Arama sonuçları: *

1. Aususlike

Spider man new game plus.

Selam. Bildiğim kadarıyla New game plus karakterin özelliklerini, kostümlerini kaybetmeden hikayeye tekrar başlama. New game plus da acaba yan görevlerde gidiyormu. Ve bu New game plus ayrı bir slota kaydediliyor değil mi. Yani açtıktan sonra New game plus dan, ilk slot a dönebilirim değilmi...
  2. Aususlike

Last of us left behind

Selam. Acaba left behind I last of us dan önce mi yoksa sonra mı oynamalıyım. Birde acaba left behind last of us remastered ın içinde geliyormu yoksa ayrı satın almak mı gerekiyor
  3. Aususlike

İnfamious second son hikaye

Selam. Acaba oyunun hikayesi önceki oyunlarla bağlantılımı. Direkt girebilirim değil mi oyuna
  4. Aususlike

Fifa teknik direktör kariyer zorluğu

Selam. Fifa 21 de oyuncu kariyerini bitirip teknik dörüktörlüğe geçtim. Yarım saatdir bakıyorum. Hala 1 maç yapamadım. Çok karışık geliyor oyuncu kariyeri den sonra. Transfer yapayım diyorum. Yetenek avcısı na bakayık diyorum. Onları ayrı ayrı ülkelere göndermem gerekiyor. Bana gösterdiği...
  5. Aususlike

Fifa 21 de gen nasıl arttırılır

Selam. Fifa da gen, yani puanımı nasıl arttırabilirim. Birde antrenman yapma var. Ne işe yarıyor. Gen'i arttırıyor mu, başka bir faydasımı oluyor yoksa öylesine mi.
  6. Aususlike

Konsoloyun sitesi güvenilirmidir

Selam. Konsol oyun diye bir site buldum. Bunların istanbul da 2 şubesi varmış. Birde İnternet siteleri varmış. İnternet sitelerinde kargo ile takas yapılabilecek bir yer koymuşlar. Biz onlara oyunu ve ödememiz gereken parayı kargoluyomuşuz. Ondan sonra onlarda seçtiğimiz oyunu bize...
  7. Aususlike

The last of us yaş sınırı

Selam. Tlou 1 ve 2 nin korku, gerilim düzeyi ne kadar. Lgbt ögelerini ve malum sahneleri saymadan SADECE gerilim düzeyi için sizce minimum yaş sınırı kaçtır 1 ve 2. Oyun için. Başka bir yerde 11-13 falan demişlerdi.
  8. Aususlike

PlayStation oyunları pc ye gelmeye devam eder mi?

Selam. Son 1 yılda horizon, Daysgone oyunları pc ye geldi. Uncharted 4 gelecek çok büyük ihtimalle. Bunun üstüne birde ghost of tsushima nın gelme ihtimali var. Sizce gow, Tlou, Tlou 2 gibi asıl exclusive ler bir kaç yıl içinde gelirmi. Yoksa Sony ps5 satmak için ps4 exclusivelerini yavaş yavaş...
  9. Aususlike

Nintendo switch emülayörü

Selam. Bildiğiniz Nintendo emülatör varmıdır. Super mario odyssey ve zelda oynamak istiyorum fakat switch almaya elim gitmiyor
  10. Aususlike

Ps5 oyunları türkçe gelirmi

Bir kaç hafta sonra ps5 almayı planlıyorum. Tabikide exculsiveler için alacağım. Sizce ps5 e gelecek exculisve oyunları en azından türkçe gelirmi. Çünkü türkçe koymazlarsa benim işin ciddi bir sorun olur
  11. Aususlike

Uncharted remastered gelirmi

Selam. Bildiğiniz üzere naughy dog tlou 1 in remake ini yapıyo. Büyük ihtimalle tlou p2. De remastered yapacaktır 1 ile birlikte satmak için. Peki sizce uncharted ın filmi çıkacakken uncharted oyun serisinin veya uncharted 4 ün ps5 için remastered versiyonuda 1-2 senede gelirmi. Yoksa beklemeyi...
  12. Aususlike

Kardeşim tlou 2 oynıyabilirmi

Selamlar. Yakın zamanda kardeşime ps4 aldık. Kendisi tlou 2 oynamak istiyor. Oyunun kendisi bilsemde benim ilgimi çekmediği için oynamadım yada izlemedim. Oyunda çok fazla gerilim Ve jumpscare gibi öğeler olduğunu duydum. Açıkçası izin verip vermemek arasında çok kaldım. Sizce kardeşim benimle...
  13. Aususlike

The order 1886 nasıl bir oyun

Selamlar. Bu oyuna rastladım ve güzel . sizce nasıl bir oyun. Güzelmi, alınır mı?
  14. Aususlike

Last of Us PART 2 de jums scare varmı

Selamlar. Oyuna yakında başlıyacağım. Oyunda jump scare varmı acaba
Top Bottom