Arama sonuçları: *

1. J

PS 4 kutulu oyunlara güncelleme geliyor mu?

Allah nasip ederse 1-2 aya ps4 pro almayı düşünüyorum fakat oyun fiyatları malum arkadaşlar. :( Böylelikle bende 2. el kutulu oyunlara yöneldim ama öğrenmek istediğim bir şey var ki ben diyelim ki kutulu yani CD şeklinde mortal kombat 11 aldım, dijital sürüme gelen güncellemeler ekstra karakter...
  2. J

Ps4 oyun boyutlarına nereden bakılır?

Arkadaşlar ona göre 500gb yada 1tb alacağım yardımcı olur musunuz? Mortal kombat 11 horizon zero dawn Uncharted4 God of war Detroit Marvels spider man Bitirdiğim oyunu silmeyi planlıyorum fakat boyutlarını nerden öğrenebilirim? Bilen biri yardımcı olursa çok mutlu olurum.
  3. J

Ps4 store hesabı sorusu

Arkadaşlar burdan hesap açtım oyunlarımı sepete ekledim ama bir şey sormak istiyorum; Ben şimdi burdaki hesabımdan oyunlarımı alınca ps4 slim aldığımda sony hesabımı girince oyunlarımı oynayabilecek miyim?
  4. J

Bu pakete mortal kombat 11 dahil mi?

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1018-CUSA11379_00-AFTERMATHKOLLECT
  5. J

Mortal kombat 11 sahibi arkadaşlara soru

Kafama bir soru takıldı arkadaşlar mortal kombat 11 sahibi iseniz acaba mortal kombat aldığımda oynayabileceğim tüm karakterleri yazar mısınız? Ek paketlerle alınabilen karakterler biraz kafamı karıtırdı da eğer 350tl değerinde olan mortal komat 11'i alırsam hangi kkarakterleri oynayabilirim?
  6. J

Marvel Spider man'mi Horizon zero dawn mı?

Sizce hangisi arkadaşlar?
Top Bottom