Arama sonuçları: *

1. Sajone

Sistem toplarken bin liraya Windows almakmantıklımı

Ben tam 1 sene önce TeknoKing hazır sistem aldım itopyadan, FreeDos geldi ve GittiGidiyor'dan 20 liraya windows lisansı aldım. 1 sene oldu hiçbir sorun yaşamadım, vermeye değmez bence.
  2. Sajone

Kasaya HDD montajı yapamadım

Evet oradaymış kablo yaptım montajı çalışıyor şuan çok teşekkür ederim. Ters olmuş kusura bakmayın, teşekkür ederim bilgilendirme için. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  3. Sajone

Kasaya HDD montajı yapamadım

Merhaba arkadaşlar. WD Blue WD10EZEX 3.5" SATA 3 model HDD aldım. Sata kablosunu taktım fakat ucu L tipi olan güç kablosu nerede onu bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
  4. Sajone

Gigabyte B450m S2H HDD önerir misiniz?

Anladım hocam teşekkür ederim göz önünde bulunduracağım Toshiba'yı da.
  5. Sajone

HDD markalarında WD ve Seagate öncü değil mi neden Toshiba daha iyi bu markalardan? Fikrinizi merak ettim bu konuda.
  6. Sajone

Anladım teşekkür ederim. Teşekkür ederim ben de bu ikisi arasında kaldım. Karar vereceğim.
  7. Sajone

HDD'ye oyunları yüklesem performans açısından bir problem yaşar mıyım pekİ?
  8. Sajone

Merhaba arkadaşlar. Kasamda 500 gb "Toshiba OCZ RC500" model SSD mevcut fakat yetersiz gelmeye başladı. Yanına HDD almayı düşünüyorum fakat çok bilgi sahibi değilim. 2,5 inç mi gerek 3,5 inç mi? Anakartım destekler mi desteklemez mi? Bana HDD önerebilir misiniz?
  9. Sajone

Herkes Masaüstü Görüntüsünü Atsın

Merhaba. Cyberpunk 2077.
  10. Sajone

Herkes Masaüstü Görüntüsünü Atsın

Duvar kağıdı hareketli aslında, Wallpaper Engine programını kullanıyorum.
  11. Sajone

Herkes pc masasını atsın

Bu da benim bebeğim
  12. Sajone

Forumda kimler korsan oyun kullanıyor

Türkiye'de oyun fiyatları bu kadar pahalı olmasa, makul bir fiyatta olsa, korsan oyun önemli bir ölçüde azalır diye düşünüyorum. Ben kendim multiplayer oyunlar dışındaki oyunlara ücret ödemem. Cyberpunk 2077 oyununu örnek vereyim. Amerikada adamlar bu oyuna $59,99 ödeyecek ön sipariş için. Peki...
  13. Sajone

250-300 TL Klavye Önerisi

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. GamePower Ogre RGB Red Switch modelini satın aldım, umarım memnun kalırım.
  14. Sajone

250-300 TL Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Yıllardır mekanik hisli klavye kullanıyorum ve "D" tuşu çökmeye başlayınca yeni bir klavye almaya karar verdim. İstediğim klavyede RGB olması şart, Rainbow istemiyorum. Mekanik olması da şart değil sadece sert olmasın tuşlar. Aklımda HyperX Alloy Core RGB modeli var. Tavsiye...
  15. Sajone

Yardım İtopya Kargo Süreci

Merhaba. Ben 08.03.2020 (Pazar günü) tarihinde, havale yöntemi ile hazır sistem satın aldım. Ödemem ertesi günü onaylandı ve aynı gün kargoya verildi. Salı günü de elime ulaştı sorunsuz bir şekilde. Bu kadar hızlı gelmesini tahmin etmiyordum. Başka bir soru sormak için müşteri hizmetlerini...
Top Bottom