlar sistemim da 2 sistem gta 5 te evet msa i açtığım zaman yüzde yüz kullanıyor fakat msa kapattığım zaman fxa full ayarlarda sistem 85-90 arası fps veriyor gpu kullanımı ise %60 larda geziyor bu bir darboğaz mı? Ve ya sebebi nedir normal midir bilgisi olan biri aydınlatsın lütfen :)
  18. S

DA Sistem 2 %55-60 Gpu Kullanımı

Msa fullemeyince gpu %60 larda fps ise 90-95 arası.
  19. S

DA Sistem 2 %55-60 Gpu Kullanımı

Evet msa full yapınca ekran kartı %99 oldu fakat msa fulleyince fps 65-75 arası normal midir bu sistem için rx 5600 xt?
Top Bottom