Arama sonuçları: *

1. Aususlike

PlayStation 5 Kolu PC'de Çalışıyor mu?

Selam. Ps5 alacağım. Yanında gelen kolu pc de bütün oyunları çalıltırabilirmiyim. Yada playstation da olan tüm oyunlar pc de çalışırsam çalışır mı. Teşekkür ederim.
  2. Aususlike

PlayStation 5 mi xbox series x mi

Selam. 2hafta içinde iki konsoldan birini almayı planlıyorum. Bugün xbox ın yapdığı sunum beni çok etkiledi ve tanıttığı oyunların %95 nin gamepass geleceği gerçekten çok iyi. Diğer yandan ben bir ps4 sahibi değilim ve ps5 alırsam oynıyacak bir sürü exculisve güzel oyunum var. Fakat önümüzdeki...
  3. Aususlike

Bu hızla oyun ne zaman iner

Selam. Epey den bakdığımda ps5 in okuma yazma hızının 5.5 GB/sn olduğunu gördüm. Bu diskli bir oyunu saniyede 5.5gb indiriyor anlamına mı geliyor. Çünkü öyleyse diskli oyunu dijital oyundan çok daha hızlı indiriyor demek değilmi . Yada o 5.5gb başka bir anlamam mı geliyor
  4. Aususlike

Cd den konsola aktarım

Selam. Bildiğim kadarıyla CD li oyun aldığınızda ve konsola takdığınızda yine bir yükleme yapmanız gerekiyor. Bu yükleme süresi ps5 de yaklaşık 50gb bir oyun için ne kadar sürer. Anlatmak istediğim buydu
  5. Aususlike

Ps5 dijital mi diskli mi

Selam. Ps5 alacağım. Takas veya kardeşlik yapmıyacağım. Herhalde dijital alıcağım diye düşünüyorum fiyat farkından dolayı. Siz ne düşünüyorsunuz
  6. Aususlike

Psn kardeşliği ps4 ile ps5 arasında oluyormu

Selam. Psn kardeşliği ps5 kullanıcısı ile ps4 kullanıcısı arasında oluyormu
  7. Aususlike

Nintendo switch vs ps5

Selam. Yakın zamanda ps5 veya switch almayı planlıyorum. İlk başta ps5 almayı planlıyordum çünkü switch in dertleriyle uğraşmak istemiyordum. Örneğin Türkiye ye özel fiyatlandırma yok. Dolarla nasıl ödeyeceğimi de bilmiyorum. Ülke değiştirince cuza alınabiliyormuş lakin sürekli oyuna göre ülke...
  8. Aususlike

Rusya garantili ps5 alınır mı?

Selam ps5 satan sitelerde hem Rusya garantili ps5 var. Güvenilirmidir
  9. Aususlike

Ps5 nereden alınır.,

Selamlar. Yakın zamanda ps5 almayı planlıyorum. Türkiyede alıcam. Yakın zamanda türkiyede kendisi veya tanıdığı ps5 alan varsa yardımcı olsa iyi olur. İlk olarak tr garantili ps5 piyasada varmı acaba. Yoksa başka bir ülke garantili ps5 hangi siteden alınır. Piyasada pek ps5 olmadığı günlerde ps5...
  10. Aususlike

Türkiye garantili ps5

Selamlar. Yakında ps5 almayı düşünüyorum. Şuan türkiyede Sony tr garantili ps5 varmı. İleride stoklar gelirmi. Ayrıca internette rusia garantili fln ps5 ler var. Hiçbit yerde stok yokken o stokları nasıl buluyorlar. Güvenilirmidirler
  11. Aususlike

Sony ne yapmaya çalışıyor

Selamlar. Ps5 almayı planlıyorum. Fakat dün Sony ile ilgili birsürü haber çıktı. Sony mobil oyun tarafına girmiş. Naughty dog u remasteredlarla uğraştırıyormuş. Sony gamepass e rakip sistem üzerinde uğraşıyormuş, zaten önceden bildiğimiz üzere film sektörüne girmiş. Birde saçma sapan yeni İp ler...
  12. Aususlike

Pc mi konsol mu tercih edersiniz

Selamlar. Sorum başlıkta. Beklediğiniz bir oyun çıktı. Bunu konsol damı yoksa pc demi oynamayı tercih edersiniz. En çok hangi platform da oyun oynarsınız
  13. Aususlike

Ps5 performans modu ne işe yarıyor

Selamlar. Ps5 de performans modunu açınca fps 30 dan 60 a çıkıyormuş. Peki ne oluyoda fps i arttırabilir. Çözünürlüğü mü düşürüyor, görüntü kalitesini mi düşürüyor, ray tracing'i mi kapatıyor. 🙂
  14. Aususlike

Ps4 oyunları ps5 de varmı

Selmlar. Playstation store dan bakdığımda the Last of Us Part 1, 2, god of war, ghost of tsuhuni ma gibi oyunlar galiba ps5 store da yokmuş gibi. Oyunların üzerinde ps4 yazısı varken ps5 yazısı yok. Sizce telefondan bakdıpımdan dolayısı böyle yoksa ps5 store da hiç bir ps4 oyunları yokmu...
  15. Aususlike

Gamepad de rahat oyun oynıyabiliyormusunuz

Selamlar. Konsol almayı düşünüyorum ama gamepad de oyun oynamayı pek beceremiyorum. Sizce konsol alırsam ileride fps değilde en azından tps oyunları rahat, zorlanmadan oynıyabilirmiyim. Bide siz gamepad rahat oynıyabiliyormusunuz. Bu arada ps gamepad i kullanıcam
  16. Aususlike

Ps5 Her Oyunu 60FPS Oynatabiliyor mu?

Selamlar. İleriki aylarda ps5 almayı planlıyorum. Acaba ps5 her oyunu 1080p dahi olsa 60fps de alabiliyorum. Youtubedeki ElAnalistaDeBits adlı kanaldan izlediğime göre ghost of tsuhunami, god of war, spider Man miles morales, uncharted 4 gibi oyunları 60 fps te oynatabiliyormuş .bileniniz...
  17. Aususlike

PlayStation 4 oyunları ps 5 store da yok

Selamlar. Pc den ps store a bi oyun fiyatlarına bakayım diye girmişdim. Ama Last of Us, tlou part 2, god of war gibi oyunları ps5 store da yok gözüküyor. Lakin watch dogs legion gibi yeni bir oyuna bakdığımda ps 5 de var gözüküyor. Bildiğim kadarıyla ps4 oyunları disklerini ps5 e takıp...
  18. Aususlike

PlayStation 4 oyunları 5 de çalışıyormu

Selamlar. Ps store dan baktığımda Last of Us, tlou p2 gibi oyunlar ps5 için yok. Acaba internetten ps4 için olan tlou oyunlarını alsam ps5 e takınca çalışırmı.
  19. Aususlike

Konsolda fps oynamak

Selamlar. Şuana kadar konsolda pek fps oyunu oynamadım ama çok zor olduğunu düşünüyorum. Sizce konsolda fps oyunları oynanabilecek düzeydemi
  20. Aususlike

PlayStation exculisive oyun azlığı

Selamlar. İleriki aylarda ps 5 almayı düşünüyorum stok gelirse. Biraz exculisive oyunlara bakayım dedim ama 10 dan fazla oyun göremedim. Las of us Last of Us p. 2 God of war Ghost of tsuhunami Spider Man Uncharted 4 Aklıma gelen büyük exculisive oyunlar bunlar. 6 tane. Bunların dışında Bi...
Top Bottom