Arama sonuçları: *

1. B

Rx 5700 Xt de Saphirre mi Msi mı tercih edilmeli ?

Dua edelimde gelsinn zaten bugün gelse bile büyük ihtimalle 2 yıl daha para biriktirmem gerekicek :D yorumun için sağolll
  2. B

Ekran kartı olucaktıı :) Teşekkürlerr
  3. B

MSI Radeon Rx 5700 XT Gaming X Saphirre Rx 5700 XT Nitro+ Special Edition Arkadaşlar günlerdir araştırıyorum foruma attığım belki 5. Konu Aklımda 2 tane soru var 1. Hangi ekran kartını almak daha iyi bir oyun performansı sunar ve daha uzun ömürlü olur 2. Herhangi 2 anakarttan 1 tabesine Ray...
  4. B

MSI RX 5700XT vs Sapphire RX 5700XT Hangisi?

Arkadaşlar saphire rx 5700 xt de ray tracing yokmuş ama bildiğim kadarıyla msi a geldi buna rağmen saphire i mi tercih etmeliyim çünkü ray tracing in farkı çok fazla @Abdullah Hacıgül
  5. B

Birkaç kişi daha yorum yapsın hala aynı ise saphiree i aldım sayın şimdiden yorum yapam herkese teşekkür ederim
  6. B

Msi in özellikle forza horizonda 2080 e bile 30 fps fark attığını gördüm ki 2 bin lira daha pahalı çok güzel geldi bana saphire i çok bilmiyorum msi kaç senelik marka olduğu için ayrı bir güven veriyor :)
  7. B

Arkadaşlar bu foruma attığım 3. Mesaj cevap veren herkese teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz Bugün son gün siparişi vericeğim tek arada kaldığım konu MSI Radeon Rx 5700 XT Saphire Rx 5700 XT Nitro + Special Edition hangi ekran kartını tercih etmeliyim Corshair 2x8 3200 ghz ram Ryzen 5 3600...
  8. B

Hangi Sistemi Tercih etmeliyim

beyler yüksek bütçeli bir ekran kartı alıcağım sistem bütçem 7000-7500 tl arası ekran kartı önerir misiniz? yada bi sistem paylaşırmışsınız
  9. B

Hangi Sistemi Tercih etmeliyim

İki adet sistem tasarladım ama hangisini alıcağımı seçemedim sistemden anlayanlar tavsiye verebilirmi Teknik Özellikler : Hiper HF-12 120mm Siyah Kasa Fanı AMD Ryzen 5 3600X Soket AM4 Tray İşlemci Asus B450M Dragon BULK AMD B450 Soket AM4 DDR4 ATX Gaming(Oyuncu) Anakart Team T-Force Vulcan Z...
  10. B

Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Donanım Arşivi Ailesi <3

eyvalla kanka sadece işlemci amd ryzen 3600 x le değiştirilse nasıl olur. 150 tl fark var arada
  11. B

Aynen öyle sanada teşekkürler
  12. B

psu ya biraz daha para verilirse ve bilgisayar toshiba nın m.2 lerinden takılıp ssd falan çıkarılırsa canavar olur diye düşünüyorum çok teşekkürler
  13. B

6000-7000 tl arası monitör dahil bir sistem arayışına girdim ve birçok kanal unlost gibi yeterince güçlü olmayan kasaları uçuk fiyatlara satıyor 3. nesil işlemci içeren ve yıllar boyunca beni götürücek bir bilgisayar tavsiyeniz varmııııı ?
Top Bottom