Arama sonuçları: *

1. Murkof

War Thunder düşük GPU CPU kullanım sorunu

Merhabalar. İki üç gündür eskiden 170-180 FPS aldığım War Thunder oyununda 80-90 FPS alıyorum. Ekran kartı ve işlemciye yük binmiyor işlemci 40-50% ekran kartı 50-60% kullanılıyor. Ayarlarım eskiden de oynadığım şekilde. Hiçbir değişiklik yapmadım yani. (DX11 Geri kalan en yüksekte.SSAA kapalı)...
  2. Murkof

Until Dawn optimizasyon sorunu

Merhaba arkadaşlar. Dün çıkar çıkmaz Until Dawn indirdim. Oyuna girdiğimde 10 dakkaya yakın gölgelendiricileri indirdi. Burda bir sorun yok normal ama her girişte mi bu olur? Her oyunu kapatıp açınca 10 -12 dakika gölgeleri indirmekle uğraşıyor. Ya da bu oyun böyle mi ben bilmiyorum. Oyunun...
  3. Murkof

Until Dawn ne zaman çıkacak?

Merhabalar. Oyun 4 ekimde çıkacak denildi ama hala oyundan ses yok ertelendi mi acaba ?
  4. Murkof

Far Cry 6 linç rehberi

Abi ben bu Far Cry 6 kadar boş bir oyun daha görmedim nasıl olur da 12 sene önceki oyundan bile daha kötü oyun yaparlar. Oyunda yapay zeka adına hiçbir şey yok cyberpunk u beğenmezdim ama onların yapay zekası bile bundan saha iyi. Sıradan tabanca ile gidip tüm kaleyi alabiliyorum böyle bir şey...
  5. Murkof

The Last Of Us Part 1 işlemcinin anasını ağlattı

Merhaba millet. Demin TLOFU indirdim. Oyunun ana ekranında alt kısımda Gölgelendiriciler oluşturuluyor yazıyor. İşlemci kullanımı 100% işlemci sıcakliğı 100 derece. Ben böyle bir şey görmedim RDR 2 de bile bukadar ısınmadı kasa. Kasadan jet motorunun sesi geliyor resmen İşlemci İ5 10400 Ekran...
  6. Murkof

Hikayeli oyun önerisi

Merhabalar. RDR 2 yi iki defa bitirdim. Şimdi bana hikayesi saracak güzel oyun önerebilir misiniz? Bu arada Sabah Cyberpunk 2077 indirdim biraz oynadım bir kaç görev yaptım nedense sıktı beni🤨
  7. Murkof

Battlefield 4 bayrak gözükmüyor

Merhaba . Battlefield 4 indirdim. Videolarda hep oyunun başında duvarda Azerbaycan bayrağı olduğunu görmüştüm ama bende nedense duvarda hiçbir şey yok. Acaba oyun kaynaklarında falan mı bir sorun oldu?
  8. Murkof

Oynayacak hikayesi güzel oyun önerisi

Millet Far cry 3 , Mafia 2 , GTA 5 oyunlarını bitirdim. Şimdi hangi oyuna başlasam ? Öneri yaparmısınız
  9. Murkof

Oyun simgesini masaüstüne gelmedi

İki gündür araştırıyorum yapamadım. İndirdiğim far cry 3 oyununun simgesi masaüstüne gelmedi . Oyunu ubisoft dosyalarının içine girip ordan çalıştırıyorum. Oyun simgesini masaustu ekranına nasıl taşırım?
  10. Murkof

İ5 10400 UHD 630 oynanacak oyunlar

Merhaba millet. Dün bilgisayar aldım ekran kartı yok yazda RTX 3060Tİ Alıcam. Şimdilik dahili grafikle idare etmek zorundayım. Bana böyle eski ama güzel oyunlardan ne tavsiye edersiniz mesela Far Cry 2 oynatır mı en düşük ayarlarda? Bu arada monitör 720p .
Top Bottom